Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
А някой да си е правил липосукция скоро ? Или с всички нови апарати вече е отживелица ?

# 226
  • в 1001-та нощ
Monday, много е неприятно това, което се е получило при теб! Бързо възстановяване ти пожелавам!
От моята операция мина месец и половина, но и аз имам повод за притеснение- едната ми гърда е по- малка от другата и видимо по- надолу. Спазвам стриктно всички инструкции- сутиен нонстоп, никакъв спорт/заради което целулитът, който си отглеждам, се увеличи/, спане само по гръб и т.н. Дано се уеднаквят, иначе най-вероятно и при мен ше се наложи още една корекция. Скоро съм на контролен, ще видя какво ще каже докторът.
Искрено ти съчувствм- след толкова пари, болки и дискомфорт, когато резултатът не е очакваният, е меко казано неприятно...

Едната гърда беше ли видимо по-малка преди операцията?

# 227
Monday, много е неприятно това, което се е получило при теб! Бързо възстановяване ти пожелавам!
От моята операция мина месец и половина, но и аз имам повод за притеснение- едната ми гърда е по- малка от другата и видимо по- надолу. Спазвам стриктно всички инструкции- сутиен нонстоп, никакъв спорт/заради което целулитът, който си отглеждам, се увеличи/, спане само по гръб и т.н. Дано се уеднаквят, иначе най-вероятно и при мен ше се наложи още една корекция. Скоро съм на контролен, ще видя какво ще каже докторът.
Искрено ти съчувствм- след толкова пари, болки и дискомфорт, когато резултатът не е очакваният, е меко казано неприятно...

Mисля, че е доста рано още да се притесняваш, до колкото знам, едва на 6ти месец може да се види реалния ефект и наместването. Аз правих 10 масажа, те няма как да въздействат на позицията, но пък помагат за по-бързото слизане на самия имплант по-надолу и да се облекчи отока и при мен бяха като буци в началото, вече по средата на масажите заеха нормален вид и всичко беше ок докато не се махна оттока и не увиснаха, още на 6ти месец си бяха увиснали, мен ако питаш:) Охо да и аз се притеснявам за целулита, който отглеждам, тъкмо бях стартирала спининг по 2-3пъти седм и бях супер доволна, но то при спининга нямаш никакво натоварване горе и скачане, така че мсиля, след 1,5месеца да с епробвам, без никакви гирички и упражнения за горна част поне 3 месеца. Аз предния път се докарах така добре с канго, да ме пита някой, просто се чувстах мнг добре, така че този спорт съм му сложила хикса вече:)Но спининга мисля, че е супер за подобни интервенции.

# 228
Здравейте мами,

искам да се обърна към тези, които са си слагали дермални филъри в носа, в моя случая - аз си сложих такива, защото имах гърбица, която ми беше комплекс от години. Сложих си ги миналия петък, имам доста оток в долния край на носа, за което ме предупредиха, предстои ми консултация след седмица за да се види дали всичко е наред, но тези от вас, които са се подлагали на такава процедура, моля ви споделете колко време и как протече вашата рехабилитация? В най-изпъкналата част на носа съм като Рудолф Smile , което замаскирвам с грим, но си личи, че е подут и се притеснявам, че носът ми изглежда по-широк от преди, лекарят ме предупреди, че е нормално докато не спадне целия оток, но ще бъда по-спокойна ако и вие споделите вашия опит Simple Smile

# 229
  • София
Алена,
Ще ми разкажеш ли повече за неоперативната блефаропластика.
Болеше ли? На кой ден, как се чувстваше? Т.е. Как се възтановяваше и колко време?
На есен ще направя и аз, но да съм подготвена Simple Smile Аз мисля само на горен клепач да направя.

