Лидл 115 - Майска тема

• 134 922
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 810
По едно време имаше един много хубав ленен панталон, широк , дамски. Хич не ми боцкаше. Ама беше много отдавна и не съм виждала такъв скоро Sad

# 811
# 812
  • Бургас
Ленените дрехи и мен ми боцкат и затова не ги купувам.
И на мен.
За първи път пробвах техните дребни макаронки във формата на тръбички на Combino, много са вкусни.

# 813
Някой от четирите дълги панталони дали е някакъв по скъсен модел?

# 814

Киндер шоколадите 8 бр.от 2.22 кога станаха 2.35 ???

Тази нутела на 1стр.нова ли е, менте ли е....не се ориентирам.

# 815
  • have faith and be patient ..
Много дълга таз брошура ,какво им стана ? Аз забравих какво съм набелязала докато стигна до края ..

# 816
  • София
Много дълга таз брошура ,какво им стана ? Аз забравих какво съм набелязала докато стигна до края ..
Ха ха ха, няма угодия Joy, днес пробвах центрофугата за рендосани тиквички, ама не е подходяща.
Първо са тежки, дори и 1/3 от обема, второ не се изцедиха добре, имах чувството че ако продължа ще се счупи, така че става само за салатка.

# 817
  • Sofia
Аз ще връщам почти всичко, което взех от дрехите вчера-ризата е прекалено дълга за моята височина, късите панталонки са ми големи, а потникът е огромен. Само късите панталони на мъжа ми са ок.

# 818
Брошурата е в по-малък формат и затова страниците са повече Simple Smile

# 819
  • Козлодуй
Днес купих роклята на цветя която Герганче беше така добра да дефилира и много ми хареса Simple Smile По принцип в калкулатора ми дава 38-ми номер но аз взех 34 и ми става - благодаря че споделихте че са уголемени очевидно лена не се разтяга и хората да се застраховат с ги уголемили - пасна ми идеално само че завързах връвчицата отзад и стана върха Simple Smile
Герганче, аз имам шевна машина от Лидл и всички панталони ги скъсявам - много са хубави ама имам такъв бежов от предни години и не го нося много - не се харесвам в него - много ми е широк Simple Smile

# 820
  • 1st floor
Купих тениски на младежа, пробва ги и му бяха екстра. Махнах етикетите, изпрах ги и се станаха къси. Мога ли да ги върна с касовата бележка?  Tired Май пазя и картончетата, ако им трябва баркод.

# 821
Мери ли ги преди да ги изпереш? Да не са били изначално къси...
Не са ми се свивали до сега на мен. А имаме много лидълски тенески Thinking

# 822
На мен са ми се свивали

# 823
Аз пък загледах йогуртите с азиатски плодове от миналата седмица и какво да видя - глюкозо-фруктозен сироп Sad Крем-брюлето поне е със захар.
Боба на промоция пък ме вдъхнови да си направя чили кон карне, но пък нямаше пресен магданоз. Както винаги.

# 824
  • Варна
Изстрелях се и аз за рокли вчера, но честно казано съм доста разочарована. Този десен не ми харесва хич. Миналата година със сините цветенца беше много по-хубав. От тогава имам къси панталонки и топ, цяло лято с тях изкарах. Забелязах, от предна седмица явно, едни червени рокли и блузи и панталони бяло и черно, но пък бяха обрани и нямаше моя размер Sad.

Общи условия

Активация на акаунт