Кралски работи и клюки - 11

• 68 080
  • 950
  •   1
Отговори
# 165
  • NE
Определено видях Опра Уинфри.

# 166
Те само нея следяха известно време. Искаше ми да се задържат повече на Идрис Елба, ама Опра е по-интересна.

Всъщност една част от път в до олтара Меган ще върви сама. Чарлз ще я посрещне в някакъв момент в църквата.

# 167
  • София
Русата жената с тъмно зелената рокля с цветя е много красива, както и роклята.

# 168
  • Варна
Аз май съм единствената, която хареса роклята на Кейт на сватбата на Пипа.
Точно така си представям да е облечена кралска особа на височайша сватба.
Сигурна съм, че на живо, роклята е разкошна, че се движи около тялото като жива!

# 169
  • NE
Да, наистина роклята и шапката са разкошни, но оранжевият акцент ми идва не на място.
Джеймс Блънт с жена си дават.

# 170
  • ВАРНА
 И по CNN ги дават пряко.В момента пълнят църквата.

# 171
Кой ще е дизайнер на роклАта Sunglasses
със сигурност няма да е Алекзандър Макуйин

# 172
  • ВАРНА
Мегз.

# 173
  • NE
Залагам на много стилна рокля. Определено бялото е нейният цвят.

# 174
ЖДНБ Joy

ето програмата
Изпълненията ще започнат в 10.35 ч. местно време (12.35 ч. българско).  
 В 11.25 ч. ще пристигнат членовете на кралското семейство, които ще бъдат посрещнати на украсената с цветя арка пред църквата от Конър и Уелби.
   В 11.40 ч. младоженецът и кумът ще пристигнат при Западната порта на храма. Всички ще се изправят, когато те минат покрай гостите.  
В 11.42 ще пристигнат уелският принц Чарлз и херцогинята на Корнуел Камила, а всички трябва да стоят прави докато те заемат местата си.
   В 11.45 пред сватбената арка ще пристигне майката на булката – Дориа Рагланд.  
 В 11.52 ще пристигне кралица Елизабет Втора, отново пред арката, която ще бъде посрещната от архиепископа и главния свещеник.
 Всички присъстващи са длъжни да се изправят докато тя заеме мястото си. Ще прозвучат фанфари.   Всички се изправят докато преминават хорът и духовните лица.   Пристига булката и в нейна чест всички се изправят и отново звучат фанфари.

# 175
  • ВАРНА
Интересно ми е,какви са подаръците за младите по протокол?Изключвам миксери и шейкъри,но чушкопек би било доста находчиво.

# 176
  • София
Много красиво изглежда всичко. Желая на Хари щастие! Дано днес наистина да е един от най-хубавите им дни с Мегън. Не знам, защо не мога да я харесам на 100%, но това не е важно.

# 177
  • София
Интересно ми е,какви са подаръците за младите по протокол?Изключвам миксери и шейкъри,но чушкопек би било доста находчиво.
Още не е късно да им пратим - единичен или троен?

# 178
Хари и Меган са предпочели да не получат подаръци, а гостите да направят дарения към определени благотворителни организации.

# 179
  • Sydney
Шапката с пчелите изкърти...

Общи условия

Активация на акаунт