Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Казваш, мама и тати са одобрили снахата, младите да се взимат Joy

# 421
Записвам се да Ви следя.

# 422
Наумчо така ни е стегнал , че в оставащите 3 седмици няма да можем да се насладим на нито едно докосване , защото сме в очакване на бруталната развръзка  Weary
Определено  "Отплата" ще  гледам след финала  като утешителна награда - да гледам как Велислав мърда на екрана  newsm08  Надявам се  бързо да ми излезе от образа на Марио .
Тези сценаристи да са чували ,че в живота  се случват и  по-обикновени  - приятни неща .
Кой им е внушил ,че ако не завърши гадно  една история , то тя няма да е интересна на зрителите ?
Аз нямам нужда  любимите ми герои да са нещастни , за да се почувствам  по-добре .
До вторник май се очертава нова тема .

# 423
Не само мама и тате, а и ние сме одобрили булката. Да се вземат!
Определено темата няма да издържи до вторник с нашите алтернативни сценарии, а аз така съм се заплеснала да чета, че преди три поста забелязах заглавието на тази. Срам! Scream

# 424
Като почнете да гледате Отплата, свирнете и аз да се присъединя и ще му направим тема на сериала:)

И Тони, и Войнова до края на сезона ще бъдат твърде заети с личните си драми, за да се забележат. Тони има да се сърди на Марио, на Зорница, да страда, евентуално да се влоши здравословно и трябва да бърза, че му остават само 12 епизода, ще му бъде натоварено. Grinning

Войнова тепърва трябва да научава истината за своя произход. Ако има шести сезон, може да се забележат.

# 425
  • София
Завърнах се и честит празник на всички.

Започнах да гледам сезона малко по инерция и се надявах този да е последния. Обаче още с първия епизод ме грабна и за мен продължава да е един от най-добрите. Сега много, много се надявам да направят следващ. А и вече съм напълно пристрастена към нашата групичка. Направо не мога да си представя, че след 3 седмица свършва.

Писали сте сцераии за последния епизод от сезона. Да си кажа и аз моите, надявам се реалистични очаквания.
Фотев вижда влюбените гълъбчета в интимна сцена. Запазва хладнокръвие, но вечерта, когато я прибира с колата и казва " Ина, един ден Бог може и да ти прости, но аз никога". В този момент виждат горилите на Фотев, как приближават към Тасев.
За Ковачеви. Кака и Батко. Тони влиза, блед и уплашен, носи изследвания - резултатите са много лоши. Марио много притеснен казва " Тони спокойно, ти само се дръж, всичко ще се оправи". Тони припада.

И така  оправянето на горните каши стават основни сюжетни линии за следващия сезон.
Ако връщат Банков, то ще е с жена му. Така е редно и правилно. Иначе къде остава поуката, ако убиваме съпругата/съпруга, за да могат героите свободно да спят с други жени/мъже.

Тони и Войнова не ги виждам заедно до края на сезона. Дори и зараждане на някакво привличане не очаквам да има. За следващия ще го оставят.

Еии, събрахме се за Отплата. Супер. Страхотна група се заформя 😄

Изгледах промото в нова плей и се чудя, какво се е случило, че Батко така ще грабне Кака. Тези неща не се случват ей така просто, особено при мистър Хладнокръвие. Има някакъв катализатор на това поведение, или Марио тотално си е изгубил ума по Зорница.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 21:23 от rosita_ta

# 426
Роси, ама, моля ти се, какво е това развитие, не знам дали черният дроб на Тони ще издържи, ама нашите няма  Joy

Изглежда ми, че Зори е седнала на перваза и явно са провели кратък разговор,пък може и дълъг Grinning и след него Марио е така невъздържан и я иска, тук и сега Smirk Довиждане мистър Хладнокръвие, здравей господин Импулсивност Grinning

# 427
Росита прави ми впечатление, че все по-малки неща му действат като катализатори на Марио, усмивка, парацетамол, една кодирана фраза пред другите дето само те си я разбират и край.Може да е имало някаква словестна заигравка преди това в техен стил е.  Загубен е мистър хладнокръвие. Ще почакаме до Вторник и ще разберем. Очертава се интересно. Сега здравата ще подпукат двете двойки, че не остана време до финала.

# 428
Изгледах промото в нова плей и се чудя, какво се е случило, че Батко така ще грабне Кака. Тези нещо не се случват ей така просто, особено при мистър Хладнокръвие. Има някакъв катализатор на това поведение, или Марио тотално си е изгубил ума по Зорница.
Стане ли въпрос за Зорница при Марио цялото хладнокръвие отива по дяволите. Grinning Особено, ако му е пред очите. Наистина си е изгубил ума по нея, иска навсякъде да я има, да я прегръща и да я целува. Изобщо не му дреме кой може да ги види. Той такива чувства досега не е изпитвал и в момента са го връхлетяли като ураган. Само, че язък за мерака, след като Тасев ще го секне. Joy  И ние няма да можем да им се порадваме хахаха.

# 429
  • София
Е ние ще си знаем, че ще го спасят в следващия сезон. Сценаристите ще измислят нещо и за Тони и за Тасев. А може и удобно да забравят, как е свършил 5- тия. Те тези неща ги умеят.

Да бе тоя Тасев, как ги прекъсна!  Явно са имали идея за нещо повече, защото Кака е с престилка, когато влиза в линейката, а когато ги дават как се целуват, престилката я няма

# 430

Да бе тоя Тасев, как ги прекъсна!  Явно са имали идея за нещо повече, защото Кака е с престилка, когато влиза в линейката, а когато ги дават как се целуват, престилката я няма

Хахаха той замисъла на това екстремно измъкване от болницата е ясен, няма да ходят там само да си приказват. Joy
Наблюдавам го Марио, че в началото беше по сдържан, обмисляше сякаш нещата и това какво да прави със Зорница, докато след оная сложна операция е като отвързан.

# 431
  • София
Да благодарим на Врабчев. Безценен. Горкия  ако знае, че стана причина и най-малката идея на Марио с Огнянова  "да бъдем само колеги"  да изчезне.

# 432
Марио от 11-ти епизод е влюбен, а стиска зъби вече  почти 30, щото все нещо не е наред. Просто не му издържат спирачките вече, като не му се е случвало досега да е влюбен, нормално да забрави за хладнокръвието си. Grinning
Иначе катализаторът му седеше на перваза на прозореца Joy
Разбира се, поведението му е оскърбление за Зорница и любовта им е опорочена,ама вие нищо не знаете, защото сте невръстни девойки Wink

Всъщност, след онази сложна операция, докато я чакаше на изхода и после като отиде при нея, изглеждаше като човек, който е взел решение и няма грам колебание какво иска. Затова и малко ме изненада после като даде леко на заден. Но вече и това му мина.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 21:38 от Mosquita

# 433
Mosquita, какво приказваш, тая връзка е грешна. Wink Най-достойният е Банков, Марио не струва. Joy

# 434
Марио от 11-ти епизод е влюбен, а стиска зъби вече  почти 30, щото все нещо не е наред. Просто не му издържат спирачките вече, като не му се е случвало досега да е влюбен, нормално да забрави за хладнокръвието си. Grinning
Иначе катализаторът му седеше на перваза на прозореца Joy
Разбира се, поведението му е оскърбление за Зорница и любовта им е опорочена,ама вие нищо не знаете, защото сте невръстни девойки Wink

Aз все си мисля, че Марио е влюбен от ден първи... Още в колата, докато спасяваха бебето той какви погледи й мяташе Grinning  Не случайно след още някои серии с Калин и Наталия в бара си говореха за любов от пръв поглед и той попита дали има такава. Да, имаше ги тия кофти моменти и разговори, докато се изясни със себе си, но според мен той си изгуби ума по нея още от началото.

Ама какво говорите вие,  Марио е по-черен и от дявола. Аз само не разбрах сега Зорница ли ги тормози мъжете, или Марио я оскърбява с поведението си? Rolling Eyes Че то много грешни станаха, само Банков е the best. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт