The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Аха, ще дам отзив и за двете, стига да ги шипнат скоро, че наплива ще е голям с това намаление. Simple Smile

# 346
  • Русе
Леко съм притеснена, защото за първи път си поръчах продукти на Ординари чрез сайта .beautybay.com  Получих писмо, че са изпратени миналия понеделник, срок за доставка между 5 и 7 работни дни. Минаха повече от 7 раб.дни, поръчката я няма. Не знам обаче по кой куриер трябва да пристигне. В сайта пише, че поръчката е изпратена. Вие как и след колко време си получавате продуктите поръчани през Бютибей?

# 347
  • Бургас
Леко съм притеснена, защото за първи път си поръчах продукти на Ординари чрез сайта .beautybay.com  Получих писмо, че са изпратени миналия понеделник, срок за доставка между 5 и 7 работни дни. Минаха повече от 7 раб.дни, поръчката я няма. Не знам обаче по кой куриер трябва да пристигне. В сайта пише, че поръчката е изпратена. Вие как и след колко време си получавате продуктите поръчани през Бютибей?
В темата по-рано се е коментирало, че поръчките от Бютибей идват в пощата. Аз не получих една моя поръчка отпреди два месеца, върнаха ми платеното, но изчаках почти месец преди да им пиша, че е загубена.

# 348
  • Русе
Благодаря, звачи да проверя в пощата.

# 349
Аз имам една получена пратка от тях -  може би десетина дни пътува.

# 350
За пръв път ще си поръчвам продукти и съм се спряла на тези продукти:
Млечна киселина 5%+НА - вечер, след измивен гел, но как точно се процедира с киселината, всяка вечер ли се ползва и след нея какво?
Хиалуронова киселина - сутрин преди крема за лице става ли да се  ползва? първо Бюфет, хиалуронова киселина и крем - ок ли е?
Бюфет - първо млечна киселина, после Бюфет и накрая може ли масло от шипка
Кофеинов разтвор 5%+EGCG - за очния контур
Какво ще ме посъветвате
А тези продукти дали ще отидат на митница?

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 11:03 от Деница Костадинова

# 351
На последния въпрос - Обединеното кралство е в ЕС поне до март догодина - няма митница.
Режимът изглежда добре - някои хора слагат първо хиалуроновата киселина на влажно лице, после бюфета. На различни запитвания DECIEM са давали противоречащи си препоръки.
Вечер трябва да се изчакват 20-30 минути след млечната киселина, преди бюфета.

# 352
На последния въпрос - Обединеното кралство е в ЕС поне до март догодина - няма митница.
Режимът изглежда добре - някои хора слагат първо хиалуроновата киселина на влажно лице, после бюфета. На различни запитвания DECIEM са давали противоречащи си препоръки.
Вечер трябва да се изчакват 20-30 минути след млечната киселина, преди бюфета.

Много благодаря!

# 353
Да му се незнае, не се бях замисляла за пратките от UK след брекзита....

# 354
В немския Дъглас вече продават The Ordinary. Днес в един от магазините в Кьолн видях като подреждат стелажа, даже още нямаше цени, но ми казаха, че са същите като в сайта. Blush

# 355
Sephora в Щатите също продават The Ordinary.

# 356
  • Berlin
До скоро беше само онлайн в Дъглас, нооо това е добра новина. Simple Smile

# 357
Кой е най силният продукт с ретинол на the ordinary? Или тези с ретиноид са по силни?

# 358
Знае ли някой защо от сайта на deciem са изчезнали продуктите за коса на Stemm? Изглежда вече не се предлагат. Много жалко!

# 359
Някой от продуктите може ли да се прилага около очите?

Общи условия

Активация на акаунт