Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 872
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ами ние за неща към 400 лв платихме 80 лв.

# 346
Това с кой превозвач?

# 347
  • София
С GGBG.

# 348
Ясно, и аз с тях поръчвам.

# 349
Не съм ползвала превозвач, близки често пътуват и те ми носят каквото имам нужда. Иначе и в Европа има качествени дрешки. Дразня се как в България продават едно гащеризонче за 10-15лв, пълен боклук, и пускащо боя,развличащо се след 1 пране,  а в щатите за 10 $ можеш да купиш комплект  от 2-3 примерно Келвин Клайн, оригинален и качествен и няма да мръдне.

# 350
Така е Лъки. Имахме късмет за бебето да купим дрешки от Испания - ами нито една не е мръднала и не е пуснала боя. Освен това не са произведени в Китай/нищо лично/ От Сащ също имам дрешики сега за лятото. Ще следя за намаления Simple Smile

# 351
Дрешките на Carters ги предлагат във ФБ магазин - скоро ми излязоха и съм ги набелязала след рекламата тук Grinning И аз гледам да поръчвам от Англия/Франция, имам и доста купени от Австрия. Дразни ме, че едни и същи марки имат коренно различни цени при намаления тук и в Европа, а повечето български дрешки са с гадни цветове и лигави животни.

# 352
Дрешките на Carters ги предлагат във ФБ магазин - скоро ми излязоха и съм ги набелязала след рекламата тук Grinning И аз гледам да поръчвам от Англия/Франция, имам и доста купени от Австрия. Дразни ме, че едни и същи марки имат коренно различни цени при намаления тук и в Европа, а повечето български дрешки са с гадни цветове и лигави животни.
Може ли да споделиш от кои онлайн магазини пазаруваш?🤗

# 353
Може ли да споделиш от кои онлайн магазини пазаруваш?🤗

Не е нищо интересно - mothercare, george, next, verbaudet. От тукашните - abubu,
Chochkobochko. Но при мен улеснението е, че наще живеят във Франция и майка пазарува от там или поръчвам на техния адрес неща от vente-privee - от там имам един куп дрешки на Petit Bateau и др.френски марки за никакви пари. Аз почнах да пазарувам в 3я месец - от аутлетите край Виена имам дрешки на Тимбърленд, Бос, Поло Ралф Лоран и др. купени на намаление на цени като тези на Точици. Сега остава и да станат, че са с размери до 1 година, но не се стърпях, а и кой знае кога пак ще мога да отида.

# 354
А за дрешките на Mamas and papas какво мислите ? Аз съм си направила подбор от тях ☺

# 355
Моля ако някой може да препоръча читав видеобебефон. Да е достатъчно чувствителен на шум от бебето и да няма смущения при зареждане на устройствата.

# 356
Ние вече четвърта година сме с Чиполино Визио и е перфектен. Освен описаните от вас функции, камерата може да се управлява от приемника, което е супер удобно Simple Smile

Моля ако някой може да препоръча читав видеобебефон. Да е достатъчно чувствителен на шум от бебето и да няма смущения при зареждане на устройствата.

# 357
Алмонд, ние взехме на Мотора. Един от най-бйджетните им модели. Много съм доволна.

# 358
Нашия също е Чиполино (не знам какъв модел точно), но не съм доволна, трябва да седи все на зарядно, иначе пада батерията когато си иска, изобщо не издържа. Като е на зарядно пък се смущава сам от себе си...
Верче, можеш ли да кажеш модел на Моторолата или линк, май доста доволни има от Моторола четох. Основно ме интересува дали държи на батерия и като се зарежда има ли смущения, нашия приемник изобщо не може да се изключи защото явно зарядното произвежда някакъв вътрешен шум...

# 359
Ние сме с Motorola MBP27T, родителския апарат без видео, само на звук, издържа часове. Има термометър на течности и такъв за телесна температура. Чувствителен е, има нощно виждане, светлинен индикатор. Супер е. Това беше една от най-добрите ни покупки. Е, скъпичък беше, ни си струва.

Общи условия

Активация на акаунт