Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ухааа хвърлиха ни бомбата и сега стой та гледай... 😀

Не го схванах и аз много този анонс. Кой накъде тръгва и защо?
Може би ако Тонката зачезне, Марио ще иска да го открие. Иначе не виждам смисъл Тони на напуска болницата, пък Марио да замине надалеч, а Зорница си остава да работи все едно нищо не е било?!

Това с новия директор ме изненада, не очаквах, че ще свалят Пешко, той така или иначе е безгласна буква и се мазни на Фотев за всяко нещо. Но явно това е жест към Стаменова от страна на Фотев.

Любопитно коя ще е бременна, но ние залагаме на Инчето още откакто получи кученцето 😀 та няма да ни изненадат ако е тя. В миналия епизод тя доста наблегна на това, че не може да живее в лъжа, а както знаем от Фотев трудно ще си тръгне, да не говорим какви ще са последствията за Борис. За това ще предпочете да забрави всичко с него и да се върне към стария си живот. И точно тогава ще види двете чертички и всичко ще се преобърне.

Мен не ме очудва това, че тя не е на срещата със Стаменова, както знаем нейната роля е да изпълнява заръките на мъжа си и да бъде красива, това, че иска да работи и върши нещо смислено за Фотев са капризи.

# 586
  • София
Разочарована съм от това напускане. Зорница напуска, Марио напуска, Тони напуска. Сценаристите не можаха ли да се напънат и да измислят нещо по-оригинално.

Не знам, логиката ми подсказва, че бременна е Ина. В миналия анонс нали имаше нещо за стар приятел, дето щял да повлияе на решението и. И това ми е малко изтъркано. Някак рано ми я вкарват тази бременност на Ина. Това значи, че до края на сезона сагата им ще трябва да се реши, дори детето да е на Тасев, което няма как да знаем, явно Ина ще предпочете Фотев

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 15:09 от rosita_ta

# 587
За Тони е логично да поиска да се махне и когато осмисли нещата и преодолее мъката и разочарованието си, да се върне. Ясно е, че ще има разрив в отношенията между двамата братя, така че няма как Mарио да го последва, Тони ще иска да избяга най-вече далеч от него. А за Mарио, освен брат си, да загуби и жената, която обича, ще е най-глупавото решение. Hо на сценаристите логическото мислене не е им силна област, така че ще видим какви каши са решили да забъркат.

# 588
Тони напуска, Марио раздиран от угризения заминава при дядо му в Кайнарджа например, за да намери себе си в корените на родителите си и да потърси съвет как да продължи напред.
Дядото му сипва една ракия и цяла нощ си говорят за смисъла на живота, накрая дядото го съветва да не се отказва от любовта на живота си и Марио с олекнало сърце кара с 200 км/ч към Зорница, за да я прегърне и да ѝ оправи кичурите коса, но се натъква на Банков, който току що е пристигнал в Свети Кирил.

# 589
Hякой cкоро беше пуснал една снимка от сторито на Верговата щерка. Hа нея май се виждаше Cтаменова седнала на директорския стол и Фотев срещу нея  Wink

# 590
Вераааааа, сакън!!!!!

Да, помня я снимката, еми чакаме Стачнова Simple Smile Матриархат Sunglasses

# 591
Вераааааа, сакън!!!!!

Забравих ли да напиша, че в този момент Зорница се засилва и се метва в обятията на Батко, а Банков гледа ей така
http://popkey.co/m/DDmG-amazed-omg-oh+my+god-unbelievable

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 16:38 от Veracruz

# 592
Вераааааа, сакън!!!!!

Забравих ли да напиша, че в този момент Зорница се засилва и се метва в обятията на Батко, а Банков гледа ей така
https://giphy.com/gifs/amazed-Fkmgse8OMKn9C

Така по-става. Hug Успокоих се Wink

Само не си написала кога се връща Тони?

# 593
И аз за тази снимка се сетих Grinning
Стаменова е добър избор за директор, определено е по-уважавана и харесвана от Нашия Петър, само женска ръка ще ги прави в болницата Joy
Aма Ина много бързо забременя, айде миналия път със Зорница, 4-ри месеца се обичаха с Банков и направиха  бебето, ама Тасев и той като Петър, много бърз, не им трябва много време Joy Затвърждават убеждението ни, че лекарите в болницата не са запознати добре с предпазните средства Grinning

# 594
Ами то тяхното със секса беше изненадващо (за тях самите), а и Ина след толкова години с Фотев, е забравила да се предпазва Joy

# 595
Е Ина може да няма, ама Тасев, млад мъж, свободен и да не е подготвен Grinning
Има нещо дето майка ми ми каза: "винаги бъди подготвена", да вземе да отиде и да им изнесе една лекция относно презервативите Joy.

# 596
Обаче сцената с във фитнеса имаше повече смисъл от това видим как Фотев смята Ина за свое притежание.
Дали Ина ще се възползва от това?
Милата, толкова много иска дете, ако трябва да го махне, това ще я съсипе Sad

# 597
Е Ина може да няма, ама Тасев, млад мъж, свободен и да не е подготвен Grinning
Има нещо дето майка ми ми каза: "винаги бъди подготвена", да вземе да отиде и да им изнесе една лекция относно презервативите Joy.

На цялата болница! Под строй!

Ама от друга страна нали имаме проблем с прираста?

Ванилия, з мен е много вероятно дс се наложи да го махне. иначе какво? Не може да го остави, не може дс напусне Иво?

Вариант е 10 епизода дилеми и накрая нещо с магическа пръчица се оправя

# 598
  • София
Само Марио и Зорница са разумни. Нали тя му каза, че няма да си говорят само за презервативи, при онзи ужасен разговор между тях.
А и добра лекция спретна на Ковачев за хламидиите.

Ми да ви кажа едно на ръка е забременяването, но напълно безумно и невъзпитателно е, как сек....ен контакт с някой, с който не са били, се прави без предпазни средства. То щото малко болести се пренасят по този начин.
Иначе ни пробиха ушите, как нераждала жена трябва да завира  тръбички в устата на бебето, зорлем, че ако не кърми няма да е истинска майка.

Ина няма да махне детето. Гуруто ще и намести чакрите,  Кръстева ще и даде съвет как да убеди Фотев, че има как да се случи забременяване дори и с вазектомия.

# 599
Ей сега очаквам във фейсбук пак да разпънат на кръст Зорница и да кажат как заради нея братята си тръгват и как тя е виновна, само болка и нещастие им е донесла и тя трябва да се махне, а не те. Joy
Иначе като хвърлих  един поглед там вече бяха наредили Банков за директор и даже някой беше казал, че Лора е бременната (?!?). Алооо хора, вие сериала гледате ли го? Grinning

Гуруто да вземе да намести малко чакрите и на Марио и да се стегне малко той. Какво е това заминаване надалеч ааа? Joy

Общи условия

Активация на акаунт