Нашите кухни - 74

• 99 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Разкарай това депресиращо дървесно, шкафовете над хладилника (разваля линията и нямат стигане) и ъгловите лавици прахосъбирачки. Направи я бяла или крем или сиво със гръб бетон и дървесен плот.

# 571
О, и аз да се изкажа негативно за ъгловите лавици, особено като са близо до аспиратор и котлони. Ще полепва доста мазнина по тях, да си знаеш. Лично на мен не ми хареса и това празно пространство около прозореца. Цвета също не ми харесва.

# 572
А какво е "гръб бетон"?
Нашата кухня ще е крем/мръсно бяло или сиво с плот - дърво, само гърбът нямам идея какъв да е.

# 573
А какво е "гръб бетон"?
Нашата кухня ще е крем/мръсно бяло или сиво с плот - дърво, само гърбът нямам идея какъв да е.
Виж снимката на корицата на темата, много е яка. Това напр  https://newman-group.bg/project/4298-ue-светло-ателие-гръб/

# 574
Ох..извинете ме, не съм се изразила правилно. Цвета е предложен от тях /на мен също ми вади очите/.

# 575
  • София
Цвета не ми харесва и на мен. Празното пространство около прозореца също, може там да сложиш прохосъбирачките - като на снимката на icey.

# 576
  • Велико Търново
За гръб на кухнята избрахме тези плочки
В комбинация с бял гланц - горни, долни дъбов фурнир, плот и подови плочки, приличащи на мрамор и млечно сиви стени. Дано е добре Simple Smile

# 577
Благодаря!
А кой вариант е по-добър за "гръб" - "бетон" или плочки?
Нещо друго?
Изобщо не съм наясно!

# 578
За гръб на кухнята избрахме тези плочки
В комбинация с бял гланц - горни, долни дъбов фурнир, плот и подови плочки, приличащи на мрамор и млечно сиви стени. Дано е добре Simple Smile

Може ли линк или името  на плочките?

# 579
  • Между два живота
Привет!
Понеже съм на зор, моля, да ме извините, че ще помоля за помощта на майсторите тук по въпрос, свързан с изработката на легла!
Трябва да се направят две единични легла – всяко с гръб; с ракла под всяко и с подматрачни рамки! Матраците са с размери 90/200 см! Леглата трябва да са хем самостоятелни; хем да могат да се разполагат под ъгъл-така, че да приличат на ъглов „диван“ (знаете борбата за пространство в гарсониера изисква специфични решения).
Идеята е там където се застъпват леглата да се направи нещо като изваждаща се “подлакътна“ преграда, която вечер, когато леглата ще се използват за спане да се изтегля и застопорява нагоре И да се прибира надолу през деня, когато леглата ще се използват като ъглов холен диван! Тази вадещо/прибираща се преграда си я представм подобна на дъските за клавиатура, които се издърпват под бюрата, но за целта на леглата издърпването трябва да е вертикално: нагоре/ надолу!
ВЪПРОСЪТ ми е има ли ( и от къде мога да си ги набавя) механизми, които да свършат работа за тази разделителна изтеглящо-прибираща се преграда?
Ще съм признателна за идеи по какъв начин би могла тя да се реализира така че при изтеглянето Ѝ ДА СЕ ЗАСТОПОРЯВА!?
Предварително Благодаря за отговорите и съветите Ви!

# 580
Не можах да разбера каква ще е функцията на тази преграда. По принцип се продават прегради за легла, за да не падат децата като спят.

# 581
  • Между два живота
Не можах да разбера каква ще е функцията на тази преграда. ...
Целта е вечер тази преграда да е като разделител, така щото краката на спящия на едното легло да не са в лицето на спящия на другото! Както и няма да са приятни всякакви други комбинации на спящите на две застъпващи се под ъгъл легла!

# 582
Или ако спят глава до глава да подпира едната възглавница.
Не съм чувала за подобен вид механизми, но не съм и майстор.
Дано се включи някой с помощ.
За бани съм виждала нещо, което се сваля и вдига нагоре обаче (при инвалидните приспособления).

# 583
Привет!
Понеже съм на зор, моля, да ме извините, че ще помоля за помощта на майсторите тук по въпрос, свързан с изработката на легла!
Трябва да се направят две единични легла – всяко с гръб; с ракла под всяко и с подматрачни рамки! Матраците са с размери 90/200 см! Леглата трябва да са хем самостоятелни; хем да могат да се разполагат под ъгъл-така, че да приличат на ъглов „диван“ (знаете борбата за пространство в гарсониера изисква специфични решения).
Идеята е там където се застъпват леглата да се направи нещо като изваждаща се “подлакътна“ преграда, която вечер, когато леглата ще се използват за спане да се изтегля и застопорява нагоре И да се прибира надолу през деня, когато леглата ще се използват като ъглов холен диван! Тази вадещо/прибираща се преграда си я представм подобна на дъските за клавиатура, които се издърпват под бюрата, но за целта на леглата издърпването трябва да е вертикално: нагоре/ надолу!
ВЪПРОСЪТ ми е има ли ( и от къде мога да си ги набавя) механизми, които да свършат работа за тази разделителна изтеглящо-прибираща се преграда?
Ще съм признателна за идеи по какъв начин би могла тя да се реализира така че при изтеглянето Ѝ ДА СЕ ЗАСТОПОРЯВА!?
Предварително Благодаря за отговорите и съветите Ви!

Една подвижна облегалка, подобна на тези (https://www.cansportbg.com/uploads/a3645aaf5a497e2307838e4b3ce6b9f2.jpg), няма ли да свърши работа?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт