Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Дона, извинявам се, но е редно някой да ви свали на земята, преди да сте литнали в небето на романтиката и после да се приземите болезнено по дупе Joy

Най-голямата тъпотия, надграждаща дори вчерашната, ще е ако, след като Тони разбере, тия двамата се разделят. За какво, нали така и така вече каквито щети можеше да се нанесат, бяха нанесени, що трябва и да се разделят?! Ще си страдат там от гнева Тончев, ама заедно.

Аничка, Бау, не ме притеснява. Бау, според мен може да се върне само за малко, колкото да бъде сиктирдосан за вечни времена. И Бау срещу Марио да тича, пак не може да го стигне по отношение, топлина, любов, грижи и добрина, така че нека си Бау-ка, колкото иска Grinning

# 256
Значи, всичко друго само не и БАУУ. Щото това БАУУ ще ни излезе през носа на някои хахаха. Миналия сезон не мина номера и тоя път няма да го бъде. Joy

# 257
  • София
Тонката е единственият потенциален кандидат за  драма кинг в края на сезона. Останалите си минаха по реда. А Марио ще страда покрай брат си.

Марио и Зорница ще страдат сега покрай Тони и ще се опитват да го омилостивят. Марио ще се разкъсва от вина към брат си и любов към Зорница, а тя нежно и грижовно ще му носи Парацетамол, за да се лекува.

Другите под ножа на сценаристите ще са Ина инТасев.
То ако ни чете човек, ще каже, че такива герои въобще няма, но ние ги помним и следващия сезон ще им отделим подобаващо внимание

БАУУ, не пее вече в хора. Ако се появи,  ще има стъписване и притеснение, но с това ще се приключи. Ако нещата се развият различно ще бъде пълна гавра.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 08:22 от rosita_ta

# 258
Искрено се забавлявам с постовете ви, да знаете Grinning
Според мен драмата при тримата ще остане, само че няма да е на ниво "заедно ли са влюбените гълъбчета", а "какви драми ще решават заедно влюбените гълъбчета". Като най-вероятен вариант е точно нещо покрай Тони.
Но лично според мен те и Фотеви/Тасев ще останат да крепят интригата за следващия сезон. Останалите вече съвсем се изчерпаха откъм проблеми. Сега Лора ако накърми и пусти Стефчо, просто не виждам за какво ще страда догодина Grinning

# 259
Злати, завършвали са драматично, но не за всички - е, виж, за Калин и Наталия заяърши щастливо
Да, така е. Aз залагам на следните варианти:
1. Банков слиза от самолета (други подробности няма)  Mr. Green
2. Кръстева (желанието с фенерите)  Tired
3. Йосиф и припадналия Тони (когото в началото на шести сезон все пак свестяват)  Crazy

# 260
  • Разпиляна във въображението
Изписали сте света Simple Smile

Да си кажа мнението за глупавия епизод.

Петър - ултиматомът, както и държанието на Галя даде резултат. Надявам се е осъзнал какви сигнали подава и той към Албена. Тя пък голяма лепка. Отделно не ми стана ясно това с депресията. Беше такава "забавна" в опирационната и т.н. Явно изведнъж я е треснала работата в работата на броени часове.

Врабчев и Ковачев - мисля, че Марио искаше Врабчев да спре да злослови по отношие на Зорница, защото онзи не спира и ги реди едни при всеки удобен случай.

Зорница и Тони.
Смятам, че тя сама му даде повод за подобно отношение. И не да я натиска, а той да си въобрази нещо. Не става така да влизаш в стаята на мъж, за когото ясно знаеш че е влюбен в теб и да му кажеш, че ти липсвал. Моля? При първите му приказки трябваше да му заяви ясната си граница и да изчезне от там, а не да пристъпва назад и да се оставя да бъде притисната, че и да я целуват. Тамън още двама са го правили. Трябва да си е научила урока. И колкото и нежелана целувка да е тя му отвърна и то не един път. Как ли пък не бих си отворила устата, когато някой нежелан тръгне да ме целува. Последните й думи са многозначни.
Най-голямата й грешка бе че си промени отношението към него след като разбра, че е болен. Нещо, което той искаше да се избегне, но не се получи. Изобщо не трябваше да е лековата към него и да му сервира тези думи. Той е доказана лепка и му дай пръст и той ще ти отхапе ръката. Уж жена с някакъв опит, а прави такива издънки.  Има връзка с брат му и много добре знае какви са чувствата на малкия. Не може да мисли, че той ще го приеме с приятелски чувства.
Не знам какво са написали за реакцията на Тони, но имам усещането, че ще се озлоби. Може да иска да нарани победителя и да му каже, че и той я е целувал. Че му е казала, че му липсва. Ще разбере, че е направено по съжаление и още повече ще се вбеси. Видях му реакцията, когато благодарение на брат си има работа. Ами показа си лекия отмъстителен дух.
Възможно ли е Тони да привика Банков? Simple Smile

# 261
Злати, завършвали са драматично, но не за всички - е, виж, за Калин и Наталия заяърши щастливо
Да, така е. Aз залагам на следните варианти:
1. Банков слиза от самолета (други подробности няма)  Mr. Green
2. Кръстева (желанието с фенерите)  Tired
3. Йосиф и припадналия Тони (когото в началото на шести сезон все пак свестяват)  Crazy
Хахахаха пък ние тука цяло лято се чудим дали аджеба ще го свестят. Joy
Това за Кръстева съм го забравила, дано и сценаристите да са го забравили, че ще се бием. Grinning

# 262

Аничка, Бау, не ме притеснява. Бау, според мен може да се върне само за малко, колкото да бъде сиктирдосан за вечни времена. И Бау срещу Марио да тича, пак не може да го стигне по отношение, топлина, любов, грижи и добрина, така че нека си Бау-ка, колкото иска Grinning

Амин! Ще бъде зрелищно да се види сиктирдосването, голям кеф Grin

# 263
Мириел, според мен е слабо вероятно и по-скоро невъзможно Банков да бъде викнат от Тони. Тони си го представям да избухне мощно срещу брат си. Даже го виждам как изчезва и не се прибира през нощта, ей такива неща, които да изправят косата на Марио, който е свикнал да се тревожи за него.
Много се надявам, че няма да реши да скрие и да реши да им отмъщава, щото ще е грозна картинка.

Банков мога да си го представя да се върне, да каже на Зорница, че примерно се е развел и идва да я вземе, да я поувещава 2-3 епизода да замине с него, тя да се разклати емоционално заради връхлитащото я минало, да се съвземе и да го прати по живо, по здраво обратно. Сам.

За останалото съм съгласна, че Зорница трябваше да се изнесе с 200 още в първите секунди, като видя накъде отиват нещата, ама и тя беше като зомбирана. Имам чувството, че през цялото време го виждаше умиращ и не можеше да реагира адекватно.

За Захариев искам да кажа, че да, постъпи много мъжки този път и много ми хареса как сложи Албена на място. Така се прави Simple Smile

# 264
Mosquita, аз съм убедена, че болестта на Тони ще е централна тема в шести сезон - няма да го оставят току така тоя присаден черен дроб. Просто в този сезон не им стигна времето. А и трябва да има нещо, за което ще се терзаят нашите.

Не виждам как Тони ще върне Банков - най-малкото нямат никакъв досег. Освен Мона да се е запознала с Виктор в Германия Joy

# 265
  • София
Сега Лора ако накърми и пусти Стефчо, просто не виждам за какво ще страда догодина Grinning

Аа, как какво. На изписването на Стефчо Калин какво каза - Тези работи (разбирай историята с Ванчето) винаги излизат на яве. Няма да се изненадам, ако върнат Ваня. Актрисата е добра, а и Мазови се харесват на зрителите. Ще им спретна още някакъв екшън.

Мириел, от вчера ги превъртаме тази сцена и вероятната реакция на Тони. За сега май искаме да сме в блаженно неведение за евентуална озлобена реакция от него. Предпочитаме да вярваме в образа на романтичния младеж, а не в пълния с ненавист брат, който винаги е бил сянка.
Зорница я обсъдихме от Разпни я, до Осанна. всяко движение и мимика по време на злополучната сцена беше изследвано и анализирано, за да успеем да я опаравдаем.

# 266
Този път Тони няма да се озлоби. Ще реагира различно - ще има драма, спорове, ред сълзи, ред сополи “ама що ме излъга, брат ми”, но ще е различно, няма да е отмъстителен. Най-много да обърне гнева към самия себе си. Ще видите Wink

# 267
Изписали сте света Simple Smile

Да си кажа мнението за глупавия епизод.

Петър - ултиматомът, както и държанието на Галя даде резултат. Надявам се е осъзнал какви сигнали подава и той към Албена. Тя пък голяма лепка. Отделно не ми стана ясно това с депресията. Беше такава "забавна" в опирационната и т.н. Явно изведнъж я е треснала работата в работата на броени часове.

Врабчев и Ковачев - мисля, че Марио искаше Врабчев да спре да злослови по отношие на Зорница, защото онзи не спира и ги реди едни при всеки удобен случай.

Зорница и Тони.
Смятам, че тя сама му даде повод за подобно отношение. И не да я натиска, а той да си въобрази нещо. Не става така да влизаш в стаята на мъж, за когото ясно знаеш че е влюбен в теб и да му кажеш, че ти липсвал. Моля? При първите му приказки трябваше да му заяви ясната си граница и да изчезне от там, а не да пристъпва назад и да се оставя да бъде притисната, че и да я целуват. Тамън още двама са го правили. Трябва да си е научила урока. И колкото и нежелана целувка да е тя му отвърна и то не един път. Как ли пък не бих си отворила устата, когато някой нежелан тръгне да ме целува. Последните й думи са многозначни.
Най-голямата й грешка бе че си промени отношението към него след като разбра, че е болен. Нещо, което той искаше да се избегне, но не се получи. Изобщо не трябваше да е лековата към него и да му сервира тези думи. Той е доказана лепка и му дай пръст и той ще ти отхапе ръката. Уж жена с някакъв опит, а прави такива издънки.  Има връзка с брат му и много добре знае какви са чувствата на малкия. Не може да мисли, че той ще го приеме с приятелски чувства.
Не знам какво са написали за реакцията на Тони, но имам усещането, че ще се озлоби. Може да иска да нарани победителя и да му каже, че и той я е целувал. Че му е казала, че му липсва. Ще разбере, че е направено по съжаление и още повече ще се вбеси. Видях му реакцията, когато благодарение на брат си има работа. Ами показа си лекия отмъстителен дух.
Възможно ли е Тони да привика Банков? Simple Smile

Мириел, аз също мисля, че имаше поне 5 момента, когато можеше да прекрати това, за да не се стига до подпирането до стената, да не говорим, че не трябваше да започва с ”липсваше ми” и ”за това съм дошла”. Може пък Диана и Митко да имат нещо  извън сериала и да им се е получило малко по-желано, отколкото е трябвало.

# 268
Хаха, Росита, не е вярно, не сме анализирали всяка мимика с цел да я оправдаем, а с цел да я оттървем от кладата Grinning
Аз мисля, че и двамата могат да си поделят вината за случилото се и да продължат нататък. Както казах, за мен ключова е реакцията на Тони след това - дали ще го възприеме като зелена светлина за действия или ще ѝ поиска извинение, че е бил нахален. Най-вероятно никога няма да разберем, защото междувременно той ще види Гадните Предатели и нещата ще отидат в съвсем друга посока.

Само искам да кажа, че аз ви разтълкувах маратонката, но никой така и не можа да ми обясни какво трябваше да означава това финално "значи така ще бъде" Cry

# 269
Голяма грешка ще е да се разделят двамата, когато Тони разбере. Как Тони ще гледа и брат си и жената, която обича да са нещастни. Не защото те го искат, а за да пазят него. Ми те вече го съсипаха. Няма нужда от допълнителен инат- обичам те, но не може.
Почти съм сигурна и аз, че до края на сезона ще се оправят тримата. Тони ще започне да връща лентата назад и ще се досети сам колко време са го лъгали. Като попита Марио от колко време? Той какво ще му каже- брат от първия ден. Ще има драма, ама чак да продължава два сезона?
Лошият край този сезон е за Ина и Тасев. Ако вярваме на Наум, че спира с филма след като завърши и това му е последният сезон, дали няма да имаме истински Ромео и Жулиета?

Общи условия

Активация на акаунт