Февруарчета усмивки раздават и на мама сърцето сгряват!

• 59 310
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Честит празник на малките февруарчета! Нека всички имат приказно безгрижно детство!
Много ви благодаря за подкрепата, момичета!

# 421
  • София, България
Честит празник на дечицата ни и от мен! Да са живи и здрави и да растат усмихнати Simple Smile

# 422
За мамите от София,които искат да пробват раници и слингове, споделям това събитие. Можете да си вземете вашите раници/слингове и на място да ви покажат как правилно да сложите бебенцето в тях.
https://m.facebook.com/events/1725213984234140?acontext=%7B"ref"%3A"98"%2C"action_history"%3A"null"%7D&aref=98

# 423
На нас още преди да се роди малкия ни бяха подарили слинг и като почнаха коликите всяка вечер с баща му се разнасяха със слинга вкъщи и се успокояваше.Преди месец реших да си взема ергономична раница,защото слингът нещо не ми е удобен.Първоначално хич не му харесваше и ревеше,но като излязохме няколко пъти навън до магазина и му беше интересно да зяпа и свикна.Сега като се разреве вечер, слагам го в раницата,пея му и се успокоява,даже заспива Simple Smile

# 424
Ех, Скк, М,
Бързо да се оправят малките душици ❤

# 425
Честит празник на всички дечица!Да са ни живи и здрави и да имат едно прекрасно детство! HugKissing Heart

# 426
Честит празник на малките сладурковци,да са ни живи и здрави и да слушат мама Simple Smile
Искам да питам някой ще започва ли със захранване след 4 месец.Ние днес бяхме на педиатър на частно и понеже вече сме основно на АМ ни каза да започнем захранване,ама аз все се чудя не е ли рано(утре ставаме на 4 месеца).

# 427
Ние също купихме ергономична раница. В къщи като я сложа плаче, но навън се заглежда и успокоява. Ползвам я предимно при пазаруване. Надявам се да привикне и за по-дълги разходки😊

# 428
  • София, България
Искам да питам някой ще започва ли със захранване след 4 месец.Ние днес бяхме на педиатър на частно и понеже вече сме основно на АМ ни каза да започнем захранване,ама аз все се чудя не е ли рано(утре ставаме на 4 месеца).

Захранването се коментираше малко по-назад в темата. Ние решихме също да захраним рано. По малко,но от рано. В понеделник педиатърката ще дойде на визитация и ще обясни. Между другото, препоръчаха ми,че чак и ми подариха една много добра книга за захранването. И аз,на свой ред, я препоръчвам: Меги Пашова "По-здрави бебета"

# 429
Аз също избрах да започна захранване в 4 месец. Ще бъде бавно. Днес 2 л., утре 3 и тнт. Ако не е готов спирам, ако се появят колики -също.

# 430
А някой мисли ли да опита захранване водено от бебето /освен мен/?

# 431
Да -аз. Така захраних баткото и сега мисля да повторя.

# 432
И аз  ще процедирам по ЗВБ. Моята приятелка има две момченца. Така ги захрани. Ще се опирам на нейния опит Simple Smile

# 433
А на мен не ми е много ясно едно - само един зеленчук ли се предлага / както при схемата с пюретата  - през няколко дни се вкарва нещо ново/, или се предлагат два-три - примерно картоф, морков и броколи и то си избира от кое, по колко ще изяде?

# 434
Точно така. Предлагат се няколко неща, за да може го да избере само. Аз четох тук от форума, от блога ,,За близнаците,, Купих си и книгата на Мария Нориега. И във фб групата има страшно много идеи за рецепти, съвети

Общи условия

Активация на акаунт