Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бодване и защо възниква?
Какви са впечатленията от процедурата Venus Legacy за лице и дали тя наистина стяга контура?
Какви са мненията за Теосял 3 в устните и какви са резултатите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бодване и защо възниква?
-
Какви са впечатленията от процедурата Venus Legacy за лице и дали тя наистина стяга контура?
-
Какви са мненията за Теосял 3 в устните и какви са резултатите?
-
Какви са мненията за мезотерапията като лечение на целулит в дупето?
-
Какви са мненията за ботокса и какви са страничните ефекти?

.... От 4,5 години имам желание да си увелича устните, защото са малки, въпреки че на малкото ми лице стоят добре. Моля за ваше искрено мнение..Запазих си час края на месеца при доктор Биляна Мирчевска като няколко приятелки казаха, че са останали доволни. Същевременно бях на дерматологичен преглед в Леге Артис при една млада докторка Александра Христозова, която също ме консултира и беше много приятна, каза, че се стреми към естествени резултати и предпочита малко количество и плавни резултати. Аз искам да си сложа 0,5 мл.. моля, ако някоя от вас има мнение за тези две дами..да сподели, защото съм изчела целия нет, питала съм приятелки, колежки.. всички казват различни неща.