Кралски работи и клюки - 11

• 68 018
  • 950
  •   1
Отговори
# 435
И мен някой принц ако ме вземе ще искам едно българско хоро да спретнем 😁
Бяла роза в Уиндзор! 'ми че тъй де! Grinning

# 436
  • София
Гривната е трепач и ми харесва че е с леко цветен лак Simple Smile

# 437
Уилям не носи халка , само Кейт .Хари ще носи .Въобще опърничевия вече е укротен

# 438
И мен някой принц ако ме вземе ще искам едно българско хоро да спретнем 😁
Бяла роза в Уиндзор! 'ми че тъй де! Grinning

hahaha
Даже си го представих. Дай Боже, дет се вика 😁

# 439
  • Истински се вижда само със сърцето.
Госпъл хора са супер Simple Smile

Традициите не са това което бяха Wink
Църковното традиционно пеене е по-висок музикален стил от лесния за пеене госпъл.

Нещо да съм казала за стила Simple Smile Хареса ми песента която изпяха и че не се уляха като отчето.

# 440
За миг дадоха Бабет и Филип по време на речта на отчето - Бабет беше извън кожата си, повдигаше рамене и правеше интересни физиономии...

# 441
  • София
Аз не разбрах - нашия цар Симеон поканен ли е на сватбата?

# 442
На мен пък много ми харесват Хари и Мегън като двойка и сватбата ми хареса, уважиха всяка страна.

# 443
Отблизо роклята й изглежда все едно й е голяма 🤔

# 444
  • София
Аз не разбрах - нашия цар Симеон поканен ли е на сватбата?
Не е.Кралски и царски особи се канят само на престолонаследника.

# 445
  • София
Само на мен ли ми се струва, че Меган играе? След като си сложиха халките по едно време посърна и после поглеждайки отчето веднага се нахили пак.

А косата й се разпада...

# 446
  • София
Честно да ви кажа, аз не съм голям фен на кралските традиции, но Хари и кралското сем-во не заслужаваха това. Извинявам се, но някак разведена булка от афроамерикански произход, може да се преглътне, след това обаче нейното сем-во излезе на сцената и стана вече не подготовка за кралска сватба, а махленски простотии от гетото. Крещящ отец, който ръкомаха, госпъл, тъща с обеца на носа и изобщо някакъв пълен абсурд гледам днес. Имам усещането за някакъв филм със смехотворен сценарий. Очаквам всеки момент отнякъде да изскочи един с режисьорска клапа и да извика: "Край на дубъла!".

# 447
Абе роклята и воала са си зле. Тиарата обаче, ах тиарата е разкошна!

# 448
И мен ме притеснява Мегън. Хитра лисица е, а Хари е хлътнал.....Дано не го нарани тази хиена

# 449
  • София
И аз съм леко разочарована от сватбата, като цяло. Не прилича на типичната кралска сватба.

Общи условия

Активация на акаунт