Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 300
  • 707
  •   1
Отговори
# 615
хахахахаха това ми хареса YumYumYumYum

Не си е работа да гладуваш.

# 616
Майко мила, какво готвят в черешката - патладжанче, сиренце, доматче - на пирамидка - и го сложиха да се пече
ах, рабрахте ли сега колко ми омръзна пилето Laughing

МалкоТрънче, това го знам като: По-добре 10 дена срам на плажа, отколкото 1 година пот във фитнеса! Laughing

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 22:15 от Herzen

# 617
Аз тази година може и да изглеждам по-скоро прилично на плажа. Снимах се за приятелка, че си го взех днес от Лидъл, ама ей ме и вие да ме видите. Абстрахирайте се от факта, че съм с клин и бельо отдолу, и че частта на гърдите не е добре нагласена, моля Flushed

Както се вижда, все още има работа по ръце и около мишниците, малко съм и подута, снимката е от преди малко. Краката...добре, че не се виждат Grinning Ама и там има прогрес.

Сега съм решила да не ям млечни известно време. Е, днес ми е едва втори ден без млечни, но всичко си има начало Simple Smile

# 618
Юбрееее!  Много готино. Аз го бях харесала, обаче тия хоризонтални линии съвсем ще ме направят хоризонтална. Черен цял имам от миналата година, както и някакъв на цветя. С половинки не мога да се пресрамя,  не се чувствам комфортно, не е толкова срам, просто не ми е комфортно.

# 619
Майко мила, какво готвят в чершката - патладжандче, сиренце, доматче на порамидка - и го сложиха да се пече
ах, рабрахте ли сега колко ми омръзна пилето

Хахаха, разбирам те, сестро! Joy осъзнаваш ли мъката, която ми причиняваш с тия ягоди, а?
Ако утре кантарът не мръдне волята ми да кудкудякам, ще изкукукорига Joy

# 620
Ден 002 по Румянка успешен.За сега съм с много добри впечатления от режима.Вкусно ми е и съм сита Simple Smile
За айсберга го прочетох в книгата "Микробиома", но не съм се задълбочавала, защото не я обичам.
Духче, дано кантарев да те зарадва утре и да си продължиш по "кокошия път" Wink
blackisback, каква страхотна снимка  Open Mouth
Герганче, давай за другото лято да си поставим цел половинките бански.

# 621
Ох, това патладжани, тиквичка, доматче, сиренце....  Утре ще си го направя. Много ме изкефи.

Samuela, другото лято ще си купим с тебе най яките половинки.

# 622
Блеки, ама как с плосък корем ще ходиш с цял бански, цък- цък, супер си така да ти стои бяло на хоризонтални чертички
Гери, пясъка ексфолира шкембенцето и почерняло изглежда по- прибрано... така залъгвам себе си Laughing

# 623
ей, голяма мъка с редакцията, дописвам, че млечни и аз не искам да ям, засега се справям, само изварата в палчинката днес са ми млечните за 5 дни
Дух, за събота съм се нагласила за спаначена супа, хаха колко съм бъркала, че Дюки е почти като ВМ и НВД
килограми ще меря във вторник

# 624
  • Козлодуй
Дай рецепта за спаначена супа Simple Smile
Ами така де лято е трябва по-лекичко да караме с мазнините - те са за зимата Simple Smile

# 625
Дай рецепта за спаначена супа Simple Smile
Ами така де лято е трябва по-лекичко да караме с мазнините - те са за зимата Simple Smile
И това ли ще ми отнемеш? Ми то какво ми остана? Пиле - кукуригуууууууу.

# 626
А ако се спазва принципа на Дюкан за редуване на П и ПЗ дни, но не се спазва правилото за консумация на обезмаслени продукти и с добавка на зехтин към салатите не се ли получава точно ВМ НВХ. Дали би имало смисъл да се спазва диетата по този начин и да има ефект? Някоя от вас да има наблюдения?

# 627
  • Бургас
Това в Черешката снощи и мен ме впечатли. Ама да му бяха чукнали и едно яйце отгоре …
Блеки, банския ти седи страхотно! Аз цял не мога да нося. Искам да почернея. Мож да съм дебела, ама с тен Simple Smile
Като гледам ще откриваме плажния сезон рано тази година. До сега по-рано от 20 юни не съм ходила на плаж, но това лято доста подрани.
Ей, започна моят месец! Много си го обичам и ми носи много настроение.

Честит празник на всички, които носят детското в себе си! Не забравяйте, че понякога е по-лесно да погледнеш на света през детските очи. Усмихнат ден!

# 628
А ако се спазва принципа на Дюкан за редуване на П и ПЗ дни, но не се спазва правилото за консумация на обезмаслени продукти и с добавка на зехтин към салатите не се ли получава точно ВМ НВХ. Дали би имало смисъл да се спазва диетата по този начин и да има ефект? Някоя от вас да има наблюдения?

Да, ако разкара триците и степчетата, и наблегне на различни видове мазно месо, а не само на постно пилешко филе.

# 629
Амур, кой от темата яде/пие степчета, че да ги спира  Crossing Arms
а в 20 грама трици има 13 грама въглехидрати

Вачева, супата е със спанак, лук, чушка, домат и яйце, може и с мляко за застройка и сиренеце за плътност Simple Smile

Честит празник на децата!  baloni baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт