Кралски работи и клюки - 11

• 67 299
  • 950
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Може ли линк към този запис, моля?

# 796
  • На топло
Халката на Мегън е много тъничка, от специално злато.
Някой може ли да покаже на Хари, неговата била от платина.

# 797
Обаче евала на англичаните - големи семейства имат, с много деца. Сега като гледам снимките само чичовците и лелите на Хари и Уилям, първите им братовчеди, техните половинки и деца са поне 100 човека!
Нали се чудеше защо харесват Кейт . Ами роди три красиви русокоси деца за нула време и има префекнто СV. ..без разводи , полубратя сестри ..йоги , роби на памук ..Сега и на феминистката ще и се наложи да ражда .

# 798
Може ли линк към този запис, моля?
Заповядай: https://www.youtube.com/watch?v=N42MQJX4KoY
Лично аз гледах от този линк. Не знам дали на другите е имало по-различни кадри или всички са излъчвали едно и също.

# 799
# 800
Феминистката (защо тъй с презрение Rolling Eyes) ще роди красиви деца, така е с микснатите раси. Малко да поукроти морковения ген на Хари. Всъщност, те може и само едно дете да имат, ей така за кеф. Няма този натиск, като при Кейт.
Аз пък точно  обратно, не харесвам Кейт. Не казвам, че не е хубава, напротив. Но е някак студена, вдървена и излъчва лепкава амбиция. Още помня чудния прякор, който й лепнаха кокнитата 2009-та - Waitie Katie. Баш така си беше. Чака каката и накрая дочака. Измъчена работа, според мен просто са натиснали Уилям, че е време за наследници и изборът му е подходящ. Точно така бих я нарекла - подходяща и нищо повече. И на годежа бяха студени и стегнати, докато Хари и Мегън сияеха. Какво нещо е любовта и как си личи.

# 801
Сега си пуснах да гледам сватбата на Кейт и Уил /не я бях гледала/ - ами това си е истинска кралска сватба. С цялата тежест, красота и прецизност. Пълни ми душата

# 802
И на годежа бяха студени и стегнати, докато Хари и Мегън сияеха. Какво нещо е любовта и как си личи.

Е, те все пак доста дълги години бяха гаджета преди да се оженят и е нормално да не пърхат с мигли, когато се гледат. Хари и Меган наистина излъчваха много любов днес, но тяхната връзка си е кратка и все още им пърхат пеперудите в стомаха

# 803
  • Sofia
Хубава е Мегън с новата рокля.
До днешната сватба ми се струваше много елегантна, перфектна, показваща класа.
Мислех си - ето, днес ще натрие носовете на висшата класа и ще им покаже, че не е нужно да си роден в двореца, за да имаш стил и класа.
За съжаление точно обратното - не вярвах, че е възможно до такава степен да накараш целия елит да се смее и да се чуди накъде да погледне.Тоя пастор може да е подходящ да вдъхновява съботните литургии, но това е сватбата ти и се омъжваш за английски принц! Къде й е акълът на Мегън?? Голям гаф е това за мен.
Колко от вас, с ръка на сърцето, биха искали този крещящ истерик на сватбата си, даже и да не се омъжват за принца?
Няма да бъде забравен скоро този гаф и даде коз в ръцете на онези, които казваха, че не е подходяща.

Иначе много се обичат видимо и ви се чудя защо да й е трудно да го обича. На 37, вече е минала периода на пълните илюзии, идва този принцип, хубав, емоционален, забавен, леко луд, отваря й врати, които малко хора на света могат да отворят...не е трудно да й завърти главата.

# 804
  • София
Четох, че децата на Хари и Мегън няма да имат титли. Така ли е по принцип или това е в конкретния случай?

Кейт беше леко вдървена на сватбата, защото тя има съответното възпитание и образование, знае какво я очаква, каква отговорност е да си до престолонаследник. Все пак Уилям е втори престолонаследник, а тя трябваше да роди третия, което и направи. Мегън няма такива ангажименти. Тя има възможността и правото да направи цирк от сватбата си. Не госпъл хор, а можеше спокойно да доведе и танцьори в/у бурета с вино.

Всъщност Хари и децата му имат нулев шанс да оглавят монархията, нали?

Отговорностите на Кейт и Уилям са толкова големи, че Мегън не може да си ги представи дори.

# 805
# 806
С втората рокля е направо разкошна. И двамата са много хубави Heart

# 807
  • NE
Ау за приема роклята е уоу. Ягуара също.
Джесика Алба пусна в Инстаграм, че козметиката е на Honest от сватбата.

# 808
  • София
Аз искам да видя обеците по-отблизо. Дано излезнат снимки.
Странно е че няма още официални фотографии...сигурно утре ще ги пуснат.

# 809
Не знам защо отчето от Чикаго се възприема като гаф. Те са си такива чернокожите пастори, емоционални, кълчат се, не говорят, а почти пеят като проповядват. Всъщност, някои дори пеят. Това беше целта, да се внесе друга културна емоция. И идеята на Мегън ли е? Може пък да е на някой друг. Кралицата нали се е съгласила, всичко е точно.
А кралските физиономии злепоставят единствено самите тях. Точно братовчедките на Хари най-много се изложиха. Аз им казвам трите крави - Беатрис, Южени и Зара. Аха и да замучат, такова телосложение и лица имат.

Общи условия

Активация на акаунт