Нашите кухни - 74

• 99 088
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Питане дали добре би се вързала бяла гланцова кухня на матов сив технически камък и матови плочки за гръб?

# 586
Като, че ли не особено. Много студено става.
Скрит текст:

# 587
На мен пък много ми харесват визите на последните две кухни, въобще не мисля, че е студено.

# 588
  • Между два живота

Една подвижна облегалка, подобна на тези (https://www.cansportbg.com/uploads/a3645aaf5a497e2307838e4b3ce6b9f2.jpg), няма ли да свърши работа?

Благодаря petiaivanov ! Идея е! Но в асансьониерата ни пространството е толкова кът, че денем подобна възглавница ще пречи Затова би било по-добро решение с вадеща и прибираща се преграда!

# 589
Издирвам механизъм за бутилки за вграждане с височина до 30- 35 см. Някой да сподели къде да потърся, навсякъде са по-високи.

# 590
Издирвам механизъм за бутилки за вграждане с височина до 30- 35 см. Някой да сподели къде да потърся, навсякъде са по-високи.
Трябва да търсиш кошница някаква ако има с място за бутилки. Бутилиерник няма да намериш.

# 591
Благодаря! Дори не мога да си го представя  как би изглеждало.
РЕД. Видях ,наистина е много добра идея,благодаря  много !

Сега се сетих,че преди 100 години на село имахме такава кошница за лимонадени шишета с дръжки  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 18:48 от Трапезица

# 592
Моля за съвет до понеделник трябва да реша какви плоскости да бъде долния ред на кухнята спряла съм се на няколко дървесни нюанса на различни марки - kastamonu ( къде се правят не знам),  YILDIZ ENTEGRE,.kaindl не намирам информация и пдч какъв клас е на всяка фирма.
Горния ред вратите са кроншпан алкрил глос, вътре същия, но мат уж ги правят в Австрия дано да са качестени и да не са 3 клас пълни с отврови.

Някой да има инфо?

Благодаря!
ПС на егер цветовете не се вързават за това тях ги пропускам.

# 593
Ми пусни линкове, де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
  • Раковски
Моля за съвет до понеделник трябва да реша какви плоскости да бъде долния ред на кухнята спряла съм се на няколко дървесни нюанса на различни марки - kastamonu ( къде се правят не знам),  YILDIZ ENTEGRE,.kaindl не намирам информация и пдч какъв клас е на всяка фирма.
Горния ред вратите са кроншпан алкрил глос, вътре същия, но мат уж ги правят в Австрия дано да са качестени и да не са 3 клас пълни с отврови.

Някой да има инфо?

Благодаря!

Кастемона е турски производител на пдч и подобни материали и е по познат тук с името Габровница. Правят се в Турция, България и Румъния.
 YILDIZ ENTEGRE е турски производител, имат интересни и хубави декори.
Кaindl е австрийки производител на пдч, плотове и паркет, продават се от Рали М (представител на блум).
Кроношпан имат заводи в цяла Европа и няма как да ги разбереш от де идват.

# 595
shadowman

спрях се на kandil санремо бронз като качество от 3 те марки kastamonu,  YILDIZ ENTEGRE, kaindl кое би избрал ?

# 596
  • Раковски
Кухнята ми е с материали на kaindl i getalit, бих избрал kaindl, но ся за мен всичко е един дол дренки. Ако някой иска по-здраво пдч да избира марката cleaf и на egger синхроннопорестите.

# 597

Някой да има инфо?

Благодаря!
Ето и дръг пройзводител http://master-profil.com/index.php?cat=3&sub=108&product=83&lang=bg

# 598
  • Между два живота
Разгледай тук:
http://dikam.com/12-kukhnenski-mekhanizmi-za-vgrazhdane

Или ги попитай през тел. за контакти! Любезни са- ще те насочат!

# 599
Здравейте, бихте ли ми препоръчали смесител, който да е удобен и да не пръска много. В момента имам нещо подобно https://www.geraka.com/kuhnenska-bateriya-blandini-zizo
Само, че на Пирамис, много пръска, всичко става във вода, може и защото е твърде висок. С мивка под плот съм и с гранитин плот.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 11:57 от mileneira

Общи условия

Активация на акаунт