Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 559
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 310
Искам да кажа, че всичко е наобратно.
Защо?Да не те е ядосало детето,навлизащо в пубертета?Ако е така поеми дълбоко въздух и преброй до 10...

Това първо.
Второто дете е болно.
Объркала съм нещо в работата.
С болното дете нв успявам да свърша едни неща.
Няма да можем да идем днес на първото му тържество.
Има и още, но това е основното.

# 5 311
  • Sofia
Аз направо се втрещявам от тия офисни драми, дето споделяте. За толкова години, на такъв колектив не съм попадала, и слава Богу! На по-предната ми работа нещата бяха започнали да се скофтват, но на мен и без това работата ми беше писнала, та напуснах овреме и си останах с хубавите спомени от добри колеги и приятели. Направо не знам как бих постъпила при подобно отношение, не съм свикнала и вероятно бих се стъписала от подобна непредизвикана с нищо агресия Flushed
Аз също,белинда...Добре, че бързо се окопитих.  Mr. Green Абе,всеки си окопава местенцето,това ми е ясно, обаче да ме категоризира по външен вид и социален статус  Crazy. Не е познала. Детската градина, ти казвам...то и изказванията й са такива, комай.  hahaha
Работила съм и в преобладаващо женски колектив. Не съм имала проблем. Аз съм easy-going. Вероятно това я дразни тая, че всички ме харесват, лафим си, бъзикаме се, само тя желае да й се говори на "вие". Аз тотално я игнорирам към момента.

# 5 312
Честно казано и мен агресивното отношение ме тормози. Аз подхождам спокойно, бих помогнала, но те просто са злобни. Гледаш ги и имаш чувството че са някакви провалени във всяко отношение, та са се вкопчили с последни сили в тая работа. Отделно като не им изнася се започва - ще взема да напусна, да видя кой ще върши работа. Те тези точно напускащи са най-опасни Crazy Винаги заради тях напускат нормални служители и в крайна сметка работодателите се оказват зависими от тях, т.к. никой не може да се задържи. Човек обаче си избира битките, не бих вложила усилия да доказвам на някой колко му е умствения капацитет. Пускам я покрай ушите си и си мисля, че вятър шумоли около мен bowuu

ДженКе, твоята колежка да не е стара дама Laughing

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 07:52 от blackcat6

# 5 313
  • Sofia
ДженКе, твоята колежка да не е стара дама Laughing
Коте,като те чета, все повече вярвам в зодиите, да знаЙш  Hug.
Не е стара тая, по-млада е от мен (което не е трудно  hahaha).
Скрит текст:
Просто си е заядлива женичката, след семейна почивка-явно, още повече newsm78  Mr. Green.
Аз се афектирах, защото не очаквах и нямаше никаква причина така да ми се блещи. Сега газ пикае, че ние се хилим, пък тя излиза да пуши сама. Пък си бях съвсем добронамерена първоначално. Ама то...както си го направиш. Да ми се извини писмено, както ме обиди писмено.  Crossing Arms
Спирам да ви занимавам с офисни глупости.  Hug
Алина, прегръдка  Hug
Яд ме е на себе си, че покрай тия глупости забравих да свърша нещо, което обещах на мама, за вчера.  Embarassed Ще се опитам днес да наваксам.
Овиколепната да затяга колана и утре да е зашеметяваща на тържеството  Praynig Heart Eyes!

# 5 314
  • София
Алина  Hug
Всичко ще си дойде на мястото!

# 5 315
Джен, как те обиди писмено. Стана ми любопитно. Чак не вярвам да има толкова прости същества да го направят черно на бяло Grinning

# 5 316
  • София
От близо 17 г. работя в една и съща фирма. В началото имаше разни баби, които ме гледаха страшно и аз се стрясках. Сега положението е различно, няма дразнители. Не че не се караме и си викаме профилактично понякога, но като цяло сме си едно голямо семейство.
Днес ще почерпя колегите, тъй като имам празник - Световен ден на блондинките е (нищо, че съм изкуствен интелект, аз съм си блондинка по душа и призвание).  Grinning

# 5 317
  • Sofia
Джен, как те обиди писмено. Стана ми любопитно. Чак не вярвам да има толкова прости същества да го направят черно на бяло Grinning
smile3521 няма да цитирам, че да не се окаже някоя тукашна госпожа  newsm47
За претенциите си можеше да използва поне малко по-корпоративен език. Пък тя, баш кат' в детската градина (ще кажа на другарката).
'щото и аз с вас си лафя жаргонно, диалектно и с турцизми, обаче вадя доста академичен изказ, когато искам или ситуацията го налага....чак сама не мога да се разбера  hahaha

# 5 318
Добър ден и от мен!

Дълги години работех сама или с максимум 2ма колеги.
За първи път преди 4г се сблъсках с голям колектив и...останах потресена. Simple Smile Бързо се ометох, а и не съм човек, на когото може да се казва как трябва да си върши работата по-зле, само защото останалите ги мързи да гледат...и да не се дразнели.

Сега сме 4ри колежки, само една е "отровна" и доста нагнетява атмосферата на моменти.

# 5 319
  • Sofia
Абе,....що никой не се оплаква от колеги  Rolling Eyes Flutter Mr. Green
Янтра,да се явява да поФали нейните  Whistling

# 5 320
Джен, баш същата съм по отношение на изказ и много се кефя, защото установих, че хората не могат да ми проследят мисълта. Докато аз нареждам думи, те се гневят и явно спират да слушат и им е трудно да запазят самообладание.

По отношение на работата много обичам да пиша любезни и подробни мейли, така че човек като седне да чете, да не му излизат въпроси, а всичко да му е написано и структурирано, просто да им е лесно на хората.

Тони, честит празник тогава. Бъди все така готина и забавна блондинка  Laughing И другите блондинки в темата да се чувстват поздравени bouquet

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 07:51 от blackcat6

# 5 321
Не мога да се оплача аз от офисен живот, ей на, днес пак се черпим, всеки ден има нещо повод, добре сме си, еднакво заоблени телом, еднакво ръбести духом...тъй че има мир при нас.
У нас обаче имам грижи- миялната ми ме изоставя, вярно на 12 години е, ама баш сега ли реши....Похвалете ми някоя, Бош съм си харесала, не знам що, никога не съм имала, сегашната е Електролукс, АЕГ пък са с 5 години гаранция, ама не пише толкова интересни неща за тях, както за Бош-а. Много ме изкушава това отваряне на вратата след край, ценна функция ли е всъщност? 60 см, за вграждане да е

# 5 322
Джен, явно е доста проста, а щом си го е позволила и черно на бяло, направо ѝ се чудя на мозъчните гънки.
Единственото лошо на разправията с такива, е че неминуемо ще те опръскат с кал, като се разправяш с тях.

# 5 323
Нашата е Бош, но я избрахме заради 5-те години гаранция. Доволна съм и от нея и от пералнята, но от фурната и плота не съм. Скапани и не струващи парите си. Когато обаче купувахме всичко на Бош беше с 5 години гаранция. Сестра ми е с Аристон и нейните уреди изглеждат значително по-добре на външен вид.

Нашата е стар модел, на десетина години.

Руми, те пръскат с кал, но покрай това и тяхната същност излиза наяве. Аз мисля, че госпожата добре се е наредила Stop

# 5 324
  • София
При мен няма дразги в офиса, всеки си върши работата съвестно.
Шефката е готина. Щом получих премия за раждането на детето Simple Smile

Ние сме с най- тъмните възможни стъкла и но се не вижда.

Алинка да се оправяте бързо.
После съм на зъболекар. Да пломбират гадния зъб вече.

Общи условия

Активация на акаунт