Февруарчета усмивки раздават и на мама сърцето сгряват!

• 59 377
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
... надявам да поспим още малко, че той е весел, ама на мен ми се спи
И моят герой така - чух го, когато се разбуди, но чаках да заплаче. Дребосъкът обаче е на кеф и се забавлява сам и пее Grinning като дойдох как ми смееше - свежарка, а аз с едно око.
Вчера заспа към 18ч, яде набързо в 00 и пак до заспа до 5.30.

# 241
  • Велико Търново
Явно е период или на странности или на растеж. Моят младеж пък се буди два пъти и яде по 180мл и аз вече се отказах да спя - няма за кога.
Все се надявам да успея да му завъртя леко режима с един час и дано успея да го вмъкна в режим 6/9/12/3/6/9  но с този непредсказуем апетит и сън ми се струва още по сложно.

# 242
Ама как ще се откажеш да спиш, виж колко е часът Joy
През нощта спи сам, обаче през деня - ако съм повече от 10 см от него и край - не може да спи. Та така и така лежим да се приспиваме и аз спя с него и ми е добре. Наваксвам си. Вечерно време преди 00.30 не мога да смогна да легна, пусто цедене Rolling Eyes

# 243
При нас пък започна да се събужда всяка вечер в 3:30 точно.Успокоявам го и заспива с триста зора до 6.Беше си направил храненията 6,сега не знам да ги направя 7 отново ли?Чудя се да не би да е "регресия на съня", за която бяхте писали Confused

# 244
  • София
... надявам да поспим още малко, че той е весел, ама на мен ми се спи
И моят герой така - чух го, когато се разбуди, но чаках да заплаче. Дребосъкът обаче е на кеф и се забавлява сам и пее Grinning като дойдох как ми смееше - свежарка, а аз с едно око.
Вчера заспа към 18ч, яде набързо в 00 и пак до заспа до 5.30.
Хихихи, все една за моя малчо пишеш Simple Smile Само, че той яде в 1:30 Simple Smile

# 245
  • Down Under
Вашите дребосъци правят дълги паузи вечер. Моят хубостник продължава да се буди на 3ч, максимум 4ч. Последното шише е в 21ч, после 12, 3, 6 и 8.30 се събужда. През деня го приспивам на всеки 2ч ще не ще

# 246
Мислите ли скоро да вкарвате в менюто на бебоците изцедени сокчета?Много познати на тази възраст вече са ги почнали.Бебо е на три месеца и половина.Колики имаше само около 20-ина дни между първият и вторият месец.На кърма е предимно,но също му даваме и чай.Водата също не ми я отказва.

# 247
  • София
Сокът освен да повиши киселинността в стомаха нищо друго няма да постигне. Предпочитам да дам плодово пюре пред сок.
Лично аз соковете ще ги оставя за след годонката. Каката опита сок чак на две години.

# 248
Вашите дребосъци правят дълги паузи вечер. Моят хубостник продължава да се буди на 3ч, максимум 4ч. Последното шише е в 21ч, после 12, 3, 6 и 8.30 се събужда. През деня го приспивам на всеки 2ч ще не ще
От месец сигурно си спи по цяла нощ,но той и късно заспива.Между 22:30 и 00:00ч е заспал.Той почва да пищи вечер,когато му се доспи и ние го приспиваме на ръце.Не се научихме по друг начин.Понякога заспива дълбоко от първият опит,а друг път по няколко пъти го друсаме.Но за сметка на това спи до 9:00-10:00 сутрин.Днес явно ще е до десет,защото още не е станал.С ММ много му се радваме на доброто настроение сутрин Simple Smile
Пп:Това спане не ми пречи да съм скапана,защото на разходките трябва да съм в постоянно движение,иначе се сърди.

# 249
Аз сок не мисля да давам докато не излязат есенните плодове. Мисля да захранвам с пюрета на 4м.

Горди, в зависимост от това кога си заспива вечер е и буденето през нощта. Последните 3-4 дни заспива 17-18 ч яде към 23.30 до 01.30 и след това чак в 6-7 сутринта. Ако обаче ми заспи към 20ч задължително се буди поне два пъти.

# 250
Бебо си прави 5.5-6 часа пауза,при последно хранене в 22,явно още не може да издържи повече и затова се буди в 3.30.Днес ще пробвам да му изместя последното ядене по-късно,да видим какво ще стане.Иначе през деня започна и към 3.5 часа да удължава м/у храненията.
Сокчета и аз мисля по-късно,ще си захранваме с пюрета.Мисля към 5-5.5 месеца да започна.
Майка ми питаше са сокчета още във втори месец,но й казах-категорично не.

# 251
  • Down Under
Това със сокчетата и аз не го разбирам.Те, дето се казва, още вода не са се научили да пият.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 11:07 от gordi

# 252
Сокчетата били за залъгване на глада им и уж за подготовка за пюретата.Ама тогавашните с които ние сме "захранени" са били истински сокове,не като сегашните плодове и зеленчуци.Моят ще е само на кърма до навършени изцяло 6 месеца,ако ще по 10 пъти на ден да се цедя.Вода пие понякога,но и рядко предлагам.Никаква нощна пауза и режим на хранене няма.Заспива в 8-8:30 и става в 5-6.Някой път се буди 2 3 пъти,друг 4,някой път иска да яде,друг път да го гушкам,трети е сънувал нещо и се е уплашил.Ставам като ревне и това е.

# 253
Сокчетата били за залъгване на глада им и уж за подготовка за пюретата.Ама тогавашните с които ние сме "захранени" са били истински сокове,не като сегашните плодове и зеленчуци.Моят ще е само на кърма до навършени изцяло 6 месеца,ако ще по 10 пъти на ден да се цедя.Вода пие понякога,но и рядко предлагам.Никаква нощна пауза и режим на хранене няма.Заспива в 8-8:30 и става в 5-6.Някой път се буди 2 3 пъти,друг 4,някой път иска да яде,друг път да го гушкам,трети е сънувал нещо и се е уплашил.Ставам като ревне и това е.
Напълно те подкрепям, само дето аз и вода не давам Simple Smileрежим на хранене няма, на поискване сме, само дето аз не цедя, а си се кърмим директно.

# 254
  • Велико Търново
С риск да ми се засмеете на поста, искам да ви споделя какво наблюдавам при моето бебе, и ако искате да пробвате и вие.
Когато го чуя че се напъва да ака но не може или при чести газове го поставям в столчето за кола. До 30тина минути се изаква. Случва се вече няколко дни подред и затова се осмелих да споделя. Според мен се получава от посгънатото положение на тялото.
Ако случайно пробвате ( поне е безвредно за проба) ще се радвам ако споделите и вашите наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт