Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 401
  • 796
  •   1
Отговори
# 255
В началото къпех бебето на мивката, супер бързо, лесно и удобно ми беше.
После като взе да натежава къпех в
Най обикновено корито, без екстри и джаджи.

# 256
Нашата е анатомична и ми беше удобна, защото бебето си поляга и за мен беше по-лесно да го къпя. Има и едно нещо между крачетата, което го придържаше и така ми беше наистина удобно. С обикновена ваничка незнам как е. Марката е cam и е в комплект с повивалник. Сега дъщеря ми е на годинка и половина и все още понякога я ползвам като слагам малката ваничка в голямата вана с цел да не я пълня.  Друг път просто я къпя под душа.

# 257
  • София
Обикновено корито и подложка на Севи бебе. Много доволна съм. Като новороден си го слагах да лежи и го оправях, а сега седи на нея и пак ми е удобно (е, после всичко е във вода де).

# 258
И ние с обикновено корито и подложка на Севи Бейби. Много са хубави тези подложки.

# 259
  • Стара Загора
Имаме корито обикновено, върши работа, но вече се къпи с нас под душа, коритото е за след хранене, отказах се от лигавници, вече яде гол и после в банята Grinning

# 260
Обикновена бебешки ваничка със стойка. Много, много ми е удобна стойката. Не е нестабилна, както някои казват. Може би зависи от модела. На мен анатомичната поставка не ми е удобна и не я ползвам.

# 261
С ето такава поставка къпя, откакто ми натежа да къпя на мивката - На нея я слагам и когато се къпя аз, за да е при мен, а не да тичам на прибежки. Вече се изправя и я омотавам с една кърпа, която затискам под поставката, но е временно решение и мисля да взема на същата марка столче за баня.

# 262
  • гр. Варна
Здравейте, искам да ви попитам понеже си избирам кошара и съм се спряла на такава, която е без шкаф отстрани за повиване, някоя от вас има ли такава и трябва ли отделно да се взима такъв шкаф за повиване, че нещо ми е пълна мъгла какво ми трябва Simple Smile

# 263
Е чак цял шкаф за повиване сякаш не ти трябва, ако имаш шкафове скринове и общо взето пространство, аз си взех само подложка за повиване - хареса ми разграфена на сантиметри, достатъчно твърда ама и мекичка и също лесно да си я вземеш в другата стая или където искаш.. Simple Smile 

# 264
Здравейте, искам да ви попитам понеже си избирам кошара и съм се спряла на такава, която е без шкаф отстрани за повиване, някоя от вас има ли такава и трябва ли отделно да се взима такъв шкаф за повиване, че нещо ми е пълна мъгла какво ми трябва Simple Smile
Аз имам отделен шкаф-повивалник и ми е много удобен. Няма напрежение в кръста + има място за бебешките нещица за преповиване.

# 265
Ние имаме такава най-обикновена, без повивалник. Отделно купихме повивалник (твърд с меко покритие отгоре за 20-30лв)който поставихме върху нашия комод. А комода го освободихме за дрешките на бебето. Нямапме място за такива големи кошари с чекмеджета и повивалник в спалнята. Евентуално можеш и без повивалник-преобличаш бебето върху вашето легло, но на мен това ми е супер неудобно за кръста. Затова съветът ми е - подходяща височина за да го преобличаш права.

# 266
Аз не намирам никакво двойно легло за близнаци и накрая ще ги цопна в две единични, че ми омръзна да търся. Толкова много близнаци и никъде няма двойни кошари.

# 267
Аз не намирам никакво двойно легло за близнаци и накрая ще ги цопна в две единични, че ми омръзна да търся. Толкова много близнаци и никъде няма двойни кошари.

Видях  някъде голяма кошара за игра, но, за спане двойна мисля че няма и по добре, че представи си какво чудо ще е едното като ревне, другото няма да го гледа я?!   Това , което наблюдавам и сме си го решили - 2 отделни кошари, като докато са мънички ще спят в едната,за да ми е по-лесно на мен, а до кога - докато не почнат да си пречат...
Та май това е Simple Smile

# 268
  • Германия

Ние си взехме отделно повивалник с чекмеджета и шкафчета, в тях слагам дрешки, памперси и всичко, което ми трябва за повиване (мокри кърпи и т.н.), кремчета и медикаменти. За мен е безценен, иначе ще остана без кръст да повиване наведена.
Единствения недостатък е, че седи в хола, защото и ние нямаме място в спалнята.

Не мога да намеря нашия, но нещо такова: http://www.unser-kleines-ich.de/wp-content/uploads/2016/09/wicke … ttung-768x638.jpg

# 269
  • София
Моето момче спи в трансформираща кошара, но съм го преобувала отгоре точно веднъж. Честно казано, оправях си го на спалнята, на мек повивалник, най-удобно ми беше.

Общи условия

Активация на акаунт