Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Добър вечер, мили съ-сценаристи Simple Smile
Тъй като добре се представяте с края на пети сезон, направо връхлитам за шести Joy

Откраднат живот сезон 6 - халат, черен дроб и две димящи дула

Шести сезон започва с операция - след като в пети Тасев в бил прострелян от Фотев, той почудо оцелява и отива да си смени физиономията при Доктор Енчев (минутка за реклама). С новата ала-мутра физиономия отива да работи под прикритие при Фотев като охрана. Тъй като вече е грозен, го слагат да бъде личен гард на Инчето, която е леко в немилост и много много не ѝ се разрешава да излиз от вкъщи. Един ден Ина вижда на врата на новия синджирчето с кученцето, а в портфейла му - снимка на онова куче от 1500 лева и разбира кой връщност е ужасния телохранител - почти цял сезон правят “туй-онуй” в къщата на Кръстника в Бояна.

В Св. Кирил пристига ранен при инцидент пациент с бинтове по цялото тяло(и главата)  - прехвърлят го от Пирогов, че там не могат да смогнат. Оказва се, че пациентът е мастит бизнесмен, собственик на компанията Б.А.У.У. - Бях Аз Уникален У-идиот  - току-що завърнал се от чужбина и успял да натрупа несметно богатство, след като патентова едноименния си БАУУ продукт - мъжка хавлийка - момент за продуктово позициониране - виж скрития текст:

Скрит текст:

Той, освен, че е бинтован, е и в кома, нали.

Междувременно Тони, който ще е централен персонаж в 6ти сезон (щото сценарият е мой), разбира се, се влошава и половин сезон му се търси нов черен дроб - драма, драма, драма. Зорница забременява. В строшената линейка. Разбира се, къде другаде.

В средата на сезона Фотев разбира, че оня бинтования в комата (БАУУ) е дошъл в БГ-то, за да купи болницата, праща мутрите си да му изключат системите. Настава драма, но в последния момент Марио успява да спаси черния дроб на Бинтования, който, ама разбирасе, е напълно съвместим с този на Тони.  Трансплатират го. Търсят се нови черни дробове за 25 форумки в бг-мама, които вече са в перманентен алкохолен делириум.  
Междувременно той завърта кюбов с колежката Албена Войнова, която все още не знае кой е баща ѝ. Захариев половин сезон я държи далеч от Тони (щото е решил тъпака, че Тонката не е подхпдящ за зет), говори с Марио да държи брат си далеч от Войнова и никой не схвща защо.

Следва продължение.....

# 481
Цветелина, твоят сценарий много тегав и, абе хорър, нашите невръстни девически сърчица не могат да понесат подобно развитие, ще се пропием Joy

Зорница така го гледаше тогава, толкова изплашено, а той с интерес, сладури от първия момент Heart Eyes

# 482
Цветелина, твоят сценарий много тегав и, абе хорър, нашите невръстни девически сърчица не могат да понесат подобно развитие, ще се пропием Joy

Зорница така го гледаше тогава, толкова изплашено, а той с интерес, сладури от първия момент Heart Eyes
Не го гледаше изплашено, гледаше го с доверие и благодарност Simple Smile
Той тогава не й обърна много внимание. Регистрира я, от време на времевреме се заглеждаше едно такова изучаващо, но той си знаеше, че заминава и не задълба много в тоя момент.

# 483
TsvetelinaP, това вече е брутално, наистина.  Всички до един и без какпа милост под ножа на сценаристите.☠️💀 Проблема е, че този сценарий предполага липсата на следващи сезони или тотална смяна на персонажите.

Но идеята Романова да срещне някой не е никак лоша. Но нека да не е таткото на Албена, той е прекалено мекушав за нея.

Дами, мисля тази нощ да гледам сезон 5, епизод 1. Марио и Зорито да ми припомнят колко добри мама и тате ще бъдат. Сцената със спасяването на бебето за мен е един от най-големите фаворити този сезон.

Реалист съм и мисля, че Галя и Петър се изчерпаха като двойка. Ина и Боби са сладки, но до там, не вярвам една жена живяла от години с мутра, така лесно да се откачи от него. Боби е млад и няма търпение да я чака с години, мисля, че с Галя ще им се получат нещата, предния път Вяра беше причината, сега я няма.
Марио колкото и да обича Зорница ще избере брат му да е жив, ако се влоши, от колкото да го" закопае" сам.  Ако всички двойки си останат като в този сезон, какво ще гледаве следващия?
Ако съберат Зорница и Марио им се изчерпват образите и драмите около Зори приключват. А за Романова, тя е властна в работата си, но в личния живот подозирам, че е по-мека от памук.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 23:19 от TsvetelinaP

# 484
Ахаахаххаха, Дона, на земята съм Laughing  Laughing

# 485
Дона, това за фирмата ме разби, сериозно, задавих се като го прочетох Joy чакам втора част :

# 486
Каквото и да и да измислят сценаристите, дано да ни изненадат.
Дона, фирмата на Банков е направо в десетката.

# 487
  • София
Донааа, веднага получаваш номинация за най добър сценарий. Не, каква номинация, директно Оскар, Аскер, Златна роза, Златен лъв, Еми и всички вселенски награди.

В епизод 1 Зорито гледаше с възхищение Марио.

Сериозно сега. Драмите със любовите на Зорница почват да се изчерпват. Ясно е, че пак ще страда, но няма да е заради несподелена, невъзможна или драматична любов. За това мисля, че може да я съберат с Марио, те пак ще изживяват своите сътресения.
А истината е, че ще са страхотен тандем и би било истинско удоволствие да ги гледаме как заедно се борят за Тони.

# 488
Марио и Зори в момента ми напомня на тази песен:
На кой свят съм - не знам, където си аз съм там. Един до друг с теб сега – на ръба на лудостта. На кой свят съм - не знам, от много време насам. Един до друг с теб сега – на ръба на лудостта.

# 489
Всъщност сезона ще завърши с пропиването на Марио, защото не може да приеме, че не е достатъчно достоен за Зорница.

Ако Банков се върне, не мисля че ще е заради Зорница специално. Нищо, че той е най-достойния за нея, да ме прощава.
Не, не може! На Батко му е забранен алкохолът 😁😎

# 490
Добър вечер, мили съ-сценаристи Simple Smile
Тъй като добре се представяте с края на пети сезон, направо връхлитам за шести Joy

Откраднат живот сезон 6 - халат, черен дроб и две димящи дула

Шести сезон започва с операция - след като в пети Тасев в бил прострелян от Фотев, той почудо оцелява и отива да си смени физиономията при Доктор Енчев (минутка за реклама). С новата ала-мутра физиономия отива да работи под прикритие при Фотев като охрана. Тъй като вече е грозен, го слагат да бъде личен гард на Инчето, която е леко в немилост и много много не ѝ се разрешава да излиз от вкъщи. Един ден Ина вижда на врата на новия синджирчето с кученцето, а в портфейла му - снимка на онова куче от 1500 лева и разбира кой връщност е ужасния телохранител - почти цял сезон правят “туй-онуй” в къщата на Кръстника в Бояна.

В Св. Кирил пристига ранен при инцидент пациент с бинтове по цялото тяло(и главата)  - прехвърлят го от Пирогов, че там не могат да смогнат. Оказва се, че пациентът е мастит бизнесмен, собственик на компанията Б.А.У.У. - Бях Аз Уникален У-идиот  - току-що завърнал се от чужбина и успял да натрупа несметно богатство, след като патентова едноименния си БАУУ продукт - мъжка хавлийка - момент за продуктово позициониране - виж скрития текст:

Скрит текст:

Той, освен, че е бинтован, е и в кома, нали.

Междувременно Тони, който ще е централен персонаж в 6ти сезон (щото сценарият е мой), разбира се, се влошава и половин сезон му се търси нов черен дроб - драма, драма, драма. Зорница забременява. В строшената линейка. Разбира се, къде другаде.

В средата на сезона Фотев разбира, че оня бинтования в комата (БАУУ) е дошъл в БГ-то, за да купи болницата, праща мутрите си да му изключат системите. Настава драма, но в последния момент Марио успява да спаси черния дроб на Бинтования, който, ама разбирасе, е напълно съвместим с този на Тони.  Трансплатират го. Търсят се нови черни дробове за 25 форумки в бг-мама, които вече са в перманентен алкохолен делириум.  
Междувременно той завърта кюбов с колежката Албена Войнова, която все още не знае кой е баща ѝ. Захариев половин сезон я държи далеч от Тони (щото е решил тъпака, че Тонката не е подхпдящ за зет), говори с Марио да държи брат си далеч от Войнова и никой не схвща защо.

