The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 703
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
За мен базисни са Бюфета, Хиалуроновата киселина, витамин Ц и масло (примерно сквалан). И са добър старт пакет.

# 226
Благодаря. За начало мисля нещо такова:
Hyaluronic Acid 2% + B5
Alpha Lipoic Acid 5%
Argireline Solution 10%
Lactic Acid 10% + HA 2%

# 227
Hyaluronic Acid 2% + B5
Alpha Lipoic Acid 5%
Argireline Solution 10%
Lactic Acid 10% + HA 2%
Млечната не ти е нужна, при наличието на Алфа липоевата киселина.
Можеш да пробваш Матриксил, ретинолов продукт или някоя от аминокиселините им.

# 228
  • Бургас
Привет на всички! Как ви се струват тези продукти за 39г. тънка кожа, с неравен тен и петна /основния проблем - войната с тях е дългогодишна/ и мимически бръчки на челото? 

Alpha Lipoic Acid 5%

Аzelaic Acid Suspension 10%

Agireline Solution 10%

Matrixyl 10% + HA

Marine Hyaluronics

Благодаря предварително за насоките!

# 229
  • София
Момичета, от сайта на марката директно до България ли поръчвате или чрез превозвач? Аз досега винаги съм поръчвала от escentual и beautybay, но там някои неща ги няма. Благодаря предварително за отговора.

# 230
Директно до България. Над 25 евро доставката е безплатна.

# 231
Hyaluronic Acid 2% + B5
Alpha Lipoic Acid 5%
Argireline Solution 10%
Lactic Acid 10% + HA 2%
Млечната не ти е нужна, при наличието на Алфа липоевата киселина.
Можеш да пробваш Матриксил, ретинолов продукт или някоя от аминокиселините им.

Доколкото съм чела, матриксил е подходящ за мен, може би по-добър вариант от бюфета. Ще помисля за него.

# 232
От дни ползвам    The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5, като днес реших да я нанеса и ползвам LED Photon за 10мин. като хеалурона попи в кожата остана нещо като кир ефект...бед футона не остава такъв...Дали знаете на какво се дължи?

# 233
Привет на всички! Досега не съм използвала продуктите на TO и като цяло не съм използвала никакви киселини. От много време обаче се боря с черните точки и запушването на порите, за сега без особен успех. Затова реших да пробвам някои продукти от ТО, пък да видим дали ще има някакво подобрение на състоянието на кожата. Търсих доста в интернет и намерих примерна рутина, но исках да се допитам до вас - как ви се струва и подходяща ли е за начинаещи с киселините? Със старене не се боря за сега.
Това са продуктите:
сутрин:  Salicylic Acid 2% Solution
                Niacinamide 10% + Zinc 1%
вечер: Salicylic Acid 2% Solution
             Azelaic Acid Suspension 10%
и два пъти седмично е посочено да се използва AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Как ви се струва на вас? Благодаря предварително!

# 234
Моля,да ми препоръчате  продукти за суха кожа.На 41г.съм,нямам видими бръчки,пъпки и петна.Търся антиейдж ефект и хидратиране.Опитах да се ориентирам,но ми е много трудно,наистина си е цяла наука както беше споменал някой по напред.Идеята ми е да ползвам продуктите с безиглена мезотерапия.Ще бъда много благодарна ако ме насочите.От два месеца чета и още не съм сигурна какво да си поръчам.

# 235
Започнах използването на ретиноидната емулсия 2% и имам проблем, след втората вечер цялото ми лице е в ситни пъпчици, имал ли е някой подобна реакция ? Не знам дали да го продължавам заради появата на пъпчиците ?
Поради което отново се върнах към салициловата киселина и ниацинамида....

# 236
Ако са като обрив, може да е алергична реакция, най-добре не го ползвай. Пробвай на сгъвката на ръката, ако мажеш дали пак ще се изринеш и ако да, забрави за този продукт.

# 237
Благодаря миоки !
По-скоро като изринато, възможно ли е да се чисти лицето и затова да излизат ? Преди да го започна дълго време си ползвах салицилова киселина и ниацинамид и лицето ми светеше, по принцип имам смесена кожа и черни точки. Възможно ли е да се прочиства по-дълбок слой от кожата и затова да има пробив ?
Ще пробвам на сгъвката както ми каза, дано да няма проблем

# 238
Моля,да ми препоръчате  продукти за суха кожа.На 41г.съм,нямам видими бръчки,пъпки и петна.Търся антиейдж ефект и хидратиране.Опитах да се ориентирам,но ми е много трудно,наистина си е цяла наука както беше споменал някой по напред.Идеята ми е да ползвам продуктите с безиглена мезотерапия.Ще бъда много благодарна ако ме насочите.От два месеца чета и още не съм сигурна какво да си поръчам.
Здравей. И аз много се чудих като теб и колкото и да четях почти нищо не разбирах. В сайта има форма за запитване, обясняваш каква ти е кожата, какви проблеми имаш и снимка можеш да изпратиш. На мен ми отговориха на същия ден. Още не съм поръчала. В случай, че ви е интересно им написах, че съм със суха кожа, малко лунички по скулите и носа, излизат ми петна от слънцето (в момента имам едно на челото) и малко бръчки под очите. Пратих и две снимки на чисто лице. Получих в отговор това:
AM
Почистване на лицето
Hylamide subQ eyes
Hyaluronic acid 2% + b5
Natural moisturizing factors + HA
Крем защитен фактор

PM
Почистване пак
Hylamide subQ eyes
Hyaluronic acid 2% + b5
Ascorbic acid 8% + Alpha arbutin 2%
100% plant derived squalane

Всичко на Ordinary.

# 239
Благодаря миоки !
По-скоро като изринато, възможно ли е да се чисти лицето и затова да излизат ? Преди да го започна дълго време си ползвах салицилова киселина и ниацинамид и лицето ми светеше, по принцип имам смесена кожа и черни точки. Възможно ли е да се прочиства по-дълбок слой от кожата и затова да има пробив ?
Ще пробвам на сгъвката както ми каза, дано да няма проблем
Ако пъпчиците са като обрив без гной и сърбят (не е задължително) е по-вероятно да е алергична. Ако имат гнойни връхчета или мислиш, че биха се развили в такива, вероятно е чистене, но ако са ситни и особено сърбят, си е чиста алергична.

Общи условия

Активация на акаунт