Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви. Ужас, какви са тия драми Sad Hикъде не пускам Mарио. Остава и Зорница да е бременната  Crazy

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 14:05 от Zlati***

# 571
Тия пак ли ще снимат на летището бе?????
Ниаккво заминаване на Триото!!!

Ако нинпричинят същите простотии, шести сезон да си го гледат сами!

Само да кажа във фейса вече спрягат името на новия доректор - Банков хахаххахахах

# 572
  • София
Дона, рано е има още 3 седмица, а и от взимането на решение до реалното напускане има много път.
Виж за Тони нещата ще стоят по друг начин. Той е наясно, че е там по милост, предаден от брат си, отхвърлен от любимата жена. Нормално е да реши да бяга. Дано обаче успеят да го разубедят илиСтаменова да уреди специализацията по неврохирургия.

Не вярвам да е Банков. Стаменова е. Фотев я харесва и според мен и вярва, че ще се справи.

А сега Галя като е шеф на гинекологията, Захариев дали ще и е подчинен или ще заеме мястото на Стаменова?

# 573
Дона, рано е има още 3 седмица, а и от взимането на решение до реалното напускане има много път.
Виж за Тони нещата ще стоят по друг начин. Той е наясно, че е там по милост, предаден от брат си, отхвърлен от любимата жена. Нормално е да реши да бяга. Дано обаче успеят да го разубедят илиСтаменова да уреди специализацията по неврохирургия.

И аз на това се надявам. Абе, не случайно я вкараха неврохирургията и успехите му в диагностицирането. Това е най-логичното да направи. Само да го върнат после, нали....

А Марио, ако разбере, че Зорница е брменна, няма да замине. И иначе няма да замине всъщност. Няма начин.

Абе Ина е бременната, така ще е по-драмстично

# 574
Аааа, никакви изпращания по летища, гари и тем подобни.
Дона, да ти кажа и на мен ми мина през акъла това за новия директор Joy, тъкмо да се пропием
Ина кога ли ще разбере, че е бременна преди и след като се раздели с Тасев, все пак мисля, че тя ще е бременната, а не Зори.

# 575
Е, ако Зорница пак е бременна и пак е на летището, ще ударят дъното на тъпотията!

# 576
Е, ако Зорница пак е бременна и пак е на летището, ще ударят дъното на тъпотията!

Както казах - шести сезон ще си го гледат сами!
Това ще е тотално творческо безсилие вече!
По-логично е да е Ина, тя колко гониска това бебе

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 14:16 от Анонимен

# 577
Нищо не са сбъркали. За жалост. Пише разкриването на връзката им ще се окаже преломен момент за Марио и затова той ще реши да замине. Аз се надявам, че Тони ще го освести като му мине и Марио никъде няма да ходи. Пише че е взел решение не че ще замине.

# 578
След силното начало  /около 15 епизода/  сценаристите по навик започнаха да чупят рекорди по тъпомера - вече копаят и под дъното  smile3502 .
Имам чувството ,че са вкарали братята  за експеримент , а то взе ,че им се получи  по-добре от основните идеи   и сега се чудят какво да измислят  smile3511.
Каква е логиката Марио да заминава  на далече ? Тони ще изчезне за малко , ще премисли и пак ще се върне , като си даде сметка ,че Зорница  никога не е била на неговата вълна .
Ако Ина е бременна  защо ще  къса с Тасев , нали Фотев  беше стерилен ? Единствено може да остане с него , ако направи аборт .
Това с гуруто предварително ме напряга   Crossing Arms , ще разводнат  няколко епизода с разни тайнства  smile3517 тип "звездите ми го говорят " , съвети за хора без работа и  препоръки    да клечим и да мучим със скръстени пръсти /в търсене на себе си / .

# 579

Абсолютно съм съгласна, той решението ще си го вземе, ама дали няма да се разубеди и ще остане е друг въпрос. Отделно, много ще е гадно, ако отново тя бъде зарязана. А и къде е логиката - той такива силни чувства показва  към нея и накрая просто изчезва като се разбира. Значи е пълен страхливец и не държи толкова много на нея. Той като се махне нищо няма да промени. Да не говорим, че явно не мисли какво ще се стовари върху главата на Зорница след като всичко се разбра, нима ще я остави сама да понася подигравки и обиди от останалите?

# 580
Според мен има грешка в текста. Или Тони или Марио напускат, не и двамата. Залагам на Тони. Ще се върне догодина.
Или Зорница или Ина е бременна няма кой друг.

# 581
А да се надявам ли че Марио може да е взел решение да замине със Зорница или е научна фантастика вече. Твърде хубаво за да е истина.

# 582
А може и нарочно да го направят това - Марио да изчезне и ние да се чудим дали ще се появи до края на епизодите. И точно накрая се връща, премислил всичко и решил да бъде с жената, която обича, а ние гледаме как Зорница го вижда, усмихва се и му се мята на врата и айдеее хепи енд. Grinning

И съм сигурна, че Ина ще е бременна. Тоя филм със Зорница вече сме го гледали, няма как.

# 583
  • Бургас
Ина е бременната, най-вероятно, нали за това беше този монолог пред нея на Кръстева за смисълът на живота....то и за това и мъжът и е стерилен, явно това ще е голямата драма и катализатор при нея и Тасев. Не бих се учудила да се реши на аборт и да си прочиства кармата с Гуруто,  то в тоя сезон всичко е наобратно.

# 584
Малко лирично отклонение от темата за бременности и заминаване - адски съм щастлива, че най-после ще имаме жена директор! Повече съм си представяла Романова, но и Стаменова е супер! 

Йеййййй!

Общи условия

Активация на акаунт