Февруарчета усмивки раздават и на мама сърцето сгряват!

• 59 324
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
На нашия даже му бяха забранили да се вози в коша за колата заради операцията и си бяхме със зимния кош.И аз мисля че не е ок,толкова сгънат.Зимния ви няма ли повдигнато положение?Слагай летния смело ако има изцяло легнало.

# 406
Момичета тези които давате вода по колко мл изпива дневно бебето ви? И имали дневна дажба която трябва да следим 🙄

# 407
Аз давам вода,но той хич не я иска,след хранене ако не му стигне млякото,му давам вода да го залъжа,той пие 10,20 мл и не иска повече.А между храненията като се опитам да му дам,той като разбере,че не е храна и отказва и започва да реве...

# 408
  • Down Under
Аз предлагам вода вески ден между храненията. Понякога изпива само една глъдка за деня, друг път по 10-20мл. Залъгва се и пие повече когато е топла. На мен ми казаха задължително да му давам вода, защото сме изцяло на АМ.

# 409
И ние сме на АМ . Притеснява ме това че е с рефлукс ( АМ е антирефлуксно)и щом дам вода почва едно давене направо ще се удави в плюмки . На няколко пъти ми побеля косата от такова задавяне. Чак не искам да му давам после като знам какво следва . Иначе той си я пие без проблем понякога ако не дръпна шишето и цялото ще го изпие. Около 10-20мл давам веднъж дневно. И се притеснявам дали е достатъчно в тия жеги.

# 410
  • София
Защо да е рано за летния кош? Много февруарки сме вече с летните. Аз от две седмици я возя в него. Стига да има пълно легнало е супер.
Аз вода рядко предлагам, предимно при хълцане. На кърма е. Иначе плакна устата с лъжица след хранене, ако се брои.

# 411
И на нас ортопедът ни каза,че няма проблем да го държим в кошчето за кола.Не било вярно това за двата часа,но аз не смея.Вечер го слагам в него,когато вечеряме само.

# 412
Аз вода давам рядко въпреки,че е изцяло на Ам тук препоръчват да се дава вода след 6м,иначе нямаме проблем с пиенето и.

Моят летен кош също има легнало положение,но пише да се използва от 6м.За сега ще се съобразя с това и няма да бързам.

# 413
Моята бебка също се мръщи на водата. Не знам дали изпива и 10мл, което ме притеснява. Щом разбере, че не е мляко започва да плаче. Аз продължавам всеки ден да й предлагам между храненията и се надявам да започне да пие.

# 414
Момичета, подариха ни мей тай / между раница и слинг/ и малкия се опитвах да го слагам два пъти днес - не ще, плаче. Ще продължавам с опитите, но Се чудя дали се привиква или е изгубена кауза?

# 415
Не мога да ти кажа дали се привиква.Ще ти дам моя пример,още от втория месец купих раница с надеждата да мога да си използвам ръцете за елементарни неща,но как го сложа в нея и започва да реве и така до днес,най много е стоял за 5 мин.мирно и след това започва.И аз се надявам да свикне и да не се окажат пари хвърлени на вятъра,както стана с люлката Confused

# 416
  • Велико Търново
Февруарски майки, моят бебок пак е болен. Изписаха ни един дълъг списък от лекарства, купих всички, но сега като чета листовките им ми става лошо.
На бебо му е зачервено гърлото, има безцветен секрет от носа и кашлица - не са зъби както ми бяха казали преди седмица. Изписаха ни проспан сироп, каргол капки за нос, витамин ц, калциев глюконат и вентолин за инхалации. От изброените единствено калциевия глюконат и проспан искам да дам, другото не Sad. Вентолин не искам и да си помисля за него, а каргол се чудя дали да капя... Някоя от вас ползвала ли е вече препарат от изброените?

# 417
Когато беше на 12 дни ни приеха в болницата с пневмония. Пи един куп антбиотици. Две седмици по-късно на контролния.преглед пак ни приеха в болницата. Този път с бронхиолит. Пак рентгенови снимки, антибиотици, инхалации с вентолин, системи. Много плаках и страдах, че толкова малък му се наложи всички тея химии. Аз се лекувам с хомеопатия от 12-годишна и не исках да приема нищо от това. Но по-голям беше страха от това да е болен. Слушах лекарите и му даджх всичко до последния антибиотик. Ти знаеш най-добре какво да направиш. Ти си майката и отговорността си е изцяло твоя ( и на таткото). Дано бебо да се оправя бързо и да закрепва. Знам какво ти е с толкова малко бебче и болно.

# 418
skk007 На нас също ни изписаха Вентолин миналата седмица и аз също имах колебания дали да давам,даже писах тук във темата за съвет.В крайна сметка реших,че е по добре да го давам отколкото да стане по зле и така му пръсках всеки ден до неделя.Както вече са ти писали ти си му майка и най добре знаеш какво ще е най добре за бебчето ти.Бързо оздравяване!

# 419
  • София
Февруарски майки, моят бебок пак е болен. Изписаха ни един дълъг списък от лекарства, купих всички, но сега като чета листовките им ми става лошо.
На бебо му е зачервено гърлото, има безцветен секрет от носа и кашлица - не са зъби както ми бяха казали преди седмица. Изписаха ни проспан сироп, каргол капки за нос, витамин ц, калциев глюконат и вентолин за инхалации. От изброените единствено калциевия глюконат и проспан искам да дам, другото не Sad. Вентолин не искам и да си помисля за него, а каргол се чудя дали да капя... Някоя от вас ползвала ли е вече препарат от изброените?

Моето бебе от един месец е болно. Утре чакам последните резултати от изследванията, но май ще пие АБ. Този месец има 5 дни, в които не е била на капки в нослето. Два пъти й взимаха кръв плюс други изследвания. Сега сме на инхалации с Пулмикорт. Няколко пъти питах дали е необходимо, но докторка настоява. Моят съвет е да вземете секрет от нослето за изследване. На бебка се изолира втора бактерия и вече ми се реве. Почти не се храни, секретитите я дразнят, а аз едва ги аспирирам. Проспанът е хубав сироп, няма химия в него. От Вентолина не се притеснявай толкова, него са го дали, за да не стане усложнение към белия дроб. Капките имат подсушаващо действие, но много цапат.

Общи условия

Активация на акаунт