Кралски работи и клюки - 11

• 67 970
  • 950
  •   1
Отговори
# 630
  • NE
Мегън и Кейт имат половин година разлика. Мегън е на 4.08.1981г., а Кейт на 9.01.1982 г.

# 631
Като тегля чертата, мога за себе си да кажа, че Мегън за мен е по-хубавата булка, но ако трябва да избирам между нейната и роклята на Кейт, избирам тази на Кейт.

Другото, което ми прави впечатление е,че  Мегън е с година по-голяма от Кейт, а изглежда поне с десетина години по-млада. Никога не бих и дала 34.
Мегън става на 37 през август мисля

# 632
  • HH
И 37 не бих и дала

# 633
Съвършена беше Меган, статуетка. Толкова са красиви. С пастора вече комедийно ми дойде.

# 634
  • София
Има ли някой друг като мен, който рева? 😀

# 635

Няма да се бавят много с децата, май Simple Smile

# 636
  • София
https://www.instagram.com/p/Bi9TNYnHZBV/?taken-by=meghan_and_harry

Добре де, къде са и и гримът и прическата?Какво са правили гримьори и фризьори?

За прическата не знам, но гримът си е там.
Щом има грим , как така и се виждат луничките?

"Her skin was kept natural and glowing, which is not uncommon for Markle. She loves to have her freckles visible and not concealed by heavy foundation."

https://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup/a20055843/meghan-mar … l-wedding-makeup/
Добре,че са тези, да ни обяснят какво е правено, каква е роклята, какъв воала, какъв грима, каква е прическата, че иначе нищо не се забелязва.

# 637
Насълзиха ми се очите, но не ревах. Ръцете на Меган издават годините й.
Дано са щастливи дълго!

# 638
  • Истински се вижда само със сърцето.

Хари е супер симпатяга и аз много го харесвам, но той не заслужаваше такава сватба. Да, може да е бунтар, да е 6-ти престолонаследник и т.н., но подготовката и сватбата му се превърнаха в някакъв американски филм с трагикомичен сценарий. То не бяха изявления от брат ѝ, баща ѝ и на кой ли още не, то не бяха предупреждения, то не бяха обеци по носовете, викове и ръкомахания в една прекрасна църква, госпъли и т.н. Хубаво, уважиха я по някакъв начин, показаха произхода ѝ, ама то стана вместо кралска сватба с американски привкус, американска дандания с лек кралски оттенък.

Нали не смяташ, че Хари е безгласна буква по п отношение на това как ще протече сватбата му?!

Това че на някой от публиката му е неприемливо, не значи, че той не го е искал или харесал, нали Simple Smile ние не сме в обувките му за да определяме какво заслужавал и какво не, това е неговият избор, не нашият.

# 639
  • София
Не знам колко е одобрено отчето, обаче Хари не изглеждаше особено очарован от него. Както и част от гостите

В момента гледам филма по Нова за Хари и Меган, та да питам - бащата на Меган в екипа на "Женени с деца" ли е бил или е някой от актьорите? Гледам му снимките и не ми прилича на никой от сериала

# 640
Има ли някой друг като мен, който рева? 😀

Аз 😂 На мен ми стана много мило като влезе Меган и Хари я видя. И аз съм с много, много смесени чувсвма,нещо не ми беше както трябва. Но явно е,че се обичат. Така изглежда поне.

# 641
Баща й е бил в екипа-отговарял за осветлението за сериала-прожектори и прочие, това е работил.

# 642
Гледах запис и превъртах кадри, но кралицата все много сериозна я виждах.

# 643
Желая им едно красиво бебе!

# 644
Tиарата е неочакван избор , не е много известна .Направена е от подарена през 1893 брошка на бабата на Елизабет кралица Мери и през 1932 е направена на тиара.Така ,че Мегън си избра по семпла тиара на кралица Мери , а Кейт - на кралицата майка Елизабет ( с която е далечна роднина -Карол е то родове на миньори , зидари и прислуга , но Майкъл Мидълтън е от семейство на земевладелци и има и аристократична кръв , е , не колкото Даяна .
Междудругото Мегън не е първата презокеанска булка.Първородният внук и любимец на кралицата Питър е женен за канадката Отъм

Общи условия

Активация на акаунт