Нашите кухни - 74

• 99 620
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Наистина ли е 4 долара този смесител в алиекспрес?Hushed
Иначе Чудесна кухня. Само цвета ме смущава, но мнението е мое, а Кухнята Твоя.
С кеф си готви в нея. Smiley

# 511
  • В полите на Витоша :)
Благодаря Simple Smile
Не знам кой смесител гледаш за 4 долара, This_season. Нашият беше към $80.

# 512
Опа, грешката е моя. Сега влязох пак в линка и  излиза 76 долара. 4 долара са някакво намаление с купон.

# 513
Green_Eyed, още не Sad В последния момент наложи се да сменя местата на хладилника и съдомиялната, а и не отбелязаха особеностите на ВиК, та се наложи да махам чекмеджетата и да правя шкафове с чупки за максимално усвояване на пространството, та се забавих с още 3 седмици, докато стигнем до подписването на техническия чертеж. Сега вече я изработват, но така, както гледам, до края на лятото може би ще стане Sad Историческа стана тази кухня вече Simple Smile
Сега, гледайки пак кухнята ти, се чудя, дали не сбърках, че сложих черен гланц, вместо черен мат (толкова завладяващо излъчване има кухнята ти, чак не мога да предам с думите ) Simple Smile Purple Heart

# 514
  • София
СТРАХОТНА Е , супер изчистена, и аз искам моята така да изглежда , но е с малки размери, няма как да постигна такъв ефект. Пиши ми на лични кой ти я прави, моля!!!

# 515
Момичета,пускам и аз финала на  моята кухня има едно-две неща да се довършват,обаче много,много не се напъваме ,пък и вече от два месеца я екплоатирам яко,да не вземе да се амортизира хахха Stuck Out Tongue Winking Eye
За мен е прекрасна Heart
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:25 от No_frame bitch

# 516
  • София /Абсурдистан
Записвам се при вас да следя за тънкости и идеи. Предстои ни да правим нова кухня на мястото на старата и да нагласяваме помещението и мебелите, сложна работа като няма никакво място. В Еником такава цена ми заформиха, че свят ми се зави... та ще търся нещо друго.

# 517
No_frame bitch, нищо не се вижда. Пък се подготвих да видя поредната красавица. Grinning

# 518
  • ...
No_frame bitch, много оригинална и стилна кухня Simple Smile Със здраве и удоволствие да си я ползваш! Имаме купени същите лампи Simple Smile Моята ще я монтират тази седмица, като е готово ще пусна и аз снимки.

# 519
No_frame bitch страхотна кухня, много ми хареса, раздвижена, светли цвутове, супер е! bouquet

# 520
  • В полите на Витоша :)
No_frame bitch, страхотна е, честито! И твоята много исках да я видя, това сиво мат страшно много ми харесва Simple Smile И съм влюбена в дивана ти! Със здраве да си я ползваш! Simple Smile

Asmegin, разбирам те! Ние поръчахме кухнята юли/август 2016, беше готова след 3 месеца, но ни забавиха с акт 16, от там ние се забавихме с довършителните работи и така година и половина след поръчката започнахме да я ползваме Simple Smile Хубавите работи стават бавно, така че не се ядосвай. След това ще ѝ се радваш дълго време. А за гланца не съжалявай, сигурна съм, че и така ще е красива и стилна!

# 521
Моята ще я монтират тази седмица, като е готово ще пусна и аз снимки.
И аз съм така, но след като видях плоскостите, вече съм щастлива. Дано не се обърка нещо по-сериозно в монтажа.
Последните две кухни, които сте показали много ми харесват. Със здраве и любов да си ги ползвате Simple Smile
И на нас еником ни дадоха цена към 6000 лв, но пък оттам откраднах идеи, момчето, което смяташе беше мило и си разбираше от работата. Благодарение на него например си взех плот с три котлона.
Иначе свекър ми поиска да ни плати кухнята, защото има приятел, който се е занимавал с това дълги години и който всъщност ще ни я и монтира. Не знам колко струва. Но плоскостите, обковът и механизмите са оттук : http://interior-i.bg

# 522
  • Велико Търново
Моля, препоръчайте ми плочки за гръб, които да се съчетаят с бял гланц и дъбов фурнир. Подовите плочки, евентуално и плота са бели със съвсем леко сивеещи петна.

# 523
No_frame bitch, Green_Eyed, хайде да са ви честити кухните. Да си ги ползвате със здраве! Важното на вас да ви харесват, и цветово, и от гледна точка на функционалност, и всякак. Stuck Out Tongue 
И аз си чакам моята бяла кухня, ама майстора още се мотае :/

# 524
  • По света и у нас
Честито и мен, момичета- No_frame bitch и Green_Eyed! Дано вашите модерни и симпатични кухни ви служат вярно много години и само вкусотии да приготвяте в тях!:grinning:

Общи условия

Активация на акаунт