Лидл 115 - Майска тема

• 134 750
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 035
Имаше ли мъжки дънкови панталони при вас? Харесаха ми на брошурата, но един чифт не видях на живо. Очаквах повече от дамските бански, само изчистения черен ми хареса, ама номера...пак ще се мерим по телефона
Банските не са ли от утре?

А дънковите панталони,  ако визираш късите в единият магазин - нямаше и следа, а в друг, останали два,  само най - малките номера.  Twisted Evil
Понякога се чудя някои пред магазина ли спят?  Shocked

# 1 036
Някой от Русе с гаранционен пасатор (с чопър и миксер) SilverCrest?
Ето този: https://src.discounto.de/pics/Angebote/2018-02/2389859/3617943_S … MS-600-C3_xxl.jpg

# 1 037
Момичета, поръчвали ли сте резервно казанче за пекарна? На моето падна оста и вчера писах чрез формата за контакт на сайта на сервиз Бушона, за да ги питам дали само с талончето от книжката, изпратено по пощата, се поръчва или може и по друг начин. Писаха ми по мейла да им пратя телефонния си номер и ни звук, ни стон от вчера на обяд.
По телефона дали става да ги притесня и какво ще искат като информация, за да ми приемат поръчката. При мен е само талона за поръчка.

офф-топик: съвет - много внимавай с Бушона, адски са некоректни!

# 1 038
  • до най-прекрасния мъж
Личи си, вече един ден мина, все едно не им трябват клиенти. А от къде другаде може да се поръча казанче и бъркалки, ако не от тях? Бих ползвала друг сервиз, стига да има.

# 1 039
Защо не звъннеш на Цоче да те упъти?
Или директно в сервиза се обади...не ги жали.
В упътването е обяснено как се поръчва мисля.

# 1 040
  • Асеновград
Бърз въпрос, часовниците гривни които пускаха скоро с какво покритие са?Имам алергия към никел от която получавам обриви, а снощи ММ цъфна с един такъв часовник и сега се чудя дали изобщо да го отварям или да го връщам.Надявам се да пише някой ако е имал обрив от тях.
От целите бански от миналата година имам третия https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=11741 стои много добре.

# 1 041
Личи си, вече един ден мина, все едно не им трябват клиенти. А от къде другаде може да се поръча казанче и бъркалки, ако не от тях? Бих ползвала друг сервиз, стига да има.
blue.angel, виж тук http://www.zigifly.com/magazin/konsumativi-za-silvercrest-i-nevadent/page/2/

И аз до Бушона опрях, ама нещо не искат да съдействат ooooh!

# 1 042
И аз този сайт намерих и щях да го предложа. Има описани модели...

# 1 043
Те май ще се окажат Бушона под друго име- телефоните за контакт са абсолютно идентични Shocked Laughing

# 1 044
Те май ще се окажат Бушона под друго име- телефоните за контакт са абсолютно идентични Shocked Laughing

В сайта на Бушона сега четох, чме във връзка с оплаквания на клиенти, уведомяват, че те /бушона/ не извършват ремонти на друго място и никога не са го правили...нещо такова. Та теци вторите може да се окажат нелоялни конкуренти нещо...да вземат поръчки, пък после да купуват частите от сервиза и да ги пращат на клиентите....

# 1 045
  • до най-прекрасния мъж
Ами да, описано е - като изпратиш попълнена карта за поръчка на адреса на Бушона по пощата. Ама на мен това ми се струва допотопно. В крайна сметка живеем в 21-ви век, би следвало да има и по-лесни начини от този да търча до пощата да пращам попълнено на ръка листче.
Отделно, не е написано и как и чрез кого доставят - по пощата ли, по куриер ли - та да си правя сметка на кой адрес да поръчам. Оф, луда работа, ще им звънна после.
Иначе, тези zigifly и аз ги намерих, даже май и от сайта на Бушона има линк към техния сайт. Ама пък - в картата за поръчка цената е 20 лв+10 лв доставка, в сайта е 32 лв+доставка, която не се знае колко е. Та такива ми ти работи...

# 1 046
В гаранция ли е или не е? Със серийния номер и IAN номера се обаждаш на лидлците. Те ще те посъветват какво да направиш най-добре. Ако е в гаранция пращат казана, ако не е си го купуваш. Ако е в гаранция и си някъде далеч от Бушона или който и да е сервиз им занасяш хлебопекарната в магазина и те да си се оправят, докато не стане като нова.

# 1 047
Някой от Русе с гаранционен пасатор (с чопър и миксер) SilverCrest?
Ето този: https://src.discounto.de/pics/Angebote/2018-02/2389859/3617943_S … MS-600-C3_xxl.jpg

Аз купувах такъв през зимата ама на половин цена мися беше.

# 1 048
  • до най-прекрасния мъж
В гаранция е, но гаранцията не покрива бъркалки и казанче - те се поръчват отделно.

# 1 049
Пак на лидлците със серийния и IAN номера и да казват откъде може да го купиш - по него се ориентират за модела и годината на производство. Ако не държат на склад кога ще имат и т.н. Може би и затова онези не ти звънят веднага - проверяват за наличност или кога ще имат.

Общи условия

Активация на акаунт