Кралски работи и клюки - 11

• 68 044
  • 950
  •   1
Отговори
# 405
Бабет може да каже, че вече всичко е вдяла. От ВСВ до кралска сватба с афроамерикански елементи, чернокожо отче и госпел хор 😁

Няма го вече кралското очарование.

# 406
Роклята на мен не ми харесва. Изглежда дървена и скована. Материята не ми харесва. Воала на слънце е като евтин асеновградски тюл. Кейт беше къде по-стилна и красива. Афро отчето също не ми допада.
Мегън е красива и добре гримирана. Ама роклята...

# 407
  • София
Мегън дали е имала гримьори и фризьори или сама се е правила?Щото не личи ни грим , ни прическа.

# 408
Чак не вярвам, че тъщата е с обеца на носа . Или аз не виждам добре??

# 409
Идва ми да изкрещя: Алелуя!
Е, нищо, малко цирк да има. Сега тези над 60г възраст горят отвътре. Grinning

# 410
  • София
Не знам, всичко ми прилича на някакъв американски филм. Отчето се вживява. Изобщо кралицата сигурно хич не е очарована, ама ....

# 411
  • Телиш/Плевен
Прекрасна е Меган, страшно много я харесвам и много се радвам за нея, дано са много щастливи с Хари! Heart Eyes

Скрит текст:

# 412
  • София
На мен роклята и воала на Меган ми харесват повече, но излъчването на Кейт на тяхната сватба въздействаше много повече, защото изглеждаше, като истинска аристократка

# 413
Леле, този ще дойде малко в повече на англичаните .А Елизабет е слушала и виждала всичко , ще изтърпи .

# 414
На Хари май нещо не му допада речта на отчето
Да, отчето определено внесе комедиен елемент в сватбата, гледат го с ужас. JoyJoyJoy

# 415
Роклята на мен не ми харесва. Изглежда дървена и скована. Материята не ми харесва. Воала на слънце е като евтин асеновградски тюл. Кейт беше къде по-стилна и красива. Афро отчето също не ми допада.
Мегън е красива и добре гримирана. Ама роклята...

Ама те Живанши откъде мислиш, че са взели тюла, много ясно че от Асеновград.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 416
Хайде госпъл.
Бети, Бети как им позволи?! Ма коя си ти, че да пречиш на любовта? Пък и писва винаги да казваш точно ти.

# 417
Отчето доста отпусна обстановката, много ми хареса.
А младоженците са прекрасни 😍

# 418
Toва е най-яката и странна кралска сватба! Joy

# 419
Че какво като е Живанши. Изглежда евтино. Роклята е дървена и грозна. Само деколтето ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт