Лидл 115 - Майска тема

• 134 843
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 915
Нямам нерви Simple Smile
Ще се купува,какъвто и да е,все ще е по-хубав от тези на Nestle.

# 916
Аз харесвам всички сладоледи, но много ми се лепят
На кутията на изварата има рецепта за чийзкейк с печене. Някой пробвал ли е рецептата, сполучливо ли става.

# 917
Има сладолед 2.5 литра , с бурбонска ванилия, в червена кутия, цена около 7 лева.Има разлика във вкуса му, откакто смениха опаковката( може би и производителя). Преди беше по- хубав, сега е по- сладък сякаш, но ванилията не се усеща като преди.

# 918
Аз специално никога не бих правила чийзкейк с печене,като има толкова добри рецепти без хахахах
Определено ще чакам да ми дойде настроение и да направя с крем сиренето от Лидл.
Забравих да кажа,че съм супер доволна от ваниловата захар 10 пакетчета за около 80ст.,не помня точно.
За сравнение ванилова захар на Йоткер е 55ст. за едно пакетче,а не е по-добра Simple Smile

# 919
Купувла съм веднъж от големите опаковки сладолед, но не ми харесаха.
Шоколадовият в синята кутия и този с орехите са в пъти по-хубави, от тези в огромнтие кутии.

# 920
Има сладолед 2.5 литра , с бурбонска ванилия, в червена кутия, цена около 7 лева.Има разлика във вкуса му, откакто смениха опаковката( може би и производителя). Преди беше по- хубав, сега е по- сладък сякаш, но ванилията не се усеща като преди.
У нас този пък най-много се харесва,и да вярно по-сладък е от преди.

# 921
Да кажа за пиУето в тарелки....опаковат ги в някаква газова среда, та оттам издуването и аромата при отваряне. Не мисля че е розвалено или старо. Просто гледайте срока на годност...😊

# 922
На мен много ми харесват сладоледите на Gelatelli. Вкусни са и не са толква зле откъм съставки.

# 923
  • have faith and be patient ..
Аз не виждам какъв е проблема с рецептите - с лидълски продукти са ,а и доста хора се развълнуваха ,вкл и аз , що е туй то  домашен сметанов сладолед 😁😁

# 924
  • sofia
Ние харесваме трицветните сладоледи. Ягода, сметана и какао.

# 925
У нас този пък най-много се харесва,и да вярно по-сладък е от преди.

Вкъщи също се харесва много и този, и предишния. Аз обичам такива „базови” сладоледи. Вкъщи му добавям някакво сладко, а най-добре е с борово медче и става ммммммм. Не че не е достатъчно добър и без нищо, просто аз харесвам много, много сладко.

# 926
+1 за сладоледа с орехи Heart Eyes

# 927
Здравейте някой може ли да ми каже броя на малките шоколадчета (тип сникърс ).(не мога през тел да потърся )

# 928
  • София
Тая течна сметана, колкото пъти пробвам да направя крем отгоре за украса (само с нея), всеки пък се разтича. Кажете къде бъркам? И в хладилник я държах, и я разбивам добре, щом я сложа върху готовата торта и след 2 минути почва да тече отстрани и да се свлича всичко... Sad

# 929
За сметаната с ягодката преди време тук се коментираше, че бъркалките на миксера трябвало да стоят във фризера преди разбиването, за да се получат нещата.
Днес най-накрая и аз взех от нея и от кондензираното мляко подсладеното/много скъпо бе, сви ми се сърцето /, та довечера и аз ще се мъча да разбивам за дудулед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт