Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Прочетох пак анонса. Заглавието му е Тони напуска болницата. После в анонса нв пише нищо за това. Или заглавието трябва да е Марио напуска болницата или вътре да пише, че е преломен момент за Тони. Няма логика иначе. А Марио не го виждам къде ще хукне, да не говорим, че ако и двамата напускаха, щеше да го пише. Тони е логично да иска да се разкара. Ще се върне със специалност вероятно. Ако все пак Марио напуска, очаквам Тони да го върне.

Вероятно Ина ще е бременната, да. На Зорница й е рано.
Да са объркали името за мен е малко вероятно, ако си спретнат един скандал Марио и Зори, нищо чудно да подпали и да изникне това със заминаването.

Да, залагам бременността да е за Ина. Първо да се оправят проблемите с чичо Тони и след това да имаме бебе Тони Grinning

# 616
Ако сценаристите  разкарат Марио в следващите епизоди , то ще е защото някой просто много му е завидял за фенската любов от Бар Наздраве . Може пък и другият мъж /в жълто/ да не иска да се върне  в сериала при наличието на този .
Аааа без такива.
Според мен има грешка в текста, един от двамата ще липсва за малко, но кой? А къде ще е драмата, ако Тони го няма няколко епизода и се върне вече размислил и готов да приеме връзката на брат си и жената, която обича?

# 617
Прочетох пак анонса. Заглавието му е Тони напуска болницата. После в анонса нв пише нищо за това. Или заглавието трябва да е Марио напуска болницата или вътре да пише, че е преломен момент за Тони. Няма логика иначе. А Марио не го виждам къде ще хукне, да не говорим, че ако и двамата напускаха, щеше да го пише. Тони е логично да иска да се разкара. Ще се върне със специалност вероятно. Ако все пак Марио напуска, очаквам Тони да го върне.

Вероятно Ина ще е бременната, да. На Зорница й е рано.

Тони тая специалност няма как да я вземе от днес за утре, а скок във времето с няколко години напред няма как да направят. Ще стане като със Зорница - ще поиска да напуска, ще си пусне една молба при Жени (ейй, много работа за тази жена тоя сезон Joy) и ще излезе в дълга отпуска. После премислил и осъзнал ситуацията ще се върне.
Според мен грешка в анонса няма, както и логика де. Grinning Всичко е така както си го пише, само, че не е задължително Марио да напуска.

# 618
Мисля, че Тони може да замине на специализация, след няколко епизода да има скок във втемето, той да се върне, приел вече връзката на Марио и Зорница и тогава да стане проблема с черния дроб

Яница, то и ти си права - Лора нейната специалност я караше няколко години

# 619
Егати тъпото...
Абе, сценаристи, дайте направо да изпратим Марио на летището, а Зорница пак да е бременна, а. Понеже нали толкова добре ви се получи предния път Unamused

# 620
Kакто Ина ще бъде бременна, предлагам с Тони да заминат за Тибет, да си наместят чакрите и бебе Тасев да се роди, той ще е акушерка  Joy

# 621
Kакто Ина ще бъде бременна, предлагам с Тони да заминат за Тибет, да си наместят чакрите и бебе Тасев да се роди, той ще е акушерка  Joy

Викаш да тренира за бебе Тони? Че и там ще изражда той Grinning

# 622
Ама ние нали за неврология го гласяхме? Joy

# 623
  • София
Поне някой ще е щастлив - явно ще са Мазови. И на хоризонта на Генадиеви явно ще изгрее слънце.

Според мен в заглавието са объркали. Само се чудя как Марио ще изостави и Тони и Зорница. Този човек е чист мазохист.

Изключително недалновидно решение с тази бременност на Ина ( може и да ни изненадат и бременна да е Жекова - новия инвитро център е отворил без ние да сме разбрали, или сценаристите да са пропуснали да ни го покажат). Все ми се щеше да развият историята им по различен начин. Глупаво ще е и да разкарат Фотев. Около Този персонаж имаше потенциал, и можеха да развият интересни сюжети.

Ели, това последното е моята теория от ден първи.
Скрит текст:
той ще иска да диктува правилата, ако се върне. А варианта, да свири втора цигулка не  го виждам. По скоро ще жертват Павлов в полза на това да върнат Вергов.
Но е още рано, за да го разберем. Има още поне 10 епизода драми. Ако обаче теорията ми се потвърди аз спирам да гледам, но пък много други ще започнат.

# 624
Разбира се, че ще тренира за племенника, ще научи разни техники за успокояване на бъдещата мама и е готов за акушерка  Joy

# 625
Ликът не работи 😑

# 626

Тони може да намери поредното си призвание тъкмо - на акушер. Joy

# 627
А би било доста яко да ги видим Вергов и Павлов на един екран. Но ако заради единия, би си тръгнал другия, то тогава не оставят много желание у мен да продължа да гледам Rolling Eyes

# 628
Ами ако  скоро Боби разбере за бременността /евентуалната/ на Ина , а тя междувременно се е поразделила с него и  в следващия момент  карат прострелян Фотев , слагат го на операционната маса  , а над него се надвесва  Тасев с маската ...
Ако сценаристите  разкарат Марио в следващите епизоди , то ще е защото някой просто много му е завидял за фенската любов от Бар Наздраве . Може пък и другият мъж /в жълто/ да не иска да се върне  в сериала при наличието на този .
и аз това си го помислих, че Вергов му се е пръснал дебелият задник от злоба, че Велислав за нула време грабна сърцата на феновете. Баси, ако махнат Велислав, ги проклинам да няма повече сезони. Кучета долни!😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

# 629
  • София

Хъмбъл, няколко страници по назад сме качили текста на промото.

Айде сега и вие, гурута, мурута и пратихте Тони в Тибет. Неврохирургията е за Тони и моля да си я кара в СВ. Кирил под наблюдението на д-р Мишева.

Вергов и Павлов заедно, да ще бъде страхотно, но не и в този сериал. Единствената сюжетна линия, в която Биха ги вкарали е противопоставяне и борба за Зорница. Тук обаче страстите са много разгорещени и ще има доста нелицеприятни изказвания срещу образите и актьорите. То и сега единия го няма, а фенките му каква слост сипят по Ковачев/Павлов. А дайте да си говорим честно и ние не сме много мили в коментарите си срещу Банков. Все се надявам, че сме по умерени в коментарите за Вергов.

Общи условия

Активация на акаунт