Лидл 115 - Майска тема

• 136 025
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, помните ли по кое време на годината пускат ултразвукови ванички в Лидл? Има ли доволни? Искам да почиствам сребро.
Благодаря...

# 361
В момента има ли вкусни и сладки мандарини в Лидл?

# 362
Момичета, помните ли по кое време на годината пускат ултразвукови ванички в Лидл? Има ли доволни? Искам да почиствам сребро.
Благодаря...
Преди седмица имаше в Русе, може да има някъде другаде

# 363
Благодаря...
И в Пловдив в магазина на мястото на практикер имаше 4 бр в понеделник ✌

# 364
Отдавна исках и вчера си купих стъклочистачката. Днес я пробвах в кухнята, имам стари соц прозорци двойни. Ами надраскаха се. На дерюги е, набраздено е, а не е остатък от непопита течност. При друг да се е случвало?
И при мен тече, внимавах да не я накланям, но тече мръсна вода от отвора за въздух отдолу. Омазах и мебели, и кувертюри, и стени.
Утре ще пробвам в друга стая, дано не дере отново.

# 365
  • София
За да ти надере чак прозореца, трябва да е супер зле тоя уред. Странна работа. Елмаз.

# 366
  • Бургас
Е, как ще надереш прозорец с гума? Защото накрайника е гумен. Щом и тече, просто не сглобена правилно и са оставени следи от мръсна вода, според мен.
Аз утре ще ходя за още една, ако са останали.

# 367
Мръсни стъкла се намокрят хубаво предварително с гореща вода и препарат/сапун. Забърсва се да се обере мръсната вода. После се пръска и се обира финално с уреда.
Той НЕ търка мръсотията.
Деругите са вероятно кални следи от мръсотията.
Или си е имало деруги, просто под мръсотията не са се виждали Joy

Не се подигравам. Моите също бяха много мръсни и прашни. Но първо ги позабърсах с водица на две на три.

# 368
  • shumen
Лисе,немският салам моето дете го харесва,но той яде почти всичко.

# 369
  • до едно тепе
Аз стъклочистачка имам от година и кусур. Хммм може и 2 да са. Ако са много мръсни прозорците минавам 2 пъти. Никога не ми е текла дори наклонена. Сега модела е малко по- различен- взех на мама на половин цена преди Коледа. Не се разглобява толкова, колкото моята и понеже не се сваля горната част, по- трудно се намества казанчето. Тя чисти скоро прозорци и каза, че е много доволна. Не е имало течове и тем подобни.
Уреди за почистване на бижута имаше и на Източен в П- в. Доста бройки бяха.

# 370
Момичета, въпросът ми е малко офф-топик, но да попитам. Някоя от вас да живее в Гърция? Харесала съм си нещо от гръцкия Лидл, което няма да го има тук и искам да го поръчам.

# 371
# 372
От Азиатската седмица ще си взема нудели от боб мунг. Много ги харесваме вкъщи. Миналият път не се бяха изкупили при нас и бяха намалени на 1 лв та се бях запасила с още няколко.

От детските дрешки харесах пижамите и роклите. Дано и наживо да са хубави.

# 373
  • Русе
Задължително ще си купя топените сиренца с кравата и шоколадовия сладолед. Обожавам го! Друго май не си харесах.
Сиренето Железпица дали е добро? Не съм го купувала може би от година.

# 374
А спрей мопа как е? Чудя се дали да го взема...

Общи условия

Активация на акаунт