Януарски Мами 2019

• 53 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Девойки, за жалост при мен нещата се развиха в много лоша посока. Утре ще ми правят абразио - с мисед съм. Много съм тъжна, мъчно ми е, ама Годпод така е решил явно... Пожелавам на всички мами тук много лека бременност, много леко раждане и живи и здрави пухкави бебоци❤! Темичката ми е много мила, ще наминавам да ви чета! Прегръдки!
Теди мила много съжалявам.Снощи и на моя много близка приятелка и правиха .Днес отидох в патологията да я видя.Трябваше да е 12 г.с а е спряло на предния преглед в 8 г.с и 4 дни.Ох много ми е мъчно така като стане ,особено ако е трудно забременяването.Бог да е с всички мами .На мен ми отне 5 години да забременея ,дай боже да е до финал.Стискам ти палци скоро пак да ни се похвалиш.

# 676
Хопчи много съжалявам. Пожелавам ти скоро успешна и безпроблемна бременност! Прегръдки

# 677
Хопчи,много съжалявам - знам какво ти е. Кураж,мила - пожелавам ти съвсем скоро пак да се похвалиш и да е до финал.❤

# 678
Ех, че тъжно ...!!!  Хопчи, кураж... Какво друго да кажа!? Бързо възстановяване и скоро да имаш хубава новина!

# 679
Хопчи...прегръщам те силно миличка,съвсем скоро да ни се похвалиш,и всичко ще е наред до финал.

# 680
Хопчи много съжалявам, дано бързо да се възстановиш!

# 681
  • Sofia
Пухита, малко ти е прогестерона. Отиди на лекар да види ситуацията и ако бебо е наред ще ти изпише Утрогестан или Дуфастон
Да, или има леко отлепване на плацентата, което също е нормално за този период, тъй като започва да функционира и да прикрепва. Всичко ще е наред

# 682
  • София
Пухита, малко ти е прогестерона. Отиди на лекар да види ситуацията и ако бебо е наред ще ти изпише Утрогестан или Дуфастон
Да, или има леко отлепване на плацентата, което също е нормално за този период, тъй като започва да функционира и да прикрепва. Всичко ще е наред
Да оказа се отлепяне ,но се надявам да се задържи положението .

# 683
Хопчи, много много съжалявам Sad! Бъди силна, ние сме с теб! Пожелавам ти от все сърце скоро всичко да се нареди и да се радваш само на позитивни моменти! Стискам палци и когато се случи пак щастието, ще чакаме да ни пишеш тук в групата, защото ти си оставаш част от нас. Кураж и вярвай силно, че всичко ще се нареди! Изпращам ти много прегръдки!

# 684
Хопчи много съжалявам!!! Не знам какво да кажа. Изпращам ти прегрътки!!

неви86 остава ли неприятна миризма от свинската мас?

И моята е много суха. Ще трябва вече да си взема нещо.
Моето пристигна .Утре отивам да го взема и почвам ,че страшно ми изсъхна кожата въпреки ,че я мажа с кокосово масло.

# 685
Хопчи, кураж! Нещата ще се наредят и се надявам скоро да наминеш и да ни зарадваш с хубави новини! Heart

# 686
Хопчи, съжалявам... Кураж и много скоро хубава новина! Чакаме да се похвалиш.

# 687
Хопчи,много съжалявам мила! Бързо възстановяване и скоро да ни се похвалиш с хубави новини! Няма да се предаваш! След всяко зло,идва и добро! С теб сме!

# 688
Момичета, благодаря много за подкрепата и куража!

# 689
Добро утро момичета,преди малко станах до ВЦ-то и когато си легнах от носът ми шурна кръв.Притесних се,беше си обилно и ми дойде от нищото.Дали има нещо общо с това,че цяла нощ ми беше жадно и на всяко пробуждане пиех вода?Кръвното ми е ниско,винаги е било и сега беше 99/55!Дали да се паникьосвам??😟😟

Общи условия

Активация на акаунт