Лидл 115 - Майска тема

• 134 833
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте, може ли мнение за плажните обувки от следващата седмица? Предполагам, че са ги пускали и минали години. Вършат ли работа при камънаци и морски таралежи?Simple Smile Малко по-напред имах питане и за една гранола, но никой не ми отговори. Купих преди 2 седмици, но не мога да я открия. В кутии беше, два вида.

# 901
За морски таралежи съм чела че не стават и не спасяват от убождане. В тази или в друга тема беше. Иначе всяка година пускат плажни обувки.
Лично аз не съм купувала.

# 902
Здравейте, може ли мнение за плажните обувки от следващата седмица? Предполагам, че са ги пускали и минали години. Вършат ли работа при камънаци и морски таралежи?Simple Smile Малко по-напред имах питане и за една гранола, но никой не ми отговори. Купих преди 2 седмици, но не мога да я открия. В кутии беше, два вида.

За камънаци вършат работа, предимно в Гърция са пробвани, за таралежи не знам, но размерите им са малко шантави по принцип нося 37ми, но техния 37 беше по-голям от стандартния, а 36 леко стиска.

# 903
  • Бургас
Аз нещо не се справих със сладоледа. Сметаната се пресече. Въпреки това добавих кондензираното мляко и бутнах във фризера. Дали ще стане нещо?
Иначе го опитах, отровно сладко е.

# 904
От таралежи спасение няма, освен плаж без таралежи. Моя приятелка я ужили на прасеца.
Но за оси са добри обувките, децата понякога надтъпват оси без да искат.

# 905
  • София
Разбивам сметаната почти до сняг и започвам да наливам конд. мляко, онова мляко което е като Сгушенка, нали, и продължаваш да разбиваш вече на ниска степен на миксера до хомогенност. Това е.

Без замразяване ще стане ли за пълнеж на торта? Дали стои достатъчно стегнато?
Да, но си има съответните пропорции, грамажи и там вече трябва сметаната да се разбие много стегнато , на сняг.

# 906
  • София
Има ли в някой Лидл останали слушалки с кабел, тип тапа на Силвер Крест? Служителка ми каза, че били хендсфри гъба. Цената е 10 лв. Търся да закупя 1 бр.

# 907
За крем на торта ползвам само битата сметана (с ягодката) с пудра захар.
За шоколадова глазура добавям към тази смес стопен шоколад за готвене, пак от лидъл. Ползвам и лидълски блатове като ги сиропирам, слагам и плодове. Става супер....

# 908
  • София
Аз да кажа за сладоледа- стана сладолед-бомба, обаче освен битата сметана и кондензирано мляко сложих и две лъжици маскарпоне и заквасена сметана, разделих наполовина и в едното сложих ягоди и ванилия, а в другото банани и Нутела, ама по много. 😀 Това нещо се замрази доста бавно, но успях да направя и на клечки. Сместта не става за торта (някой беше питал). 
Сега се сетих за торта предлагам заквасена сметана и Филаделфия йогурт 2:1, захар и добавки по вкуса, това става с мн подходяща текстура и е свежо, особено за торта с плодове. Сори за отклонението.

Захар слага ли или тази в конден.мляко е достатъчна?
Аз не слагах, но и не обичам много сладко. Пробвайте.

# 909
    С кондензирано мляко от Берьозка съм правила торта "Медовик", където за единия крем се смесва кондензирано мляко и доста масло, а за другия сметана с доста захар (има я рецептата на блатовете за тортата) - сместа от кондензирано мляко и масло беше изключително сладка, определено нямаше нужда от още захар.

# 910
    Абе само със сметаната ще стане ли? Без кондензиранато ?
    Че да ми е режимен, без захар...Thinking

Ще пробвам де. За детето ще направя с млякото. Само да се дотътря до там за консумативи де...Joy

# 911
    • Варна
    Това тема за Лидл ли е или как да си направим сладолед?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 912
    В петък нямаше от долните пилешки бутчета,а много ми трябваха точно такива!Какво става не знам?!Взех от горните,сложих ги в хладилника,а найлона върху кутията им се изду.Старички ли бяха,какво ли,за пръв път ми се случва.
    Наденицата с топено сирене на 2.49 е супер Simple Smile
    Открих и едни вафлички за 1.19,пак са хубави,не запомних името.
    Взех и боза за дядо ми,че много обича.Оказа се перфектна и беше на 69ст./литър.
    Някой да е купувал сладолед 1л./2л.?Много им се чудех.

# 913
    Сладоледа от 1л орех е страхотен, а другата седмица ще е на промоция.
    Миналата седмица беше намален шоколадов, и той ни хареса Blush
    Другите не съм ги пробвала.

# 914
    • Варна

Някой да е купувал сладолед 1л./2л.?Много им се чудех.

Вземи си направи, толкова рецепти се дадоха. Joy

Общи условия

Активация на акаунт