Следва продължение.....
тук вече се наа**х😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 491
Донааа, веднага получаваш номинация за най добър сценарий. Не, каква номинация, директно Оскар, Аскер, Златна роза, Златен лъв, Еми и всички вселенски награди.

В епизод 1 Зорито гледаше с възхищение Марио.

Сериозно сега. Драмите със любовите на Зорница почват да се изчерпват. Ясно е, че пак ще страда, но няма да е заради несподелена, невъзможна или драматична любов. За това мисля, че може да я съберат с Марио, те пак ще изживяват своите сътресения.
А истината е, че ще са страхотен тандем и би било истинско удоволствие да ги гледаме как заедно се борят за Тони.

Благодаряяяяяяяя Simple Smile Ама и вие сте се представили блестящо по-рано Wink

И аз смятам, че драмите на Марио и Зорница ще са около Тони и дроба му. Няма какво друго да е.

Забравих да кажа, че след като мунтрансплантират черния дроб от Банков, няколко седмици по-късно Зорница ще получи изненадващи контракции в болницата. В нея, както знаем, има само двама гинеколози - единият е в отпуск по майчинство, другият е решил като директор да инспектира процеса по ремонт на линейката с новата сестра Шавлиева Wink Бебето го изражда в подпокривното Тони, който междувременно е специализирал не само неврология, но и гинекология (кво да прави човека, докато чака нов дроб - учи, а и нали е на кака и бати генийчето).
Тук следва plot twist - излизат две бебета! Щото Захариев и Галя от караници и изневери не са видели второто бебе.

# 492
Нали по-рано коментирахме как Марио се държи освободено със Зори, та се сетих за тази песен на Графа, текста все едно е писан за него Grinning:
Скрит текст:
Всеки ден мисълта за теб,
кара ме да бъда най-щастливия човек на света.
Всеки ден твоят силует,
кара ме да полудявам без да знам и аз защо.

Всеки ден мисълта за теб
ме кара да се чувствам добре.
Всеки ден мисълта за теб
ме прави най-щастливия човек на света.

Всеки ден мисълта за теб,
кара ме да правя най-абсурдните за мен неща.
Всеки ден твоят силует,
кара ме да искам да те имам точно тук и сега

Всеки ден мисълта за теб ме
 кара да се чувствам добре.
Всеки ден мисълта за теб ме
прави най-щастливия човек на света

Бих продал всички неща,
за да мога да съм с тебе сега.
Бих заложил четвърт от мойта душа,
за да мога да те имам сега.

# 493
Майче, моя фаворит за песен на Зори и Марио е George Michael - Father figure, слагам и текст:

Скрит текст:

That's all I wanted
Something special, something sacred
In your eyes
For just one moment
To be bold and naked
At your side
Sometimes I think that you'll never
Understand me
Maybe this time is forever
Say it can be, whoa
That's all you wanted
Something special, someone sacred
In your life
Just for one moment
To be warm and naked
At my side
Sometimes I think that you'll never
Understand me
But something tells me together
We'd be happy, oh oh

That's all I wanted
But sometimes love can be mistaken
For a crime
That's all I wanted
Just to see my baby's
Blue eyes shine
This time I think that my lover
Understands me
If we have faith in each other
Then we can be
Strong, baby
I will be your father figure
Put your tiny hand in mine
I will be your preacher teacher
Anything you have in mind
I will be your father figure
I have had enough of crime
I will be the one who loves you
'Til the end of time
If you are the desert
I'll be the sea
If you ever hunger
Hunger for me
Whatever you ask for
That's what I'll be
So when you remember the ones who have lied
Who said that they cared
But then laughed as you cried
Beautiful darling
Don't think of me
Because all I ever wanted
It's in your eyes, baby
And love can't lie, no
(Greet me with the eyes of a child)
My love is always tellin' me so
(Heaven is a kiss and a smile)
Just hold on, hold on
I won't let you go, my baby

# 494
  • София
Майче, вярно е попадение този текст.
А и нали Марио така, непохватно  обясни на Зорница как непрекъснато мисли за нея.
Ей това опашатото ядро, какви поразии прави.

Дона, 👏🏻

Общи условия

Активация на акаунт