The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 726
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Внимавай наистина с тоя пилинг. Аз го ползвах няколко пъти една зима и получих пигментация после на челото а уж слагах SPF. Остана 2/3, мина му срока и го изхвърлих

Ох, недей! Аз боря пигментни петна, нали затова съм поръчала и Арбутина.

Моята кожа има нужда от изчистване на тена и порите, и минимизирането на последните. Четох, четох и Ниацинамида е като че ли holi grail - a точно в това, което аз търся, поне по повечето мнения Simple Smile))
Ще го видим. Все пак всяка кожа си е с "характер".

А пилингът го взех, защото аз не ползвам почти никави киселини на лицето си, а са нужни.
Вечер съм с един крем на Авен с ретинол, който не върши никаква работа засега, редувам с хидратиращи масла. А сутрин ползвах ЕУК преди крема. Това е, аз не плескам много. Сега вместо ЕУК, сутрин ще слагам Арбутин И Ниацинамид.

И ми трябваха киселини да вмъкна, пилинг един-два пъти седмично е иделното решение. Сега си купих на Обаджи ексфолиращи падове с АХА киселина вчер след почистването обтривам лицето с тях, изчаквам и си нанасям каквото там си слагам.

# 496
Във фийлюник Hylamide Photography Foundation 30ml прозрачния е на половин цена. Вчера и вит Ц и Сървайвъл 10 на Ниод бяха, но днес са на нормална.

# 497
Ползвах за първи път серумът им за коса. От предишните им серуми (Grow Gorgeous intense и Stemm) този най-малко омазнява след това, дори бих казала, че изсъхва напълно. Пипетата на мен не ми е удобна за нанасяне, продуктът е течен и пресипах в празан пулвелизатор. За ефект след поне 3 месеца ще мога да кажа ако съм редовна, че нямам много дисциплина с продукти за коса :/

# 498
Скрит текст:
Ползвах за първи път серумът им за коса. От предишните им серуми (Grow Gorgeous intense и Stemm) този най-малко омазнява след това, дори бих казала, че изсъхва напълно. Пипетата на мен не ми е удобна за нанасяне, продуктът е течен и пресипах в празан пулвелизатор. За ефект след поне 3 месеца ще мога да кажа ако съм редовна, че нямам много дисциплина с продукти за коса :/
а какъв ефект се очаква?
Това ли е серумът
https://deciem.com/product/rdn-multi-peptide-serum-for-hair-density-60ml

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 13:10 от Dancer

# 499

Да, това е серумът и ефектът е описан в описанието, както и може да се сърчне по съставки, които са посочени с търговски наименования.
С прост гугъл транслейт:
Тази концентрирана формула е предназначена да поддържа здравето на косата, така че да изглежда по-дебела, по-плътна, по-пълна и по-здрава. Технологиите, които присъстват в тази формула включват REDENSYL ™ комплекс (с екстракт от дърво Larix Europaea и екстракт от листа Camellia Sinensis), комплекс Procapil ™ (с биотиноил трипептид-1), CAPIXYL ™ пептиден комплекс (с екстракт от ацетил тетрапептид-3 и Trifolium Pratense) ), Комплекса BAICAPIL ™ (с корен екстракт от Scutellaria Baicalensis, екстракт от троици на вълна Triticum Vulgare и екстракт от глицин соя), AnaGain ™ (екстракт от Pisum Sativum) и кофеин с висока разтворимост (1% нето тегло на кофеин), в ултра леки, успокояваща основа за ефективно проникване. Общата концентрация на тези технологии във формулата по тегло е 21,15%.
Бърз сърч с по един резултат:
REDENSYL:
https://www.givaudan.com/fragrances/active-beauty/products/redensyl%E2%84%A2
Procapil:
https://www.procapil.org/what-is-procapil/
CAPIXYL:
http://lucasmeyercosmetics.com/en/products/product.php?id=6
BAICAPIL:
https://www.centerchem.com/Products/baicapil/
AnaGain:
https://mibellebiochemistry.com/products/anagain/

# 500
Да изкажа впечатления за серума -наистина се наблюдава косопад ,щом и мъжът ми забеляза , че навсякъде има от косата ми Sad
Във фейс групата коментират ,че  старата коса  /ако мога така да се изразя / пада за да даде път на новата .
Косата наистина става лъскава и жива и не омазнява , но за плътност и сгъстяване  все още не мога да кажа

# 501
Попитах за ефекта, защото аз ползвам серумът от 1.5 месец и не виждам никакъв ефект... може би леко намаляване на косопада, но ползвам и други неща за него така че..
иначе съставът и описанието съм го видяла и мога и сама да си го преведа Wink

# 502
Попитах за ефекта, защото аз ползвам серумът от 1.5 месец и не виждам никакъв ефект... може би леко намаляване на косопада, но ползвам и други неща за него така че..

В началото не ти ли падаше повече коса ?

# 503

Ами не се разбра от въпроса а и аз какво повече от тяхното описание бих могла да кажа? Ефект (ако има такъв) при по-малко от 3 месеца не знам дали би бил видим предвид фазите и бързината на растеж на косата. Не може да го спре веднага, защото пада коса, която е вече мъртва.
От телефон съм и видях, че на реденсила стъдито му е 84дена, на другите не съм гледала. И аз пия добавки, но поне на първо четене изглежда обещаващо за парите си. Аз лично ще му дам време. За сега ми е супер, че мога да гоползвам всяка вечер без да омазнява.

# 504
Аз пък тези продукти ги ползвам само след миене на влажна коса и никога не лепнат. Като ми свърши Стем ще взема на ТО.

# 505
Скрит текст:

В началото не ти ли падаше повече коса ?
Не, не ми е падала. Рязко намаля косопада, но точно тогава включих още един  спрей с кофеин и едни ампули, та не знам точно от кое е

# 506
Здравейте. Някой има ли идея БютиБей дали доставят само с БГ пощи? Пуснах една поръчка ,която са изпратили на 25.11 ,но още няма и следа. Не са изписали целия адрес,а само улица и номер, както и верният ПК.

# 507
Пратките, които са без проследяване - да. За другите - не знам.
Но то ако имаш проследяващ номер, може да видиш къде е.

# 508
Пратките, които са без проследяване - да. За другите - не знам.
Но то ако имаш проследяващ номер, може да видиш къде е.
Мерси. Уви, без проследяване я пуснах. Явно ще со следя в клона просто

# 509
  • Варна
Тук да ви следя.Вече имам няколко поръчки,а дори не знаех,че има тема.

Общи условия

Активация на акаунт