Кралски работи и клюки - 11

• 67 927
  • 950
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Всеизвестен е факта, че масово булките отслабват рязко последните 2 - 3 дни преди сватбата, заради огромния стрес. А при нея стреса е доста по-голям, отколкото на останалите булки. Та дизайнерите на роклята, които очевидно са професионалисти с дългогодишен опит, би трябвало предишния ден на коригират роклята за последно, за да бъде излята по нея, а не да стои, като чувал. Все едно й е с 2 номера по-голяма

Още снимки

Скрит текст:

# 691
Защото плата беше такъв,че извайваше фигурата и падаше тежко надолу...
За роклята на Пипа става въпрос.,а тук това го нямаше.
Писали сте вече преди мен за това.

# 692
  • София
Така е...и на мен роклята ми се беше поразширила, и в последния момента я закрепях с подръчни средства, но пак не ми беше съвсем както трябва.

# 693
  • Bristol
Платът бил изцяло коприна.

На Пипа, на сватбата на сестра си и на мен много ми хареса!

# 694
  • София
....До колкото разбрах дори има условие воалът да не бъде по-дълъг от този на Кейт, за да не я засенчи.

Погледнах сега за воалите - на Кейт е къс, но шлейфът на роклята е доста дълъг, на Мегън беше обратното.

# 695
Само на мен ли Мегън ми бие на твърде амбициозна като се има предвид, че първия й брак е бил за продуцента й а сега за принц.Все мъже които ще я избутват все по -нагоре и нагоре.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 19:15 от barbarona

# 696
Не знам. Честно казано аз не я харесвам за Хари.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 18:58 от Мис Каролин Бингли

# 697
Само на мен ли Мегън ми бие на твърде амбициозна и пресметлива като се има предвид, че първия й брак е бил за продуцента й а сега за принц.Все мъже които ще я избутват все по -нагоре и нагоре.
Пфу, един зидари мазач да беше взела за да не я обвинят в пресметливост!

# 698
  • София
Само на мен ли Мегън ми бие на твърде амбициозна и пресметлива като се има предвид, че първия й брак е бил за продуцента й а сега за принц.Все мъже които ще я избутват все по -нагоре и нагоре.
След днес и аз много не я харесвам до Хари, но не виждам той как ще я избута нагоре. Тя повече няма да е актриса, няма да има никакви изяви, освен задължителните за кралския двор. Не, че това не е постижение, но няма накъде да я бута. Сега ѝ предстоят бременности и раждания. После ще се появява с него на събития и толкова.

# 699
  • София
Кейт и Уилям със сладките шаферчета

Скрит текст:

# 700
Уважавам такива амбициозни хора, не всеки може да се възползва от шанса който му се предлага.

# 701
  • Bristol
По-нагоре от това май няма накъде, което е добра новина за не харесващите Меган и съжаляващи Хари 😂
Да, тя е амбициозна, независима съвременна жена. Кейт примерно цял живот е живяла под някое крило, никога не е градила сама кариера. От семейното гнездо директно в кралското семейство. Двете са много различни.

# 702
Каква точно актриса е не знам. Досега не я бях ни чула ни видяла. Ако не беше Хари кой ли щеше да я забележи?🤔
Иначе на външен вид ми е симпатична. И изглежда доста младолика.Не можем да знаем каква е истината. Не мога да я обвиня в пресметливост. Но всеки би се замислил и за това. Няма какво да се лъжем.

# 703
  • София
Обявиха, че роклята на Меган е 100 000 лири, а на Кейт 322 000 лири. Но сватбата на Хари и Меган е струвала 32 000 000 лири, а на Кейт и Уилям 22 000 000 лири

# 704
Оф като се започне така, каква била пресметлива, как щяла да се уреди с не знам си какво.
Абе хора, вие това момче за идиот ли го мислите, не знам.
Удивена съм как само от няколко снимки направихте профли на Мегън като използвачка и не знам си още какво.

Общи условия

Активация на акаунт