Кралски работи и клюки - 11

• 67 989
  • 950
  •   1
Отговори
# 540
Нали Меган заради Хари си смени църквата, от протестантка премина към църквата на Уиндзор - Англиканската църква. Елизабет не може да не е одобрила церемонията. И на мен Кейт ми е много по-красива, естествено красива, харизматична. Но щом Хари си я харесва Меган, нека  са щастливи! Иначе англичаните не страдат от българската снобска показност, относно букети, грим, фризьори, прически. В кръга на шегата, имам чувството, че сега ще почерпят гостите в Мак Доналдс.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 16:00 от kristinia

# 541
  • София
Изчетох описанието за роклята и воала, но нищо от описаното не личеше, за човек,който не го знае.А хората съдят само по това,което виждат.

# 542
Днес е ден, когато трябва да се пожелава щастие на тези, които започват живота си заедно, но не съм съвсем оптимистично настроена относно безоблачното бъдеще на своенравния принц и представителката на типичния американски модел семейство, където жената държи в подчинение мъжа си и го командва като истински робовладелец.
Дотук видях ,че тази Меган ще се опита да командори мъжа си тотално. Тя до такава степен си е повярвала, че го държеше за ръка в църквата. Не той нея, а тя него Shocked Ако бързо не проумее, че това не може да бъде модела на бъдещия им съвместен живот, скоро ще започнат да ни занимават с историите на Хари и Меган така, както ни занимаваха с Даяна и Чарлз. Дано усета й от киното й зададе вярната посока.

# 543
  • София
Меган и Хари ще присъстват ли на приемът или ще заминат на меден месец по американски?😊

Няма да тръгват още, след няколко дни ще имат първа съвместна проява като съпрузи и след това май ще заминават - след седмица.

# 544
Мерси за снимките , можеш ли и Кейт , и Шарлот да постнеш ?
BBC отидоха и до Л.А.
Някой видя ли Пипа .Аз -само Карол , Джеймс и Майкъл Мидълтън видях .
А Пипи на Аня ме уби преди церемонията като сравни Дория и майката на Кейт .Какво значение има ,че Карол е бивша стюардеса.Мидълтън са милионери , изучили са децата си в скъпи училища. Иначе Кейт да е видяла Уилям през крив макарон .Ето за това не чета бг глупости. Като играта на счупен телефон

# 545
  • Bristol
Всичко е одобрено и аранжирано! Невероятна и уникална сватба. Роклята на Мегън ме впечатли, единствено бих променила дължината на ръкавите, малко по къси.
Евала на кралското семейство, поддържат традициите, но се променят с времето.
Двамата в бъдеще ще са отговорни за Commonwealth, по-добро решение и избор не може да се направи. Ей, затова, колкото и да обвиняват кралското семейство, че са паразити, те ще се задържат още дълго време и не само британците, но и други нации ще ги тачат.

# 546
  • На топло
Браво на Чарлз.
За първи път го виждам в много положителна роля, подкрепи много трогателно сина си !
Покрай Даяна, хората никога не са го харесвали.

# 547
  • Майничка
Свежари!

# 548
  • NE

Целувката

# 549
# 550
  • Bristol
Докато гледах си мислех, майката на Мегън е много силна жена. Сама пристигна, сама седя на церемонията, излезе редом до Чарлс и Камила, но сама се качи в колата. Беше страшно развълнувана и със сълзи с очите. Аз лично бих искала е такъв момент да имам някой близък да ми държи поне ръката. И тоалетът й ми хареса. Определено беше на ниво. Замазаха положението с бащата, здравословни проблеми 😂 Перфектно изпълнение! Личи си, че професионалисти движат всичко.

# 551
  • София
На Мегън само и пожелавам един ден да не и изстине мястото 😂
.....
Сакън. Само това остава. Не искам Хари да повтори съдбата на родителите си. Достатъчно скандали имаше в кралското сем-во, още един развод или любовен триъгълник ще е вече върхът на сладоледа.

# 552
Харесах роклята на Мегън, но липсваше аристократизъм и елегантност, някак простовато изглеждаше!
И този лукав поглед, с тези миглички как примигва, не може да ме убеди колко е влюбена, интересно че тя се усмихваше, а Хари беше много сериозен, някак не изглеждаше щастлив! Букетите много ми харесаха!
Желая им щастие!
Няма да коментирам отчето и хора, вие сте казали всичко, НО
Баба Бети беше великолепна, Кейт невероятно елегантна и стилна, много ми хареса и Камила, особено шапката, очарована съм от поведението на Чарлз, кавалер отвсякъде! Малката Шарлот ми напълни душата, сладурче!
Кейт ми е абсолютната фаворитка, нейната сватба не може и да се сравнява с днешната, но да приеме че младоженците са избрали този вариант!
Много ми харесва, че хората ги приветстват, и някак такива сватби са като празник за нацията!
И ще имат подарък от БГ - някакви баби им плетат вълнени чорапи, да им топлят Satisfied

# 553
Малко ми дожаля за Хари , заслужаваше по тържествена церемония .
При Уилям беше по обрано ..и балкон имаше и бабет не се измъкна след църквата веднага .
Понеже е сватба му пожелавам много щастие с любота която си е избрал .
Първата песен на която щели да танцуват щяла да е на Уитни Хюстън ...отново американците се налагат пред най прекрасната английска музика . Можеше да е нещо на Бийтълс ,

# 554
На мен сватбената рокля на Кейт ми харесва повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт