Лидл 115 - Майска тема

• 134 260
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 050
  • до най-прекрасния мъж
Да им имах организацията Simple Smile. Мислех, че тези неща ги държат на склад, ще взема да си поръчам поне 2, да си имам. Поне за срока от 3 години гаранция да си имам.

# 1 051
Ще вземе да ти изгори мотора на машината или да и се скъса ремъка дет върти бъркалките. Не си струва инвестицията. Или случваш на модел или докато не се откажеш. Това да ти се изхлузи щифта на казанчето е било от зор. Виж си в самата машина да няма нещо изкривено, там където се "щраква" казанчето. Дори и с ново, ако е променена геометрията ще го разкъртиш и него.

# 1 052
  • до най-прекрасния мъж
Те по толкова карат казанчетата - година, година и малко. Даже някои ги сменят и на няколко месеца, ако се употребяват по-интензивно. Нямам нищо разбито/изкривено по машината, гледала съм я, всичко изглежда нормално и се върти нормално. Дошло му е времето.

# 1 053
В Лидъл има ли сухо мляко, но не за бебета/деца, за готвене? 2 пъти търсих в Кауфланд и не открих.

# 1 054
Има,голям плик,май е 200гр.,стои при брашната и кокосовите стърготини.

# 1 055
Супер! Благодаря, Пели!

# 1 056
В Лидъл има ли сухо мляко, но не за бебета/деца, за готвене? 2 пъти търсих в Кауфланд и не открих.
И в кауфланд има в кръгла метална кутия на нестле.

# 1 057
Гледах при сладкарските неща и при кафетата, не открих. Да не е Нидо?

# 1 058
В К има при нишестетата и ванилиите.

# 1 059
Да, там гледах, следващият път ще ги питам, ама като ги знам колко знаят.

# 1 060
Гледах при сладкарските неща и при кафетата, не открих. Да не е Нидо?
Да, Нидо. Може да има и друго, но мъжа ми такова е носил и аз в първия момент се зачудих защо е купил мляко за бебета Grinning

# 1 061
  • Бургас
Преди 2 месеца поръчвах казанче и бъркалки от Бушона. Точно заради разликата в цената на поръчка с талон и без талон, първо поискаха да го изпратя сканиран по имейл. Но после ми звъннаха с искането да го изпратя по пощата препоръчано. Явно да не захитреем и да си поръчваме по повече от един път "евтино" казанче или бъркалки, затова искат да им се изпрати самия талон. Пратиха ми нещата по Еконт т.е. куриер при всички положения, а не по пощата. Иначе директно на телефона им звънях от самото начало.

П.П. Нестле много ги недолюбвам и ги бойкотирам колкото мога, но сухото мляко Нидо е единственото сухо, което ми допада. От Кауфланд го взимам, като там стоеше до последно при сметаните. Ама с последните размествания не знам дали е там, че скоро не съм взимала.

# 1 062
Някой хвърлил ли е око на детските бански за утре? Дъщеричката ми има цял бански, но ми се иска да й взема от 2 части, а да използваме само гащичките. 9лв за долнище заслужава ли си, май никъде няма да намеря по-евтини?

# 1 063
# 1 064
  • Козлодуй
Добро Simple Smile От следващата седмица зехтина горчивия ли беше? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт