Лидл 115 - Майска тема

• 134 320
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година купих ръчната парочистачка, но я върнах. Въобще не топлеше водата, пускаше студена пара. Отначало си мислех, че грешката е в мен, но колкото и да чаках, за да загрее водата, парата излизаше студена. Все още искам да купя така, но не ми се рискува повече да купя от Лидъл.
За под имам вертикална, от Кауфланд - много съм доволна. Бързо и лесно се почиства с нея.
От новата брошура харесах блуза и рокля от лиосел, но не съм се сблъсквала с този плат досега сякаш - тънък ли е?
Миналата година купих душ комплект със слушалка - предполагам, че са същите, като в брошурата, и цената е същата - не са мръднали. Харесвам душ - слушалката, че е по-голяма от стандартните, и има копче за спиране на водата, и не се налага всеки път да спирам водата от смесител.
Утре пак ще се ходи до Лидъл - трябват ми още 3 центрофуги за салата, който види и веднага иска същото Smile
Много се чудя относно уреда за прозорци - сякаш съм чела положителни отзиви назад в темите, но да питам пак - заслужава ли си? Доволни ли сте?

# 76
  • Асеновград
За уреда за прозорци отзивите са от няколко години положителни.Ако всичко е отваряемо ще върши чудесна работа.Аз имам доста неотваряеми крила и остъкления и за мен  е неприложим.Карам на телескопичната четка с маркуч с нея чистя и ролетните щори отвън.

# 77
Мнения за пижамите от днес? Момичешките и дамските конкретно ме интересуват.  Hug

# 78
  • Бургас, София
Много се чудя относно уреда за прозорци - сякаш съм чела положителни отзиви назад в темите, но да питам пак - заслужава ли си? Доволни ли сте?
Ние го имаме от миналата година и сме доста доволни. Пръскам препарат на прозореца, размазвам с тяхното шишенце с накрайник, обирам с уреда и е готово. Понякога не изсмуква перфектно в ъглите и там забърсвам с микрофибърна кърпа, но е дреболия и обикновено съм виновна аз, защото съм натиснала повече. Ако има по-застояла мръсотия, различна от прах, иска малко повече търкане преди изсмукването. Но това зависи от средата наоколо, какви са съседите и прочее. При нас се случва да има единични такива точици.

За уреда за прозорци отзивите са от няколко години положителни.Ако всичко е отваряемо ще върши чудесна работа.Аз имам доста неотваряеми крила и остъкления и за мен  е неприложим.Карам на телескопичната четка с маркуч с нея чистя и ролетните щори отвън.
Потвърждавам, че ако стъклото е с неудобен достъп няма да може да се ползва. Керхер имат такъв уред, към който може да се купи и комплект за удължаване (някаква пръчка). Не съм убедена, че ще е от особена помощ.

# 79
Мнения за пижамите от днес? Момичешките и дамските конкретно ме интересуват.  Hug
Е, аз имам впечатления от момчешките, но се надявам  и момичешките да са от същата материя. Много добра материя и изпълнение.  Peace

# 80
Мнения за пижамите от днес? Момичешките и дамските конкретно ме интересуват.  Hug
Е, аз имам впечатления от момчешките, но се надявам  и момичешките да са от същата материя. Много добра материя и изпълнение.  Peace

Предполагам и аз, че са от една материя. Благодаря Биляна  bouquet
Само се надявам да останат до следобед бройки от номерата...

# 81
  • София
Имаме уреда за прозорци на Керхер (и удължител). Страхотен уред. Миенето става перфектно и бързо. Лесно и не пукваш от умора.

# 82
Скоро се коментираше кой уред е подходящ за рязане на шайби лук и др.и по този повод да кажа-в София в маг.на Президент Линкълн(Овча купел)днес имаше 25бр.от робота-250W,за 28лв.Дано е от полза за някого инфото.

# 83
  • Бургас / UK
Мнения за пижамите от днес? Момичешките и дамските конкретно ме интересуват.  Hug
Аз купих за момиченце,материята ми изглежда ОК  и от потничетата взех,също много мекички.В 8 сутринта почти не бяха останали ,не знам кога са успели да ги разграбят,докато момчешките така си стояха...Загледах се и по долниците на пижама за жени и тяхната материя беше много приятна на пипане,но се въздаржах и не купих.

# 84
  • София
Аз взех две пижамки за момчета и ми харесаха. Взех и bluetooth колонка на детето, че отдавна иска, а тази за тези пари е идеална като се има впредвид как всичко губи и чупи.

Взех си лосиона за тяло с бадем за суха кожа. Доволни ли сте от него? За пръв път взимам.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 12:23 от IntRiGa_GirL

# 85
И каква е тази дискриминация, мъжките пижами с къси гащи, дамските с дълги, ми и на мен ми трябват къси...😎

# 86
Аз пък искам и с дълги ръкави....ама нЕмааа...Stuck Out Tongue Winking Eye

И часовник исках....ама няма скоро да отида, че детето е болно...само ви чета.

# 87
А ръчната парочистачка има ли приставка подходяща за почистване на баня?

# 88
  • София
И каква е тази дискриминация, мъжките пижами с къси гащи, дамските с дълги, ми и на мен ми трябват къси...😎
Няма ли да ти станат момичешките? Дъщеря ми е 172 см, 60 кг - взе си най-голямата детска, чудна направо за 11 лв.

# 89
  • Бургас
Днес най-накрая се добрах до исканите от мъжО "елхички", дето 3 пъти не успявам да се вредя! 9:30 бях строена в магазина и добре, че на бегом отидох директно тях да диря... защото след мен минал човек, дето купил 20!!! И това му е бил поне вторият Лидл за днес, дето ги е "обрал". То не че и бяха много тез свредла и изобщо всички промостоки днес ми се видяха в мнооого символични количества. Само едни боксерки за дребоса забърсах, че ми харесаха цветовете. И обичайни разни храни и зарзавати. Да кажа, че крема-сиренето Голдеса е в нова "дрешка" и бая се стреснах отначало, че го няма...

Писна ми напоследък да спират харесвани от мен продукти! Така ми се бяха прияли и от техните млечни десертчета, които бяха по 4 бройки в хладилните витрини. Нещо като Киндер Пингуи, но на по-сносна цена и с по-хубаво съдържание. Да, ама не!

А хлябът с картофи и лук, дето го взех и аз преди 2-3 дни, е гаден на вкус. Изпечен си е нормално, но има някакъв неприятен за мен привкус и така и не го ядох :/

Общи условия

Активация на акаунт