Лидл 115 - Майска тема

• 134 850
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 020
Да ви е сладко 😊

# 1 021
  • София
За тези, които няма да се изхранват само със сладолед и бонбони Simple Smile - как са кебапчетата от Лидл, има някакви в каталога тази седмица?

Вкусни са. Снощи бяхме на кюфтета. До края на седмицата и в кебапчета ще инвестирам. Ако останат, че ги грабят при нас.

# 1 022
Аз също много искам да има рецепти! Не че някой ме пита, ама да си кажа Blush

# 1 023
Наденичките с кашкавал могат ли да се опеката на фурна?

# 1 024
  • Асеновград
Снощи пекох ущипци, не са лоши но няма да повторя не са моята скара.Тази вечер ММ грабнал някаква голяма тарелка плато за скара него ще го пробваме на барбекю.Децата предпочитат кебапчета аз кюфтетата та си е въпрос на вкус.Но телешки определено няма да повторя миришат ми.

# 1 025
Аз също много искам да има рецепти! Не че някой ме пита, ама да си кажа Blush

Давам ти една веднага....купуваш кебапчета от лидл, мяташ ги на скарата и цър-пъррррр.....Joy

# 1 026
Наденичките с кашкавал могат ли да се опеката на фурна?
Ущипиците , нали ?
Аз ги пекох на фурна с вентилатор. Изглеждат супер. А мм ги хвали  и на вкус, но аз няма да опитвам тази вечер.

# 1 027
  • Бургас
Сега всичките, дето искат линкове към рецепти в първия пост, да запретнат ръкави и да намерят рецептите и линковете към съответните постове или да хвърлят чоп, коя да го направи Wink
Щото аз нЕма да съм (категорично нямам време тия дни и за това, ако ще ме чакате аз да пускам темата) Stuck Out Tongue

# 1 028
Аз мога да пусна темата, ама верно ще падне ровене Joy

# 1 029
Пу съм първа с предложение :"най- прекрасната торта,която съм яла" на lucanka http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=242823
Не сте я забравили,колко се "спрягаше "тук преди време Simple Smile

# 1 030
Във форума няма ли цял раздел Кулинария, с рецепти  Rolling Eyes

# 1 031
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, поръчвали ли сте резервно казанче за пекарна? На моето падна оста и вчера писах чрез формата за контакт на сайта на сервиз Бушона, за да ги питам дали само с талончето от книжката, изпратено по пощата, се поръчва или може и по друг начин. Писаха ми по мейла да им пратя телефонния си номер и ни звук, ни стон от вчера на обяд.
По телефона дали става да ги притесня и какво ще искат като информация, за да ми приемат поръчката. При мен е само талона за поръчка.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 10:23 от blue.angel

# 1 032
  • have faith and be patient ..
Кашкавалените вкусотии ги печете на хартия във фурната ,че много се разтича шашкавала и загаря .. на скара не съм ги правила ,но си представям какво ще е ..Simple Smile

# 1 033
Имаше ли мъжки дънкови панталони при вас? Харесаха ми на брошурата, но един чифт не видях на живо. Очаквах повече от дамските бански, само изчистения черен ми хареса, ама номера...пак ще се мерим по телефона

# 1 034
  • София-Младост
Банските нали са от утре, хвърлила съм око на един цял, да видим дали ще се доредя.

Общи условия

Активация на акаунт