# 230
Аз доколкото разбрах,Стоянов записва за консултации чак за ноември,а за операции най-рано март-април Shocked В почивка ще е 2 месеца.
Съвсем логично си е.Никой не прави планови операции лятото.Тепавичарова най-късно до края на март,Стоянов,средата на февруари си записах единствените останали часове за консулт за средата на юни.И още тогава казаха,че операции се насрочват за след септември
Благодаря,момичета,че споделята за корекциите:tulip:

# 231
  • в 1001-та нощ
Здравейте мами,

искам да се обърна към тези, които са си слагали дермални филъри в носа, в моя случая - аз си сложих такива, защото имах гърбица, която ми беше комплекс от години. Сложих си ги миналия петък, имам доста оток в долния край на носа, за което ме предупредиха, предстои ми консултация след седмица за да се види дали всичко е наред, но тези от вас, които са се подлагали на такава процедура, моля ви споделете колко време и как протече вашата рехабилитация? В най-изпъкналата част на носа съм като Рудолф Smile , което замаскирвам с грим, но си личи, че е подут и се притеснявам, че носът ми изглежда по-широк от преди, лекарят ме предупреди, че е нормално докато не спадне целия оток, но ще бъда по-спокойна ако и вие споделите вашия опит Simple Smile

Какво количество е сложено и какъв продукт? На мен два пъти ми е слагано по много мъничко и не съм имала никакъв оток. Но самият продукт е такъв - не става оток, а преди и след процедурата - мястото се обработваше с лед.

Алена,
Ще ми разкажеш ли повече за неоперативната блефаропластика.
Болеше ли? На кой ден, как се чувстваше? Т.е. Как се възтановяваше и колко време?
На есен ще направя и аз, но да съм подготвена Simple Smile Аз мисля само на горен клепач да направя.

Препоръчвам да се прави с упойка - но не с крем лидокаин, а с инжекционна - с нея след това нищо не се усеща. И самото поставянето на упойката не боли, защото се вкарват малки количества. Сега вече не си спомням всичко в детайли. На горен клепач правих на 23 декември и ако се върнеш назад - можеш да видиш текущо какво съм споделяла. Възстановяването - зависи колко силна енергия ще се ползва - при мен беше на макс и в началото са рани, като изгорено. Поне 2 седмици е така, като сълзяща, мокра рана, със секрети и т.н. След това лека полека зараства, през това време навън излизах със слънчеви очила. На следващия етап - има нова, здрава бебешка кожа, но е розова и изглежда леко странно.  Но може да се нанесе тониран продукт и да се изравни тена на лицето. Около месец минава до пълното възстановяване, а може и повече - зависи човек какви грижи е полагал, какви са регенеративните способности на тялото и т.н. Зависи и с каква машина се прави, защото са различни Simple Smile

# 232

Не, бяха си абсолютно еднакви- и като големина, и като позициониране. Съответно и имплантите са еднакви. Незнам откъде дойде разликата- нещо при повдигането ли... Като ида на преглед, докторът ще каже... Поне едната много си я харесвам:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 233
  • в 1001-та нощ
И сега "едната е по-малка и видимо по надолу" ... А другата ти харесва повече?

# 234

Не, бяха си абсолютно еднакви- и като големина, и като позициониране. Съответно и имплантите са еднакви. Незнам откъде дойде разликата- нещо при повдигането ли... Като ида на преглед, докторът ще каже... Поне едната много си я харесвам:stuck_out_tongue_winking_eye:

Сигурна съм, че ще се наместят, иска време, те до 21 ден изглеждат доста грозновати, отекли и несаръзмерни. Аз вчера за първи път се погледнах, 6ти ден след реконструкцията, която имаше за цел да събере кожата, която е под импланта. При самото отваряне, се оказа, че и двата импланта не са срастнали както трябва и очевидно, това е предизвикало увисването, както и да е, без да се сменя импланта ( въпреки че си мисля товa с капковидните си беше чиста грешка, кръглите щяха да са по-добре) идеята беше да се обере кожата, но сега като се погледна, но ме съмнява да бъркам, гърдите са с още по-голямо разстояние между двете 3 пръста поне, направо ужасно, не виждам на къде и въобще как ще се приберат...

# 235
Инат до откат, благодаря за изчерпателния отговор и пожелавам кураж и сили - всичко да мине леко, с резултат, какъвто желаеш Simple Smile За кога е планирана операцията?

a.l.e.n.a, благодаря! За 07.06 е планирана. Това, което ме разколебава, са различните мнения, които събрах- в ИСУЛ ме посъветваха да търся алергия края на август, насочиха ме към Медицинска академия. Сега тъкмо се връщам от лекар отново, иска да направим скенер, да огледа всичко, даде ми кортикостероид /аз на своя глава си взех антихистамин/, иска след месец да правим кожноалергичен тест и съм в чуденка да се оперирам ли. Според днешния доктор изкривяването на преградата не е толкова драстично, та да предизвиква останалите проблеми.
За капак и обясненията на д-р Кулов ми звучат логични и достоверни, че изкривяването завихря въздушния поток, нарушава дренажа и очистването и оттам са честите синузити, оттам са и симптомите на алергия...
Очната ми лекарка ме насочи да чуя мнението на проф. Карен Джамбазов, ортодонтката ме насочи към доц. Райнов и това след като вече се бях снимала, бях взела две мнения и бях запазила и час/ден за операция.

