Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 316
  • 707
  •   1
Отговори
# 540
За едно нормално тегло, от вида 165/60 кг например, не е нужно да се следят калории, ако човек се храни с нормална, естествена и пълноценна храна.
цък, Краси, не е вярно това, аз съм 160 и ми е трудно 60 да стана
храня се с естествена храна, много често купена или произведена на село
ми не става

# 541
Да, гледа се процентното съотношение. Ето го любимия ми обяд - 2 яйца, 100 гр. свински гърди и 10 гр. масло

Реално това са 450 ккал. Повече от два пъти на ден това няма как да го ям... Просто е много засищащо. Затова и не разбирам хората, които прекаляват с количествата, като са ВМ Confused

# 542
Момичета, направо се чудя да се смея ли да плача ли, не искам да се заяждам, ама като Ви гледам менютата като Ви чета теориите, качвам 2 кг. С ядене не се отслабва, доказано е хиляди пъти, четете си диетките, статийките и т.н. Воля и лишения, много лишения, а за това, че с малко калории се стигало до заболявания, също не съм съгласна, много малко калории приемам на ден, в последните 4 месеца, здравословното ми състояние никога не е било по-добро, кръвни показатели и още какви ли не показатели също. Успех. Simple Smile

# 543
Ето и моят обяд, който считам за ВМ-НВХ
 - 2 свински вратни пържоли - 200 гр ги написах във FitnessPal /никаква мазнина не съм добавяла при печенето/
- 1 бр краставица голяма - написах я 200 гр във FitnessPal
- 10 мл зехтин
- люта чушка сурова - 1 бр.
Това всичко като го въведох във FitnessPal ми дава 642 ккал, въглехидрати - 10 гр /6 %/, мазнини 42 гр /60 %/, протеини 53 гр /34 %/. Отчита ми само лошите въглехидрати, без фибрите.
Хич не ми е писнало и довечера ще ям същото. Най-вероятно утре ще сменя месото с пилешки бутчета. Храня се два пъти на ден.

# 544
Блеки салатка не ядеш ли? 

Алис, никой не те задължава да ни спазваш диетките.  Бъди здрава и не ни мисли.

# 545
Момичета, направо се чудя да се смея ли да плача ли, не искам да се заяждам, ама като Ви гледам менютата като Ви чета теориите, качвам 2 кг. С ядене не се отслабва, доказано е хиляди пъти, четете си диетките, статийките и т.н. Воля и лишения, много лишения, а за това, че с малко калории се стигало до заболявания, също не съм съгласна, много малко калории приемам на ден, в последните 4 месеца, здравословното ми състояние никога не е било по-добро, кръвни показатели и още какви ли не показатели също. Успех. Simple Smile
Ее, 4 месеца.....   Smiley  нищо не са.Яж така поне година-две, или повече (ако издържиш, разбира се), пък ела тогава да си говорим.Е, и ако успееш да запазиш свалените кг, естествено.
Защото, от всичко прочетено досега, тия дето са на "много малко калории на ден", обикновено са и тези, дето цял живот прехвърчат от диета на диета, чудейки се коя да е следващата, как да задържат ("мамка му") сваленото и защо "по дяволите" все не им се получава.....
Та, всеки е свободен да вярва в каквото му е удобно.

# 546
Ее, 4 месеца.....   Smiley  нищо не са.Яж така поне година-две, или повече (ако издържиш, разбира се), пък ела тогава да си говорим.Е, и ако успееш да запазиш свалените кг, естествено.
Защото, от всичко прочетено досега, тия дето са на "много малко калории на ден", обикновено са и тези, дето цял живот прехвърчат от диета на диета, чудейки се коя да е следващата, как да задържат ("мамка му") сваленото и защо "по дяволите" все не им се получава.....

Точно обратното, никога не съм била на такъв режим. А до запазването на кг. пак е вола, не съм с илюзията, че след като стигна желаното тегло, ще ям чипс и мазни пържоли.... Целта е да се промени хранителния режим до живот, не за 5 месеца. Ама лакомията не се лекува в някои случаи. Simple Smile

# 547
Е, ти пък Амур, какви ги говориш. Друго си е да хрупаш цял ден половин краставица или пакетче солети. Воля трябва тука, воля. Иначе не става. Не знам ти с тия мазни пържоли, а аз с моята боб чорба на обяд, до къде ще стигнем? Тц тц тц Frowning1

# 548
Е, ти пък Амур, какви ги говориш. Друго си е да хрупаш цял ден половин краставица или пакетче солети. Воля трябва тука, воля. Иначе не става. Не знам ти с тия мазни пържоли, а аз с моята боб чорба на обяд, до къде ще стигнем? Тц тц тц Frowning1

Сарказма е в повече, пробвала ли сте такъв вид режим, или говорите теоретично? За 700 - 800 калории мога да се наям повече със салата, от колкото със пържола или яйца или каквото беше изброено няколко коментара по-нагоре, за над 1000 калории на ден. Simple Smile

# 549
Момичета, направо се чудя да се смея ли да плача ли.

Избери си едно от двете, остави ни да си тънем в неведение и бъди здрава Simple Smile

Блеки салатка не ядеш ли?

Ям, естествено. Но те са пренебрежими откъм макрос. Утре ще си спретна едно ВМ меню с всички екстри и ще дам скрийншот от фитнеспала Simple Smile

# 550
До "под крушата", то е ясно.   Smiley    Two Hearts

Скрит текст:

Точно обратното, никога не съм била на такъв режим. А до запазването на кг. пак е вола, не съм с илюзията, че след като стигна желаното тегло, ще ям чипс и мазни пържоли.... Целта е да се промени хранителния режим до живот, не за 5 месеца. Ама лакомията не се лекува в някои случаи. Simple Smile
Е, как не си била...сама пишеш, че си на "много малко калории на ден".
А лакомията не е въпрос на воля, а на обикновен химичен баланс на тялото.

Сарказма е в повече, пробвала ли сте такъв вид режим, или говорите теоретично? За 700 - 800 калории мога да се наям повече със салата, от колкото със пържола или яйца или каквото беше изброено няколко коментара по-нагоре, за над 1000 калории на ден. Simple Smile
Е, защо да се тъпча със салата и да се подувам като балон, като спокойно мога да ям вкусни пържолки, риба за над 1500-1600 калории на ден, че и повече, и пак да си слабея?
Аз лично, никакъв смисъл не виждам да рупам само марули....най-малкото, щото никак не си представям да съм на марули в следващите 10-20-30 или повече години.

# 551

aaliceeee от колко време го караш на глад? Колко килограма си? Била ли си някога с наднормено тегло или със затлъстяване? Какви диети си спазвала до сега и какъв е бил резултата? В зависимост от отговорите ти ше можем да проведем нормален диалог основан на аргументи и факти. Това в момента, което правиш е все едно да хвърлиш запалена клечка в буре с барут и да се надяваш да не избухне.

# 552
Що се връзвате на провокации не мога да разбера Simple Smile

2 свински пържоли - 200гр. Трябва да са бая малки пържоли Simple Smile

700 калории в снимка. Всъщност никак не е малко храна Simple Smile по принцип ако се напъна ще ми стигне за цял ден. Но нямам намерение да се напъвам Simple Smile сори от телефона не мога да я скрия.

# 553
Нормален диалог?! Тук възможен ли е... бях с наднормено преди 4 месеца, направо си беше затлъстяване, въпреки резултата от BMI калк. 89 кг. на 163 см. Здравословни проблеми, които няма да споделям. Да уточня не гладувам, освен първите 10 дни в които спазвах режима на Краси Радков. Сега съм 69. По 4 кг. на месец горе долу, само първия 8. В рамките на здравословното. Това, да приемам малко калории стана спонтанно, просто започнах да ям предимно салати, доста богати, но овкусени съвсем малко. Без олио, без бяла сол и бяла захар. Без млечни продукти и т. н. дълго е. Мисълта ми беше, че не гладувам, просто смених режима и минах на веганство. Simple Smile

# 554
Скрит текст:
Нормален диалог?! Тук възможен ли е... бях с наднормено преди 4 месеца, направо си беше затлъстяване, въпреки резултата от BMI калк. 89 кг. на 163 см. Здравословни проблеми, които няма да споделям. Да уточня не гладувам, освен първите 10 дни в които спазвах режима на Краси Радков. Сега съм 69. По 4 кг. на месец горе долу, само първия 8. В рамките на здравословното. Това, да приемам малко калории стана спонтанно, просто започнах да ям предимно салати, доста богати, но овкусени съвсем малко. Без олио, без бяла сол и бяла захар. Без млечни продукти и т. н. дълго е. Мисълта ми беше, че не гладувам,
просто смених режима и минах на веганство. Simple Smile
Е, те така кажи....ти накъдето си тръгнала, аз от там се "връщам".
Успех ти желая!    Smiley

Общи условия

Активация на акаунт