Кралски работи и клюки - 11

• 67 306
  • 950
  •   1
Отговори
# 780
На мен ми хареса целувката пред стълбите. Супер естествена и непринудена беше и много мила.
Аз също мисля, че се обичат.
И аз не я съжалявам никак. Живота им е оправен. Няма да се тревожат за нищо. Всичко им е уредено.

# 781
  • София
Скрит текст:
На мен ми хареса целувката пред стълбите. Супер естествена и непринудена беше и много мила.
Аз също мисля, че се обичат.
И аз не я съгалявам никак. Живота им е оправен. Няма да се тревожат за нищо. Всичко им е уредено.
Абсолютно.

# 782
Направих няколко скриншота на физиономиите по време на речта. Повечето (да не кажа всички), едвам си сдържаха смеха. Къде от искрен смях, къде от подигравателен такъв:
Скрит текст:

# 783
На Дейвид Бекъм и на Уилям физиономиите са най-красноречиви.

# 784
Направих няколко скриншота на физиономиите по време на речта. Повечето (да не кажа всички), едвам си сдържаха смеха. Къде от искрен смях, къде от подигравателен такъв:
Скрит текст:

Баба Бети гледа така, сякаш някой й е ударил един задвратник Joy

# 785
Кейт е голяма свежарка.Евала 3 деца да родиш и така да изглеждаш .Аз след 1 съм видимо промемена.

# 786
  • София
А Елтън Джон? Обаче очилата му бяха...нямам думи Grinning

# 787
Сигурно си мисли: "М@мка му, като го четох написано, не звучеше точно така!" Joy

# 788
А Елтън Джон? Обаче очилата му бяха...нямам думи Grinning
Него съм го изтървала...

# 789
Камила е шегобийка ..и много смее на такива . Гледах веднъж в Канада как присъства на някакви индиански обичаи където мучаха и тя не се стърпя и смя със сълзи
Аз съм голяма лигла , при такива ситуации сватби ..и други си набелязвам някоя скица и така се хиля с някоя дружка

# 790
Сигурно си мисли: "М@мка му, като го четох написано, не звучеше точно така!" Joy

Точно така Joy Joy Joy

# 791
  • София
Физиономията на баба Бети е уникална. Все едно си казва: "Монархията отиде на м@йната си". Laughing

# 792
  • София
Новата рокля е къде къде по-добре. По Скай ги дават как пътуват към вечерното парти

# 793
Обаче евала на англичаните - големи семейства имат, с много деца. Сега като гледам снимките само чичовците и лелите на Хари и Уилям, първите им братовчеди, техните половинки и деца са поне 100 човека!

# 794
Какво ще кажете за шапката на Камила? Доста е помпозна. Мен незнайно защо ме кефи.
На Кейт Мидълът майката пак беше много хубава. Тя и на тяхната сватба много добро впечатление ми направи.

Общи условия

Активация на акаунт