# 236
Здравейте,
Извинявам се, ако въпроса е дискутиран, но нямам време да чета назад в темата. Препоръчайте ми клиника за премахване на белези от операция на крака.
И ако някой е махал белег от операция да сподели подробности за брой процедури, през колко време се правят и каква е горе долу цената. Благодаря предварително Simple Smile

# 237
  • В.Търново
Инат до откат, благодаря за изчерпателния отговор и пожелавам кураж и сили - всичко да мине леко, с резултат, какъвто желаеш Simple Smile За кога е планирана операцията?

a.l.e.n.a, благодаря! За 07.06 е планирана. Това, което ме разколебава, са различните мнения, които събрах- в ИСУЛ ме посъветваха да търся алергия края на август, насочиха ме към Медицинска академия. Сега тъкмо се връщам от лекар отново, иска да направим скенер, да огледа всичко, даде ми кортикостероид /аз на своя глава си взех антихистамин/, иска след месец да правим кожноалергичен тест и съм в чуденка да се оперирам ли. Според днешния доктор изкривяването на преградата не е толкова драстично, та да предизвиква останалите проблеми.
За капак и обясненията на д-р Кулов ми звучат логични и достоверни, че изкривяването завихря въздушния поток, нарушава дренажа и очистването и оттам са честите синузити, оттам са и симптомите на алергия...
Очната ми лекарка ме насочи да чуя мнението на проф. Карен Джамбазов, ортодонтката ме насочи към доц. Райнов и това след като вече се бях снимала, бях взела две мнения и бях запазила и час/ден за операция.
Изкривена преграда такива проблеми може да ти създаде....Моята преграда най-вероятно още като дете е изкривена, защото имах един силен удар в детската градина и после като 17-18 годишна от катастрофа.проблемите ми започнаха с чести хреми, запушвания на носа, тежки главоболия и през последните години това беше всеки ден.През последната година започнах да губя обоняние.Оказа се атрофия на носна лигавица, хипертрофия на конхите, загуба на обоняние в следствие на дългите години с крива преграда.Три месеца и половина след операцията все още не може да ми се възвърне обонянието напълно и сигурно няма да се върне, заради увредени нерви.Така, че ако ти създава проблем кривата преграда я оправяй.Не чакай като мен.

# 238
Аз съм с хипертрофирали носни конхи, хипертрофирала лигавица, хиповентилирани синуси, с размит контур плюс това същото и за етмоидални клетки. Синузитите от два пъти годишно по 7 дни станаха тримесечни.
Но съм наистина в чуденка, да не говорим, че ме и дострашава.

P. S. При мен има и травмен компонент- комшийка ми удари една главичка при игра на криеница като дете, може би 8-9годишна възраст.

# 239
  • в 1001-та нощ
monday, много прясна е интервенцията и предполагам то това изглеждат раздалечение. след операцията, заради отока, моите изглеждаха потопчести и каменни и раздалечение. След спадане ан отока - улягаха и се приближаваха. Надявам се да си удовлетворена в скоро време Simple Smile Аз съм с много развити гръдни мускули от тренировките и се приетснявах, че това може да е проблем - нали имплантите се поставят пот тях. Три месеца преди операцията спрях всякакъв спорт, за да релаксират мускулите. Даже се колебах дали да взимам и малко магнезий, но чак до там не стигнах. Дано добре се интегрират при теб сега след реоперацията. А можеш да поискаш и второ мнение. Simple Smile

Инат до откат, благодаря за обратната връзка Simple Smile Колкото лекари - толкова и мнения в твоя случай. Но ако има алергия - хубаво е да се види. Според мен - направи тези тестове. Ти си си я наумила тази операция и ще я направиш, но нека подготовката е безупречна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт