Кралски работи и клюки - 11

• 68 104
  • 950
  •   1
Отговори
# 510
Въобще баба Бети е великолепна в резида и лилаво Peace
Епоха е тя. Невероятна! Heart Eyes

# 511
  • София
Сега и аз видях роклята в движение, не ми хареса - доста безформена кройка, и изглежда ѝ е голяма.
Голяма, тежка, от ляво и се надигаше и се виждаше подплата отдолу.Явно не са успели да я стеснят по нея навреме.Но поне някое кристалче да имаше по деколтето, по талията, по долния ръб.

# 512
Сега се търсих да гледам роклята на Кейт е на Мегън ми харесва мнооого повече, но аз харесвам изчистени и семпли неща. Голям късмет извадиха и с времето.
Хайде да са живи и здрави и много да се обичат!

# 513
  • София
Всичко за роклята, грима, прическата и т.н. https://www.royal.uk/wedding-dress-bridesmaids%E2%80%99-dresses- … age-boys-uniforms

# 514
Казах ви аз, че роклята е грозна и дървена. Живанши. Аматьори. Само тиарата ми харесва и Хари. Тиарата повече.

# 515
  • София
Скрит текст:
Честно да ви кажа, аз не съм голям фен на кралските традиции, но Хари и кралското сем-во не заслужаваха това. Извинявам се, но някак разведена булка от афроамерикански произход, може да се преглътне, след това обаче нейното сем-во излезе на сцената и стана вече не подготовка за кралска сватба, а махленски простотии от гетото. Крещящ отец, който ръкомаха, госпъл, тъща с обеца на носа и изобщо някакъв пълен абсурд гледам днес. Имам усещането за някакъв филм със смехотворен сценарий. Очаквам всеки момент отнякъде да изскочи един с режисьорска клапа и да извика: "Край на дубъла!".

Съгласна съм напълно с абсолютно всичко казано, мисля същото, но едва ли ще го събера в толкова кратко изложение. Simple Smile
Пиша обаче, заради обобщението, което ми остана от сватбата, а то е: Меган се афишира като чернокожа, макар че не е точно и само такава. Набляга се по една причина и тя е, че бъдещето на Англия ще е мургаво и тъмнокосо, а не рижо. Жалко за тази нация, тя ще е първата, която ще заприлича на Америка, население, което е невероятен сбиротък от кол и въже. Някой ден кралската институция ще отпадне като пълен анахронизъм, защото ще представлява само себе си, не и народът на Англия.

Да си му мислят, важното е ние да не станем като тях. Peace

ПП Ужасен беше паралелът между величието на средновековната английска катедрала и кълчещият се и жестикулиращ американски пастор, изсипващ порой от глупости.
Пресолиха супата в стремежа си да подчертаят произхода на булката. По-скоро трябваше да се акцентира в/у произхода на Хари.

МИ-6 няма да позволят да се роди някое негърче. Ако трябва чужда яйцеклетка ще й имплантират, но такъв резил няма да позволят. Много филми гледам май🙄
Да, да, едва ли. Според мен няма начин поне едно от децата да не е с чертите на сем-то на майката.

Изобщо монархията вече е отживелица според това, което виждаме. Ясно е, че трябва да се разчупва, да е отворена към модерното, но и прекаленото залитане в тази посока не е добре. Кейт беше представена като "момичето от народа", макар и да не е точно така, което беше напълно достатъчно. Хари направи американска сватба в кралския двор.

# 516
  • На топло
Всъщност заради любовта на Хари, Мегън влиза през парадния вход във висшето английско общество.
Чака я много красив живот!
Можеше да бъде малко по-обрана на сватбата от уважение към баба му ( тя вече е толкова възрастна и можеше да и спести някои неща)
Сигурна съм, че госпела и пастора са нейна идея и честно казано бяха в повече.
Хареса ми музиканта, талант и красива класическа музика!
Самата Мегън е със семпла рокля, но много красива ❤

# 517
  • София
Въобще баба Бети е великолепна в резида и лилаво Peace
Епоха е тя. Невероятна! Heart Eyes
Абсолютно невероятна! И изглеждаща чудесно! Детайлът на палтото многоми хареса...абе Бети си е Бети!

# 518
  • Някъде там
Роклята не ми харесва.Булката като цяло да,но определено роклята и е голяма.Можеше да се постарае повече.
Влюбени са,това е най-важното.

# 519
  • NE
За тиарата
http://www.tiara-mania.com/2017/09/queen-mary-filigree-tiara.html

Целувката беше прекрасна и много нежна.

# 520
Елизабет Втора разрешава всичко и никакви идеи на булка Мегън не се осъществяват без махване с ръка от Баба и. Wink

# 521
  • София
Всъщност заради любовта на Хари, Мегън влиза през парадния вход във висшето английско общество.
....
Изглеждаше така, че все едно Хари влиза през парадния вход на американското гето (не намерих по подходяща дума, че не мога да се сетя къде точно е родена Мегън).

Дано Хари е щастлив!

# 522
# 523
А аз сега се замислих колко по би му подхождала Челси Девли? Или Кресида(чиято рокля днес е потресаваща)🤔 нещо хич не ми харесва тази Меган. Но да са щастливи в крайна сметка. Хари е много готин.

# 524
  • Rock & Roll feeling ...
Съгласна съм,че отчето трябваше да бъде 2 идеи по-обран, но госпела и музикантът не ми идваха в повече.
Много смешни бяха англичаните сдържайки възмущението си, а какви карикатури са те самите ...
Кейт в лице беше по-свежа от нейната си сватба,където беше гримирана ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт