Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 502
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Ще я бесим, горим, бодем с ръжена, всич-ко!

Зайко, противно на общото фейсбук настроение, аз смятам, че накрая братята трябва ръка да й целуват на Зорница, че застана между тях, та да си нормализират отношенията, защото в момента не са им нормални и са адски нездравословни за двамата.

# 466
  • София
Тези от екипа на сериала дали предвиждат някой лайф със сценаристите? Не, че нещо, но можем да им дадем материал за още няколко сезона и за всеки по нещо ще има.

Хъмбъл, предлагам като ПР на групичката инфантилни тетки да отправиш това неустоимо предложение към сценаристите.

# 467
Значи имаме нашата Мария Магдалена - Зорница, ей пуста жена бе, как не ги остави тези мъже, само ги покварява Joy

Марио сега не може да стои далеч от Зори, представям си когато е бременна, няма да я остави и за момент сама, радвайки се на растящото и коремче  Grinning

# 468
Ако ги питаш моралистите, Зорница трябва да я отстрелят накрая, нали поне 300 000 пъти се написа, че искат да се маха от 6 сезон Grinning 
Мани другото, ама след като е написано 300 000 пъти, после някои „ фенове“ даже бяха отишли на стената на Диана да й обяснят при цялото им уважение, колко Огнянова била гадна и как не трябвало да я има в 6 сезон, ако имало такъв Joy  Голямо уважение, няма що  Open Mouth

# 469
Моят сценарий е следният:

Бащата та Албена от мъка по жена си се разболява и отива да го опепират от перитонит. Там Романова се развихря и се влюбват.
Боби сам се отказва от Ина, след като връзката им се изчерпва, криейки се по ъглите на болницата. Той иска семейство и деца, а Ина не може да напусне Фотев, затова Боби се отказва от нея и започва отново връзка с Галя, която е загубила детето при раждането и окончателно е напуснала Захариев. Той пък е решил да започне на чисто и заминава при Биляна в Лондон.
Триото се разпада, защото Тони се влошава, отхвърля трансплантирания черен дроб и заминават за Германия с Марио, където се запознават с Банков в личната му болница. Жена му е починала и той скоро ще се връща в България.
Албена, след като не може да преживее, че се е влюбила в баща си - биологичния, решава да пробва с жени и се влюбва в Кирилова и остават заедно.
След като минават 3 години Банков и Ковачеви се връщат в "Свети Кирил" и Зорница трябва да избере с кой да бъде.
Наталия и Калин са заедно, той е проходил.
Мазови се карат заради възпитанието на бебето и Гочева.
Врабчев все още е сам, Стаменова е новият директор на болницата.
Жекова и Ненева са си същите клюкарки.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:52 от TsvetelinaP

# 470
Направо сме пощръклели за едно  newsm32 Тонинче  Joy Да щъка  по коридорите на "Св. Кирил " в следващия сезон  като малка черничка въшка  Joy
Кака и Батко  ще са поулегнали , но пак ще се  пощипват при всеки удобен момент .Чичото  ще е жив , с втора специалност и  влюбен в друга мацка .
Може да ни вкарат и нови  персонажи с актуална за сезона история .
Калин и Наталия пак може да се върнат  от Канада , за да  си родят второто бебе .
Крайно време е да намерят нещо и на Врабеца , за да не се превръща в кукумявка .

# 471
Искам да се уточните - ще я бесим ли Зорница или не, не може така, вземете решение Joy
Aко си смени поведенческия модел, обещае да не преследва мъжете и със своя властен и изискващ характер да ги тормози и да ги прави нещастни, ще се смилим и ще я оставим просто да напусне болницата без да се стига до бесилото.

