Кралски работи и клюки - 11

• 67 323
  • 950
  •   1
Отговори
# 120
  • Sydney
Чарлз ще я води, официално потвърдено...

Има публикувана снимка на Кейт след раждането на Луи, първата...

Kate Middleton pictured for first time since the birth of Prince Louis - 9Honey

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 13:54 от benitabeni

# 121

Знаете ли ,че ми хрумна ,че Чарлс може да я заведе до олтара .В амер.филми съм гледала това да го прави бъдещият свекър , майката или майката и бащата заедно , но тук става дума за добрата стара Англия и то кралска сватба.
Така ,че това е естествено да е вярно .Пишат ,че принц Филип ще присъства , възстановил се е . Радвам се , Хари толкова прилича на него когато е бил млад. Противно на глупосите ,че е дете на рижавия Хюит .Забравят ,че Спенсър са рижави почти всички.
В тази статия подчертано има къде може да се гледа събитието също .

# 122
# 123

Благодаря, помислих за момент, че има още по-нова.

Много се радвам, че е взето решение Чарлс да води Мегън. Все пак той е единствената фигура сред бъдещите й роднини, който е аналог на баща й. Много мило и подкрепящо е това. Изобщо смятам, че кралското семейство доста израстна с годините. Освен, че се разчупиха и станаха толерантни към разводи, раздели, минало, произход, те проявиха пълна подкрепа за Меган, въпреки многобройните изцепки на роднините й. Тук играе роля и фактът, че Хари е много влюбен, даже брачен договор не подписа.

# 124
Според мен с решението Чарлз да води Меган, от Двореца ясно искат да покажат, че им е писнало от бъдещите сватове и рода. А от друга страна, майката на Меган, като съвсем обикновена жена, сигурно щеше да е прекалено притеснена, ако тя беше натоварена с тази роля.

# 125
Не знам дали им е писнало, но определено показват, че ще подкрепят Меган. А и решението не знам дали е тяхно, но явно инициативата е била нейна, поне според съобщението на Кенсингтън.

Ще бъде изящна, прекрасна булка, в това поне няма съмнение.

# 126
  • Sydney
Според мен Чарлз е бил такъв пън преди заради майка си, баща си и тежеста, че ще трябва да носи короната. От това, което съм виждала, чела бил е доста подтиснат от баща си, не му е оправдавал очакванията, а майка му е била твърде заета и общо взето само го е родила и след това по протокол “направи това и онова заради Короната”. От как се взе с Камила сякаш изживя втора младост, мн по-разчупен и освободен, по несухарест е...

Имам усещането, че е мн забавен и баща тип забвленията с децата на първо място. Не го виждам като крал. Не одобрявам отношението му Даяна - това, че мама не му е дала да се ожени за Камила си е между него и майка му, няма право да се държи зле с жената, за която е женен и му е родила две деца.

# 127
Според мен с решението Чарлз да води Меган, от Двореца ясно искат да покажат, че им е писнало от бъдещите сватове и рода. А от друга страна, майката на Меган, като съвсем обикновена жена, сигурно щеше да е прекалено притеснена, ако тя беше натоварена с тази роля.

Не съм се интересувала от "западните" сватби, но от това, което съм виждала по филмите, все мъже(баща, брат, чичо) водят булките към олтара. Прието ли е жена да заведе булката?

Иначе и аз виждам точно подкрепа в това, Чарлз да я заведе. Все можеше да се намери някой роднина от страна на Мегън - братовчед, чичо, вуйчо и т.н. Но съвсем отговорно ще го направи свекъра, точно за да покаже, че ги подкрепя, така както него никой не го е подкрепил на младини.

# 128
.....Хари е много влюбен, даже брачен договор не подписа.

Това сигурно ли е? Питам от любопитство.  Ако подпишат предбрачен дали ще съобщят? Все ми се струва, че е доста личен момент, но знам ли. Ушлям и Кейт имат ли Thinking

# 129
Няма как да знам 100 %, не си пия кафето с тях.

Това писа пресата през март:
http://uk.businessinsider.com/prince-harry-prenup-meghan-markle-2018-3
Чета сега, че Уил и Кейт също нямали, но определено не го вярвам. Все пак става дума за престолонаследника. Иначе на Хари може и да му разрешат тази волност.

# 130
  • София
Да се подсладим https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/997372838960132097
Честно да си кажа бих искала да опитам торта с лимон и бъз, тъй като харесва и двете, а и комбинацията им...но уви, поканата ми се е изгубила Joy

# 131
  • София
А знае ли се от колко часа започва церемонията? И изобщо някакъв график кое кога предстои?

# 132
  • София
Мисля че в 12 Лондонско време, тоест 14 при нас. Като гледам повечето ще почнат да излъчват още от 11 наше време.
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/5554900/royal-wedding-cove … nel-bbc-itv-time/

# 133
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ето финални щрихи за сватбата Simple Smile http://www.bbc.co.uk/news/live/uk-44167290

За часът - ч 12.00 тукашно време ще е, значи в БГ в 14.00.

# 134
  • София
Много правилно решение са взели, че Чарлз ще съпроводи булката до олтара. Пресякоха щенията на бащата, брата, сестрата и компания за сензация.

Дано Хари да е взел правилно решение и това да е жената на живота му. Симпатичен ми е.

Общи условия

Активация на акаунт