Януарски Мами 2019

• 53 987
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Първата ми бременост беше песен ,никакви симптоми ,сега съм в 8гс ,около закъснението почнаха всички гадостти,гадене целодневно ,сутрин и вечер повръщане ,ниско кръвно ,страшна умора ,често пишкане по нощите ,гърдите са ми на камък ,умирам от глад ,като доближа ядене до устата ми се обръща корема и се отказвам ,в редките случай когато съм по добре се тъпча като за последно ,мразя света ,не ми се кантактува с никой ,с мъжа ми най вече 😂абе никак не е добре положението ,дано скоро премине .
Същата съм и аз

# 541
Joy Към горния пост добавям - подут корем като към...6 месец.

# 542
Добре, де ... Тези от вас, които и преди са били така .... Защото аз с две деца не съм имала симптоми на бременност ... Минава ли наистина като направихте 3 месеца!? Дайте ми кураж, моляяяяяя!!! Cold Sweat

# 543
Добре, де ... Тези от вас, които и преди са били така .... Защото аз с две деца не съм имала симптоми на бременност ... Минава ли наистина като направихте 3 месеца!? Дайте ми кураж, моляяяяяя!!! Cold Sweat
При мен минаваше след 12 г. с., но при всеки различно. Имам приятелка повръщаше до последно. Преди да роди, повърна няколко пъти. Но обикновено минава след третия месец и после идват новите сили и голямата еуфория Blush
А твоите деца какъв пол са?

# 544
Здравейте мили бъдещи мами , искам да попитам колко кг. качихте ? Аз съм 10г.с. + 3 дни качила съм 3-4 кг , нямам гадене нито пък съм повръщала гърдите само в началото ме боляха сега са доста наедряли преди почти нямах 😀 както каза една съфорумка даже понякога забравям , че съм бременна , но апепита ме подсеща 😂 за сега всичко е наред с бебо , дано всички прегърнем януарските си бебета живи и здрави , аз също имам коремче поне като за 4 месец 😀
За неразположенията при повечето ми приятелки изчезнаха 3-4 месец , но е относително , дано и при вас изчезнат и се почувствате добре 🤗

# 545
Здравейте мили бъдещи мами , искам да попитам колко кг. качихте ? Аз съм 10г.с. + 3 дни качила съм 3-4 кг , нямам гадене нито пък съм повръщала гърдите само в началото ме боляха сега са доста наедряли преди почти нямах 😀 както каза една съфорумка даже понякога забравям , че съм бременна , но апепита ме подсеща 😂 за сега всичко е наред с бебо , дано всички прегърнем януарските си бебета живи и здрави , аз също имам коремче поне като за 4 месец 😀
За неразположенията при повечето ми приятелки изчезнаха 3-4 месец , но е относително , дано и при вас изчезнат и се почувствате добре 🤗

И аз съм качила 3.5-4 кг. Направо не знам до 9 месец колко ще кача. Sad понякога си позволявам да хапна нещо калорично или повечко, но и преди съм го правила, но без качване. А сега не съм на работа,даже от преди да забременея, но не си стоя по цял ден в къщи. Всеки ден гледам да имам разходки. Не да се застоявам

# 546
При мен минаваше след 12 г. с., но при всеки различно. Имам приятелка повръщаше до последно. Преди да роди, повърна няколко пъти. Но обикновено минава след третия месец и после идват новите сили и голямата еуфория Blush
А твоите деца какъв пол са?
Първото е момиче, второто е момче. Надявам се в сряда да разбера пола и на третото. Тогава съм на фетална морфология и БХС.

# 547
Аз съм -1 кг., но до вчера мноооогоо повръщах. Така, че радвайте се, че нямате неразположения.

# 548
Първата ми бременост беше песен ,никакви симптоми ,сега съм в 8гс ,около закъснението почнаха всички гадостти,гадене целодневно ,сутрин и вечер повръщане ,ниско кръвно ,страшна умора ,често пишкане по нощите ,гърдите са ми на камък ,умирам от глад ,като доближа ядене до устата ми се обръща корема и се отказвам ,в редките случай когато съм по добре се тъпча като за последно ,мразя света ,не ми се кантактува с никой ,с мъжа ми най вече 😂абе никак не е добре положението ,дано скоро премине .
И аз съм по същия начин - в 11 гестационна седмица съм. И първия път бях така. Мразя всички миризми - на цигари, на парфюм, изпарения от колите - всичко.  Но този път си похапвам, но съм леко отслабнала засега - 1 кг.

# 549
11 г.с. Симптоми - подут корем, през деня задължително трябва да дремна, имам леко главоболие, умората започва да отминава, апетитът ми се завръща, не съм качила дори ми казват че съм отслабнала. Майка ми каза, че съм придобила спокойствие 😅

# 550
Аз съм вече в 9г.с. Леко ми се подува корема след хранене иначе на кг. не съм наддала. Гадене съм имала 2-3 пъти само. Единствено леки болки и придърпвания от време на време. Днес си записах час за първия скрининг, на 11.07 ще съм при др. Виолета Стратиева. Дотогава ще мисля и за Пренатеста.

# 551
Момичета избрахте ли си гинеколог да ви води ЖК по ЗК? Трябва ми и мнение при кого да си направя ФМ и БХС. Честно казано прочетох много теми,но мнения са прекалено много и прекалено различни,а някои от тях и доста стари. При кого ще сте Вие?

# 552
ФМ -д-р Чачева МБАЛ Надежда.

# 553
  • София
Аз не съм решила все още къде ще ходя ,може да споделите .

# 554
  • Sofia
Аз ще съм в мц Фемина, при др Цолова Simple Smile за четвърти път ❤

Общи условия

Активация на акаунт