Лидл 115 - Майска тема

• 134 303
  • 1 179
  •   2
Отговори
# 120
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Аз също си взех часовник
Скрит текст:

# 121
  • София
Не може да се разчита на Лидл - сега и чай лайка няма...

Хайде сега генерални изводи заради зкъсняла заявка в 1 магазин.
Ще доставят и чай от лайка тия дни.
За по-бърза реакция ползвай или нац. телефон или ФБ страницата.
Пък те ще се оправят с мудния управител, който не е заявил на време.
Инвестирах в часовника от горната снимка - явно ми е малък, стиска ми на ръката.
Ще се връща утре.

# 122
В нашия Лидл чая го няма от поне две седмици.

# 123
В нашия Лидл чая го няма от поне две седмици.
В Пловдив го няма поне от март. Заменен е с липа?

# 124
  • София

Препарат за почистване на петна от дезодоранти от Лидл коментиран ли е, отзиви дали се справя с петната?
Аз го пробвах и определено ми хареса - успях да спася 3 ризи на мъжа ми - с едно уточнение, не върши чудеса, но определено има видимо подобрение, но ако е много наслоено трябва няколко пъти да се третира дрехата. Само на цветни дрехи съм го пробвала до сега, за бели нямам мнение.

# 125
Аз си купих два часовника с розовия циферблат и с белия дето на верижката има като гравирано

# 126
  • shumen
Аз днеска ходих за детска пижама,но нашия размер нямаше.

# 127
Може ли дължина на каишката. Чудих се на дебеличката ми ръчица ще станат ли

# 128
  • София

Препарат за почистване на петна от дезодоранти от Лидл коментиран ли е, отзиви дали се справя с петната?
Аз го пробвах и определено ми хареса - успях да спася 3 ризи на мъжа ми - с едно уточнение, не върши чудеса, но определено има видимо подобрение, но ако е много наслоено трябва няколко пъти да се третира дрехата. Само на цветни дрехи съм го пробвала до сега, за бели нямам мнение.

може ли снимка или линк как изглежда, би ми вършил чудесна работа със служебните тениски на мъжо

# 129
От брошурата за другата седмица препоръчам киселото мляко "Ведраре", купувам го от друг магазин , много ми харесва.  Peace В Лидл е и по-евтино.  Wink

# 130
От брошурата за другата седмица препоръчам киселото мляко "Ведраре", купувам го от друг магазин , много ми харесва.  Peace В Лидл е и по-евтино.  Wink

Аз пък не го харесвам. Веднъж направих грешката да го купя и няма повече да го правя.

То шоколад 81 няма, вие за чай лайка се кахърите

Аз на изварката съм фърлила око и на сутиените.

# 131
Аз да споделя за детските/момичешките сутиени. Вчера в 10:00 на Жолио Кюри, София, имаше точно 3:cry:. Размерите бяха за 10-12г (146-152) и 12-14 (158-164). Бели и един черен. Не бях сигурна, обаче взех по-големия. Пробвах го вкъщи и ми заспа. Аз съм 170см, слаба и не особено "надарена" 😂. Материята ми хареса и затова в 21.00 часа се отбих в Лидъл в Люлин 5, където знам, че има винаги (локацията на магазина е малко шантава). Имаше цял кош! И си взех и черен. Много съм доволна, удобни са и са точно каквито от дълго време търся, без банели и подплънки. По-големи също имаше, според мен отговарят на около С чашка, по-малките съответно на А и В, но са са малки в гръдната обиколка.

# 132
  • София

може ли снимка или линк как изглежда, би ми вършил чудесна работа със служебните тениски на мъжо
  снимка на моя Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 133
Може ли дължина на каишката. Чудих се на дебеличката ми ръчица ще станат ли
Аз си взех този

в кутията има и удължение на верижката, на мен ми е екстра, дори ми е леко голяма, върти ми се свободно .

# 134
Вчера взех часовника, показан по-горе от Силвичка.
Явно е за по-слаба ръка, стискаше ми от всякъде.
И в кутията няма удължител за верижката.

Общи условия

Активация на акаунт