И още един въпрос: струва ми се, че ака доста рядко...колко редовно е нормално да ака. Напува се, ама като погледна в памперса - нищо! Възможно ли е да са колики от сега???
....можеш спокойно да предлагаш вода между храненията, но поне 20-30 мин преди и след недей да наливаш бебчо.
Ne se pritesniavai za vodata, ti davai, predlagai na bebche, ato si znae koga i po kolko da pie. Moiat sin Daniil sashto e na adaptirano mliako ot parvia den, voda v nachaloto pieshe malko i posle prez liatoto uvelichi dozata sam. Taka che bebetata iavno sami si regulirat priema. A za akoto hich ne se pritesniavai, che aka malko ili po vednaj na den. Vsichki bebeta na izkustveno hranene sa taka. Pri moia sinkovec beshe daje tragichno polojenieto. Do 4 mesec samichak beshe akal broeni pati. Samo nie pomagahme i to sled kato go ostaviahme da se napava i da si se probva sam, makar i bezrezultatno. No i na pomaganeto mu se namira cakata. Shtoto tiu zapeka, da znaesh e ujasno uporito neshto. No po natatak kato pootrasnete davai chai Blevit L, ispanski, okolo 8 leva kutiata. Deistva bezotkazno. A sled kato zahranish sas zelenchukovite piureta zapeka ot samo sebe si shte otmine. Uspeh.
zabravih vchera da ti pisha, che nas sas sina mi kogato ni izpisaha ot rodilniat dom, mikropediatara ni predpisa banka gliukoza. Otnachalo davah 10 % sled tova minah na 5%, davah po preporaka na pediatarkata do kraia na parvia mesec. A vodata beshe da si izplakva ustetata bebo sled mliakoto. Che inache stava edna mlechnica ne ti e rabota. Ama i za neia ima lek, maji s oralen gel Daktarin. Sladichak e bebetata go haresvat. I ne budi bebo, toi si znae koga kakvo da iska ot teb. Uspeh. Da rastete jivi i zdravi.
Препоръчани теми