# 472
Ако ги питаш моралистите, Зорница трябва да я отстрелят накрая, нали поне 300 000 пъти се написа, че искат да се маха от 6 сезон Grinning 
Мани другото, ама след като е написано 300 000 пъти, после някои „ фенове“ даже бяха отишли на стената на Диана да й обяснят при цялото им уважение, колко Огнянова била гадна и как не трябвало да я има в 6 сезон, ако имало такъв Joy  Голямо уважение, няма що  Open Mouth

Ама моля ти се, според една от моралистките там, след изцепката й в петъчния епизод това било края на отношенията й и с Марио, и с Тони, никаква опция няма да е щастлива който и да е от тях. Направо се е подиграла с тях и трябва да си плати най-високата цена за стореното, жената искрено се надявала. Joy Въх, че лоша тази Огнянова, демон направо. Joy

Майче, грешна беше тази жена, но беше хубава. Joy Мен ако питате дайте на кръст да я разпънем хахахахха.

Е, Aничка,  как така неуважение? Жената беше изказала адмирации към актьорската й игра. Joy

# 473

Мани другото, ама след като е написано 300 000 пъти, после някои „ фенове“ даже бяха отишли на стената на Диана да й обяснят при цялото им уважение, колко Огнянова била гадна и как не трябвало да я има в 6 сезон, ако имало такъв Joy

Мнението ми за подобни коментари:

# 474
Цветелина, твоят сценарий си е истински хорър Joy

След петък Зорница вече е срам не само за мъжете, но и за цялата болница!
И после се чудим защо в болницата й е излязло име, като е била само с Банков. Ми е затова, показват ни нагледно как един човек се анатемосва.

Отделно от лиготиите и анатемата, искам да кажа, че няма да спра да се радвам на начина, по който Марио постоянно показва любовта си и на това как тя струи от него. Толкова е различен от началните епизоди!
Когато ги оставят най-сетне да се обичат спокойно, тия двамата ще имат една връзка пълна с грижовност и топлота.

# 475
Da, yanitsa, права си, и аз пък каква съм. Sweat  Все пак уважение е дадено. Още малко и на лично ще й го напише на Диана. Даже няма да се учудя ако и това е станало Joy

# 476
  • София
TsvetelinaP, това вече е брутално, наистина.  Всички до един и без какпа милост под ножа на сценаристите.☠️💀 Проблема е, че този сценарий предполага липсата на следващи сезони или тотална смяна на персонажите.

Но идеята Романова да срещне някой не е никак лоша. Но нека да не е таткото на Албена, той е прекалено мекушав за нея.

Дами, мисля тази нощ да гледам сезон 5, епизод 1. Марио и Зорито да ми припомнят колко добри мама и тате ще бъдат. Сцената със спасяването на бебето за мен е един от най-големите фаворити този сезон.

# 477
Росита, за мен това е ако не най-хубавия, то един от най-хубавите епизоди на сезона.
А Марио и Зорница са страхотен тандем. Работеха в такъв синхрон, че все едно цял живот са работили заедно. Heart

# 478
Цветелина, твоят сценарий си е истински хорър Joy

След петък Зорница вече е срам не само за мъжете, но и за цялата болница!
И после се чудим защо в болницата й е излязло име, като е била само с Банков. Ми е затова, показват ни нагледно как един човек се анатемосва.

Отделно от лиготиите и анатемата, искам да кажа, че няма да спра да се радвам на начина, по който Марио постоянно показва любовта си и на това как тя струи от него. Толкова е различен от началните епизоди!
Когато ги оставят най-сетне да се обичат спокойно, тия двамата ще имат една връзка пълна с грижовност и топлота.

Не знам каква са я изкарали Зорница, аз мисля, че си е супер, просто това в петък беше някакъв пълен идиотизъм, ако не е сън. Какви моралистки, бре?!  Най-обичам   да се съди по поведението на една жена по това къде прави секс. Еми жените, ако си правят вкъщи само по празници, на тъмно и мисионерската си е техен проблем, че са толкова спрели в сексуалното си развитие. Жената с 2-ма мъже е била, не с 200.

# 479

Дами, мисля тази нощ да гледам сезон 5, епизод 1. Марио и Зорито да ми припомнят колко добри мама и тате ще бъдат. Сцената със спасяването на бебето за мен е един от най-големите фаворити този сезон.

Да, и на мен тази сцена ми е любима! Имаше такава химия между тях, от раз People Couple With Heart

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 23:10 от Anichka32

Общи условия

Активация на акаунт