Февруарчета усмивки раздават и на мама сърцето сгряват!

• 59 382
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Аз, за 35€. Поръчах я на познат, който пътува.

# 271
  • София

Вчера излизахме за първи път вечер с нея. Беше шоу със заспиването. Но то беше ясно.

Кати, как заспа? Ние идната седмица сме на бал от 18 часа и от сега се чудя какво ще е и как ще заспи.
Относно акането - моето бебе също ака най-лесно и бързо на шезлонга / всъщност е стол за хранене, преобразуващ се в шезлонг/.
Превъзбуди се много  и едвам заспа. После се събуди и почна яко да киселее, очите като точки, не може да заспи. Та, тръгнахме си и дори в колата трудно заспа.после вкъщи се изака в 12, което не се случва  никога.... И заспа след цялото миене и оправяне.

# 272
Момичета тези които дадохте Ротарикс имаше ли нещо страничен ефект? Док каза че може да се очаква повръщане рядко температура

# 273
Нищо му нямаше

# 274
При моят се засилиха коликите след нея,но втория път го очаквах и му давах лефакс и колийф и доста по леко минаха от първия път.Но ще дам и третия прием и да се свършват.

# 275
Момичета тези които дадохте Ротарикс имаше ли нещо страничен ефект? Док каза че може да се очаква повръщане рядко температура
Никакви проблеми Wink

# 276
  • София
Аз не съм давала, но знам за не един случай, в който е имало диария, слуз, повръщане и прочие. Реших да не ѝ го причинявам.

# 277
  • София, България
Никакви странични реакции нямаше при моя син при първия прием. Утре е вторият, да видим. Ние решихме да му дадем Ротатек, което е на три приема, не на два, като Ротарикс.

# 278
И нашия педиатър дава Ротатек, три приема, без странични ефекти до сега / два приема/. Но аз давам и хомеопатични топченца преди и след ваксина.

# 279
И нашия педиатър дава Ротатек, три приема, без странични ефекти до сега / два приема/. Но аз давам и хомеопатични топченца преди и след ваксина.
От хомеопат ли са ви предписани и какви са

# 280
  • София, България
Момичета, а да попитам,как са нослетата на децата ви,имат ли секрети всеки ден? Питам,понеже всеки ден чистя нослето на сина ми (капя малко физиологичен разтвор,после почиствам с обикновена клечка за уши), понякога дори по два пъти на ден. Според педиатърката е съвсем нормално да е така,но все пак се чудя.

# 281
  • Велико Търново
Моят мъник хърка постоянно Sad и аз съответно пръскам два пъти на ден физ разтвор и дърпам с прахосмукачка. Не мисля че е нормално но като дръпна и ту иЛиА нещо, ту не Sad ако излезе обаче после не хърка за няколко часа.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 23:04 от skk007

# 282
И бебо има секрет,но не много.Нашият педиатър също каза,че е нормално.

# 283
  • у нас
И аз писах,че поръчвам пандата от Германия. 105 лв за 60бр.
Нашия също намали гукането,  но още не съм го чула да спряга нещо друго за говорене.

# 284
  • София
Моята също сумтеше с нослето, но секрет не излизаше. Педиатърът също каза, че сумти и  взе носен секрет и изненада...излече че има  бактерия. Десет дни я лекувахме. Дано не се появи отново. Вече не вярвам, че физиологически сумтят и имат секрет.

Общи условия

Активация на акаунт