Кралски работи и клюки - 11

• 68 008
  • 950
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, не издържах и пуснах СНН. Дават Джордж и Амал Клууни. Много са хубави. Амал е много хубава с тази жълта рокля и шапка

Ето ги и Дейвид, и Виктория Бекъм. Тя пак с траурно - черна рокля.

# 196
  • NE
Джордж Клуни с Амал. Бекъм и те.
Виктория с подобна рокля като на сватбата на Кейт и Уилям с уточнението, че сега не е бременна.

# 197
Бекъмова ми се струва прясно минала под ютията...

# 198
  • Sydney
Дайте снимка на Виктория, че тук с тея реклами на вс две минути не ги изтърпях...

# 199
Ох, не издържах и пуснах СНН. Дават Джордж и Амал Клууни. Много са хубави. Амал е много хубава с тази жълта рокля и шапка

Ето ги и Дейвид, и Виктория Бекъм. Тя пак с траурно - черна рокля.

Тъмно синьо, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Не ми хареса Амал, но аз не я харсвам изобщо.

# 201
  • Истински се вижда само със сърцето.
Виктория не ми хареса, като за погребение се е облякла Simple Smile

Пфуу докато се натуткам и гостите започнали да пристигат Simple Smile

# 202
  • NE
Не е лош избора на Амал. Малко не отива това жълтото на сивото на Джордж, ама нищо.

# 203
аз гледам на SKY News..разцъках и по другите ББС ... но не ми харесват камерите им къде са разположени и коментаторите
За първи път Амал да ми хареса този горчица цвят определено е нейния..кройката е много добра не прилича на "точилка" както винаги Mr. Green

# 204
Отвратителна В.Бекъм, по-надута и "аристократична" от Кралицата, намръщена и цялата в траурно черно.
 Добре че Дейвид е по-земен и готин,  прави я да изглежда и нея малко по-човешки.
 Амал е много красива с този цвят.

# 205
Нашите цар и царица поканени ли са?

# 206
  • Великобритания
Амал и на мен ми хареса , ама Виктория - бууааа

# 207
Амал и на мен не ми хареса, но май е защото всеки път като я видя ми напомня на травестит, та съм предубедена

# 208
  • София
Скрит текст:
Мисля си, какъв късмет удари Мегън с Хари. В нейното положение си е чиста находка британският принц. Не, че Кейт нямаше и по-голям късмет с Уил. Майка им щеше много да им се радва.

Кейт си имаше късмет да,
но късмета на Меган си е сериозен, предвит факта, че все пак е разведена, наполовин африканка и със сериозни драми в семейството, които излязоха на показ. Но, както вече коментирахме - добре, че ще се жени за Хари. За Уил нямаше изобщо да се даде и дума да стане за такъв брак.

Скрит текст:
Аз дебна Бтв и чакам с нетърпение включването и репортажите. Нямам търпение да видя Кейт - много я харесвам. И дано роклята й е по-хубава от тази на сватбата на Пипа, че там роклята й беше доста ретро според мен
Абсолютно.

Биктория Б. защо е заложила на такъв цвят тоалет? Изобщо не ми харесва.

# 209
тази сватба е много странна . Американската цветнокожа делегация прави нивото странно .
Хич не я харесвам Амал ...и тази Опра ..
Искам да гледам такива като Дейвид Бекъм

Общи условия

Активация на акаунт