Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 251
  • 707
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А ако се спазва принципа на Дюкан за редуване на П и ПЗ дни, но не се спазва правилото за консумация на обезмаслени продукти и с добавка на зехтин към салатите не се ли получава точно ВМ НВХ. Дали би имало смисъл да се спазва диетата по този начин и да има ефект? Някоя от вас да има наблюдения?

Разбира се, че има смисъл! Да не говорим, че обезмаслените продукти имат повече въглехидрати.
Сравни В на един камембер (примерно) с тези в обезмаслените.
Аз без да го мисля изобщо, се оказва, че имам по-протеинови дни (понякога изцяло) и такива с повече млечни, по-големи порции зеленчуци и дори някой и друг тоник за питието вечер и пак си отслабвам.
Преди  години си направих собствен тест за поностимостта ми към млечни, защото ужасно ги обичам, но исках да проверя дали не са причина за бавното ми отслабване (тогава още нямах идея, че съм с ИР).
40 дни не помирисах нищо такова и основно ядях месо, риба и малки порции зеленчуци.
Нищо не се промени. Продължих да съм в застой или с минимално сваляне и лесно качване от няма нищо.
Сега си ги консумирам със страшен кеф и знам, че не ми пречат Simple Smile Само прясно мляко не пия изобщо.

# 631
  • Козлодуй
Мерси за супата ще си направя Simple Smile Ама що карате на пиле аз много обичам телешко варено ужасно ми е вкусно продават телешко за готвене в Лидл варя го за да обезпеня и да направя колагеновия бульон после прецеждам бульона през цедка и го прибирам в хладилника да желира после на месото съм оставила малко бульон и там добавям хималайска сол, чубрица, мащерка и всички други зелени подправки които имам завивам касеролата с фолио и задушавам във фурната около час после отварям фолиото да се запече леко Simple Smile Ям го със желирания сос около него - и пия айрян - вчера бях на такава вечеря и днес съм -500 гр Simple Smile
Гледам че  говорите за млечните - не мога да ги изключа съвсем, правила съм опити, но не става Sad
На телешкото които е на ВМ режим може спокоино да му добави мас, масло, зехтин каквото му душа иска и пак ще е безумно вкусно Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 10:47 от pvacheva

# 632
от телешко не свалям по никое хранене, ям го само на кюфтета
храната от вчера
Скрит текст:

# 633
Ох, не можах да се стърпя Smiley като видях тия 100 гр риба за обяд.  Как издържате до вечеря с такова количество храна. Аз ли съм толкова лакома. Като ям риба задължително трябва да е поне 300-400 гр (една цяла риба), а и с гарнитура покрай нея. Че иначе след час съм отново гладна.

# 634
хаха, не беше за обяд, нямаше как да ям на обяд, беше с вечерята
и е без гарнитура тази седмица по Дюки Simple Smile

# 635
Амур, кой от темата яде/пие степчета, че да ги спира  Crossing Arms
а в 20 грама трици има 13 грама въглехидрати

Скрит текст:
Вачева, супата е със спанак, лук, чушка, домат и яйце, може и с мляко за застройка и сиренеце за плътност Simple Smile

Честит празник на децата!  baloni baloni baloni
Не в тази тема...тя пита за Дюкан.

А ако се спазва принципа на Дюкан за редуване на П и ПЗ дни, но не се спазва правилото за консумация на обезмаслени продукти и с добавка на зехтин към салатите не се ли получава точно ВМ НВХ. Дали би имало смисъл да се спазва диетата по този начин и да има ефект? Някоя от вас да има наблюдения?

Да, ако разкара триците и степчетата, и наблегне на различни видове мазно месо, а не само на постно пилешко филе.
А при Дюкан триците и десертите от степчета са задължителни направо....поне това съм чела в темата им.

# 636
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Херцен, това щеше да е вярно, ако си яла пилешките крилца и рибата сурови и неовкусени...трябва да добавяш и мазнината, ако я има и оцета и олиото от салатите...магданозът и копърът също носят калории

# 637
Херцен, това щеше да е вярно, ако си яла пилешките крилца и рибата сурови и неовкусени...трябва да добавяш и мазнината, ако я има и оцета и олиото от салатите...магданозът и копърът също носят калории

Роузи,  ти сериозно ли на щипка магданоз ще мериш калории?!?! Wink

# 638
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ми аз слагам по връзка на салата

# 639
Роузи, няма мазнина, сол, оцет и магданоз - Дююююююююююкан е т'ва, протеинови дни  Laughing
а и фитнес пал не вярвам да мисли, че ядем сурово месото
Амур, точно десертчета и маисената и според мен скапаха преди години тяхната тема  Peace

# 640
Ми аз слагам по връзка на салата

Прекрасно!!!
Ако бях аз, щях да се кефя на витамините и желязото, които " се вливат " в организма ми и ме правят по-здрава. Simple Smile
Жалко е, че не обичам суров магданоз.

# 641
  • Козлодуй
Herzen, според диаграмата си докарала много мазнини от къде толкоз мазнини в това ядене да се чуди човек Simple Smile
Обядвах днес малко кренвирш домат със спанак и щипка магданоз сирене, едно яйце и хлебче от овесени трици вдъхновено от дюканската палачинка кафе и чай без захар Simple Smile Сега ще кача и снимка на обеда си Simple Smile И много добре ме засити Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/?topic=1032862.60

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:56 от pvacheva

# 642
от хайвера  Peace

# 643
И колко точно калории има връзка магданоз? Много искам да видя някой, който е надебелял от преяждане с магданоз.

# 644
И колко точно калории има връзка магданоз? Много искам да видя някой, който е надебелял от преяждане с магданоз.
Недей сега така, дай позитивното - аз искам да видя отслабнал от това, че не яде магданоз Simple Smile Защото аз, такова, никак не обичам магданоз.

Общи условия

Активация на акаунт