Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аз да попитам вече е ясно Тони как ще разбере, а според вас онези двамата от линейката как ще разберат, че той знае, защото се обзалагам, че няма да изприпка и да им каже, че ги е видял още същия ден.

# 451
  • София
Аз тук  виждам и намесата на Калин и понеже Врабчев гледа на смърт, Банков поема анестезията.
По този начин Банков ще е свободен да бие шамар на Зорито и после още един - за баланс, щот той нали е перфектен.

Абе, аз във форума на Откраднат живот ли съм или на 50 нюанса сиво?

А, Доне, какво сиво. Тук говорим за 50 нюанса розово.
На Зорница не и се разрешават дръг цвят униформи.

# 452
[video][/video]То за “туй-онуй” униформи не трябват....по принцип Joy
Ми 50 ноанса розово, ама влизам, чета 30 мнения за некви шамари тука! Добре, че се завърнах да ви вкарам в правия път (ала Банков)
Бий мА, обичам тА!

# 453
Аз да попитам вече е ясно Тони как ще разбере, а според вас онези двамата от линейката как ще разберат, че той знае, защото се обзалагам, че няма да изприпка и да им каже, че ги е видял още същия ден.
Аз залагам на оставена маратонка. Не го спомена Тони това случайно. А и изобщо не беше на място, според мен просто трябваше да се спомене.

# 454
Ама чакайте сега, те нали шамарите са знак на обич и силна, истинска любов? Така казва ФБ, или аз нещо съм се объркала? Thinking
А тая хавлийка страстоубийка ако я сложат още един път на Банков, считай, че всички притеснения за поведението на Зорница ми се изпаряват Grin

# 455
Аз тук  виждам и намесата на Калин и понеже Врабчев гледа на смърт, Банков поема анестезията.
По този начин Банков ще е свободен да бие шамар на Зорито и после още един - за баланс, щот той нали е перфектен.
Не мога повече, чета ви сценариите. задуших се от смях 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 456
Мелани, и според мен маратонката ще се появи. И Марио ще изстине като я види.

# 457
  • София
Маратонка на масата, това е и моят фаворит. И цялото минало ще връхлети Марио.

Ох, много се развеселих!

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:18 от rosita_ta

# 458
Маратонка на масата, това е и моя фаворит. И цялото минало ще връхлети Марио.

Ох, много се развеселих!

И според мен ще е маратонка на масата. Аз изтръпнах при мисълта, за Марио незнам

# 459
Хора, какво ви става Joy тук за разни шамари си говорите, иронията определено ви се получава Joy

# 460
Ами да вземе да ги връхлита това минало и двамата братя, че да вземат да го преодолеят. Да си излеят и двамата болката, за да им мине. Да се обвиняват, да се извиняват, за да се изяснят. С мълчание не става. Единия цял живот мълчи и сега мълчи. Тони още в началото казваше на Зорница, че на Марио общуването не му е силната страна. Сега и ако Тони реши да мълчи сакън вече. Някой да им дава от онези специалните бонбони на истината, дето Тони ги пробутваше в началото на сезона на Зорница, че да се свършва.

# 461
Ахаха... Смея се с глас!  Joy Те онези, много моралните, вече са се приготвили да жигосват грешницата Зорница с алената буква. Въображение не ми стига каква ли още ще я изкарат като я видят да "осквернява" линейката. За Марио - директно в деветия кръг на Ада. Не ги е срам!  Naughty Ще ходят  да ми се "онождат" по душове и превозни средства! Хотели за тях няма ли? За легла не са ли чували? Сигурно парите му се свидят на пустия Марио! Че и развращават лелките тез двамцата! Веднага Банков да се прибира и да вкара палавото Зори в правия път с малко шамари, та да си отдъхнат веднъж завинаги всички ФБ романтички!

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:32 от mayova

# 462
Всъщност сезона ще завърши с пропиването на Марио, защото не може да приеме, че не е достатъчно достоен за Зорница.

Ако Банков се върне, не мисля че ще е заради Зорница специално. Нищо, че той е най-достойния за нея, да ме прощава.

# 463
Мириел, имам лека корекция в твоя сценарий, който има страхотен потенциал - не малко Ковачевче, а бебе Тони, кръстен на милия си чичо Wink Joy

Искам да се уточните - ще я бесим ли Зорница или не, не може така, вземете решение Joy

# 464
Ееее, бебе Тони нали е уточнено отдавна вече? Деуго име не давам? Joy

Общи условия

Активация на акаунт