Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Дона, те в тая болница се размножават като зайци Joy , изключително фертилни тея хора, на Захариев като му изстина директорското мястото да отвори една ясла, колегите му  бързо ще му намерят работа Joy

# 601
  • Бургас
Стаменова е избор на директор, защото Фотев иска.........да и подарява часовници.....

# 602
Ей сега очаквам във фейсбук пак да разпънат на кръст Зорница и да кажат как заради нея братята си тръгват и как тя е виновна, само болка и нещастие им е донесла и тя трябва да се махне, а не те. Joy

Иначе като хвърлих  един поглед там вече бяха наредили Банков за директор и даже някой беше казал, че Лора е бременната (?!?). Алооо хора, вие сериала гледате ли го? Grinning

Гуруто да вземе да намести малко чакрите и на Марио и да се стегне малко той. Какво е това заминаване надалеч ааа? Joy
Верно ли? Ще ме уморят тея хора Joy Joy Joy Joy Joy
За Зорница по-късно ще има включване сигурно, няма да я подминат, тя е Анатема Joy
Да му намества каквото иска гуруто, ако не подейства, Лора да му шибне два шамара  Joy

# 603
  • in Wonderland
По напред мернах предположение, че Наталия е бременна, но няма как да им се получи там, освен ако не е шавнала и тя до счупената линейка с някой 😁
Къде във фб четете тези словоизливания? В официалната страница на ОЖ има доста малко и все позитивни коментари. В някоя група ще да са се развихрили.

# 604
Тези лекари как се плодят. Joy
Иначе като хвърлих  един поглед там вече бяха наредили Банков за директор и даже някой беше казал, че Лора е бременната (?!?). Алооо хора, вие сериала гледате ли го? Grinning
Ми тя Лора ще кърми с тръбички, защо да не ѝ роди без матка?

# 605
Ох, това за Лора го четох преди малко и се скусах от смях! Ама аз ви казвам - тия хора гледат деуг сериал

Dee Dee  освен официалната страница има две фен групи. - Открсднат живот - обсъждането и Оркраднат живот - фен клуб

# 606
  • Бургас
Това с кърменето и аз не разбрах що беше.....по принцип съм фен на кърменето и естественото хранене, ама и на мен ми дойде в повече, смятай.....

# 607
Да му намества каквото иска гуруто, ако не подейства, Лора да му шибне два шамара  Joy
Мда, ей така...за баланс. Joy

По напред мернах предположение, че Наталия е бременна, но няма как да им се получи там, освен ако не е шавнала и тя до счупената линейка с някой 😁
Къде във фб четете тези словоизливания? В официалната страница на ОЖ има доста малко и все позитивни коментари. В някоя група ще да са се развихрили.

Това за Наталия и аз го видях, големи абсурди пишат. Joy Всичкото го чета в официалната страница, тоя път е под анонса. Аз в тия групички не влизам, там е още по-зле.

# 608
Joy Joy
~ Dee_Dee ~ , на официалната страница са, под поста с анонса за седмицата.

# 609

Е те сценаристите ни бутат масло, то е ясно, пресен пример последният епизод, ама чак толкова  Joy Joy Joy

Е то може да не се стига до аборт, той Фотев е на възраст, може да получи инфаркт при новината за бебето на жена си  Joy Joy Joy

# 610
Майчеееее, цвиля от смях!!!! Joy
Чудна идея! Много бързо ще се отървем от Фотев!

Предполагам, че ще трябва да устискаме с новата тема до утре...как ще стане....?

# 611
Макар, че ще е много жалко да се разделим с него, има много хляб във Фотев  и историите около него.

Не знам как ще издържим, моля Мириел да бъде така добре и да не ни го причинява това с въздържанието, че и ние като Марио - не ни е силна страна  Joy

# 612
Прочетох пак анонса. Заглавието му е Тони напуска болницата. После в анонса нв пише нищо за това. Или заглавието трябва да е Марио напуска болницата или вътре да пише, че е преломен момент за Тони. Няма логика иначе. А Марио не го виждам къде ще хукне, да не говорим, че ако и двамата напускаха, щеше да го пише. Тони е логично да иска да се разкара. Ще се върне със специалност вероятно. Ако все пак Марио напуска, очаквам Тони да го върне.

Вероятно Ина ще е бременната, да. На Зорница й е рано.

# 613
Ех, иде ми да хвана калашника и наред сценаристите Unamused
Разбирам Тони да е много афектиран и да изчезне за известно време, ама Марио пък къде ще иска да ходи. Силно се надявам това в анонса да е грешка на името и да са искали да напишат Тони вместо Марио. Намериха и те какво да сбъркат, ще ми докарат сърцетуп Unamused
И аз мисля, че Ина е бременната. Но да си призная няма много творческа креативност... Сега остава и аборд да направи и съвсем ще стане тип Тва проработи предния сезон, дай пак! Rolling Eyes  Ама айде измислете нещо ново!

# 614
Ами ако  скоро Боби разбере за бременността /евентуалната/ на Ина , а тя междувременно се е поразделила с него и  в следващия момент  карат прострелян Фотев , слагат го на операционната маса  , а над него се надвесва  Тасев с маската ...
Ако сценаристите  разкарат Марио в следващите епизоди , то ще е защото някой просто много му е завидял за фенската любов от Бар Наздраве . Може пък и другият мъж /в жълто/ да не иска да се върне  в сериала при наличието на този .

Общи условия

Активация на акаунт